quote:Orijinalden alıntı: Enspektör ulan şöyle bulsak da çatalla bıçakla girişsek de et gibi yesek yahu.. var mı böyle bütün yapan yer bildiğiniz?
quote:Orijinalden alıntı: Vatal quote:Orijinalden alıntı: Enspektör ulan şöyle bulsak da çatalla bıçakla girişsek de et gibi yesek yahu.. var mı böyle bütün yapan yer bildiğiniz? para dayanmazki buna o resimdeki porsiyon en az 50 tl
quote:Orijinalden alıntı: Vatal quote:Orijinalden alıntı: Enspektör ulan şöyle bulsak da çatalla bıçakla girişsek de et gibi yesek yahu.. var mı böyle bütün yapan yer bildiğiniz? buna hiç özenme hocam hem pahalı hem kötü yani ben sevmemiştim ekmek arası daha iyi
quote:Orijinalden alıntı: Vatal quote:Orijinalden alıntı: Enspektör ulan şöyle bulsak da çatalla bıçakla girişsek de et gibi yesek yahu.. var mı böyle bütün yapan yer bildiğiniz? öyle yenmez ki kokoreç. gece ve ekmek arası yiyeceksin. görmeyeceksin yani
Sizce şampiyonun kokoreçleri nasıl ? Bana biraz baharatlı geliyor tam tadını alamıyorum.. Ama menüde güzel oluyor midye dolması tavası falan..
quote:Orijinalden alıntı: calypsoo Sizce şampiyonun kokoreçleri nasıl ? Bana biraz baharatlı geliyor tam tadını alamıyorum.. Ama menüde güzel oluyor midye dolması tavası falan.. 2. olsa yemezsin de me
quote:Orijinalden alıntı: YodaTheMaster he ya. bizim burdaki kokoreççi abimizi bıçaklayıp öldürdü şerefsizler o gün bu gündür kokoreç yiyemiyoruz. Ödemişli misin?