Bildirim
Evde kulaga kaçan bocegi buldum
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kulağa girdiğini nerden biliyon -
Resimdekinin aynisi karin tarafida sisti ve cok buyuktu -
Kulağa kaçan isminin hakkını veriyor(muş). Kulağa girip kulak zarını delip oraya yapıştığı rivayet edilir. -
Aslında sıkıntı fiziki yapısı itibariyle küçük bir deliğe girdiğinde geri geri çıkamaması. Orda kalıyor. -
Ya efsane o ya😂 Çok gördüm bende ama kulağa kaçtığını hiç duymadım büyüklerimizden falanda.Zavallı hayvanın adı çıkmış :) -
Kulak memesini emen böcek diye biliyorum. -
ne çok seviyorsunuz iftira atmayı gördünüz mü kulağa girdiğini -
Halk arasında ki ismi zaten kulağa akan.( Kulağa ajan) -
hiç bişi olmaz. kıstırgaç diyorduk köyde buna. 12 ene boyunca bana bir şey olmadıysa size de olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 12 Mayıs 2020; 10:3:58 > -
o böceğe reddedemeyeceği bir teklif yap -
Benim küçükken testisime kene yapışmıştı -
kulağa girmiyor bu böcek -
Peki zehirlimi
Hurriyet gazetesi zehirli falan yazmis , evinizi ilaclatmaniz lazim demi ama bana reklam gibi geldi diger sitelerde de zehirli olduguna dair bir sey bulamadim -
Karadenizli olarak söylüyorum. Bu böcek zehirli falan değil. Biz fındık toplarken dallardan üstümüze falanda düşüyordu. Fındık çuvallarının gövdesinde falanda gezeni oluyordu. O arkasında kıstırgaç sıkışırsa savunma amaçlı kullandığı bir şeydir. Yani zararlı bir böcek değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 12 Mayıs 2020; 18:42:18 > -
Tesekkur ederim icimi rahatladi cok sag olunquote:
Orijinalden alıntı: Göz-
Karadenizli olarak söylüyorum. Bu böcek zehirli falan değil. Biz fındık toplarken dallardan üstümüze falanda düşüyordu. Fındık çuvallarının gövdesinde falanda gezeni oluyordu. O arkasında kıstırgaç sıkışırsa savunma amaçlı kullandığı bir şeydir. Yani zararlı bir böcek değil. -
Rica ederim sizde sağ olun.quote:
Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası
Tesekkur ederim icimi rahatladi cok sag olun
Alıntıları Göster -
Ben bunu çocukluğumdan beri makas böceği olarak biliyorum ya ne ara değişti ismi vay arkadaş! -
arkadaşlar yanlış konuşmayın bu böceğin adı james ve amerikada işinde gücünde bir böcek -
Oh be çizilmiş bu. 19 saat de olsa rahatız.
Darısı sınırsıza
Benzer içerikler
- havada duran taş
- yüzde 50 bursludan devlete geçiş
- rexapin kilo aldırır mı
- en iyi rom alkol
- uzun süre banyo yapmazsak ne olur
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X