Şimdi Ara

Kol önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhba arkadaşlar elimdeki f310 u sattım. Yeni kol almak istşyorum. Ds4 veya xbox kollarından biri istiyorum. Pc ye uyumlu olan hangisi ? Ds4 düşünüyorum aslında ama pc yr uyumlu değil diyorlar. Bana fifa için lazım. Tuş kombinasyonu ve titreşim önceliğimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerekli programlarla DS4 rahatlıkla bilgisayara tanıtılıyor.
  • Peki tüm tuş titreşim ışığı filan çalışıyor mu ? Ve hangisi daha iyidir ?

• Ds4 ile ilgili benim de bi sorum var oyunda a b diye değil de normal ds4 tuş dizilimi şeklinde görünüyor mu?

• egecano kullanıcısına yanıt
    titreşim çalışıyor problem yok. Işıktan kastınız dokunmatik yüzeyse öyle bir şey yok.

edit: hangisi daha iyi kısmına cevap veremem çünkü xbox kontrolcüsünü hiç elime almadım. Oynayanlar genelde çok iyi diyor. DS4 de gayet konforlu ve kullanışlı. Karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordinas -- 18 Eylül 2016; 23:25:59 >
  • Trietz kullanıcısına yanıt
    oyunda xbox kontrolcüsü paleti görünüyor ancak tuşları istediğiniz gibi atıyorsunuz. Klavyede oynarken nasıl atıyorsak öyle.
  • Eğer fifada kendini geliştirmek istiyorsanız, gecikme sorunu vb olmasın, kaliteli, ergonomik, sağlam birşey olsun diyorsanız açık ara DS4 en iyi tercih olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1 yıldır xbox controller kullanıyorum gayet memnunum.
  • Benim için önemli olsn kablosuz olması win 10 desteği tutuş oynsyışlık ve gecikme hızı. Laotop ultrada açıyor bakalım f310 ve 710 gecikme hızı pek tatmin etmemişti. Xbox önerdiler yeni modeli. Bende yeni ds4 ya da xbox one s bluetooth controller düşünüyorum

• Yaklaşık 3 aydır DS4 kullanıyorum PC için DS4 mü xbox mı diye arada kalmıştım DS4 satın aldım ve memnunum.Dokunmatik yüzeyi normal touchpad mouse olarak kontrol edebiliyorsunuz TV bağlayıp oynuyorsanız eğer çok işe yarıyor, ışık çalışıyor istediğiniz gibi renklendirebilirsiniz veya kapatıp şarjdan tasarruf edebilirsiniz.Gamepadin üstündeki ses çıkışlar çalışmıyor ama yazılımlar ile bu sorunda halledilmeye çalışılıyormuş.Titreşimleride çalışıyor fakat benim Fifa 16 da multiplayerda çalışmıyordu singleplayerda bilgisayara karşı oynarken titreşimler çalışıyordu bu oyun ayarlarından olsa gerek çok üstünde durmadım.Fifa 17 Demoda şuan çalışıyor oyun çıkınca multiplayerda deneyeceğim.DS4 almamdaki diğer sebep dışarda veya arkadaşınızda Fifa oynamak istediğinizde eliniz gamepade alışkın oluyor ve tuşlarda sıkıntı yaşanmıyor tabii bu benim için sıkıntıydı.

• yusufrido kullanıcısına yanıt
    Ds4 ü nerde ve kaça aldınız ?

• egecano kullanıcısına yanıt
    159 TL ye gittigidiyordan almıştım

• Ps4'um var Ds4 üde Pc ye tanıtıp Fifa 16 oynadım ve cok tatminkar + olarak batman Dark Knight , Assassins Creed Syndicate , ve bir çok oyunu da Ds4 ile oynuyorum Sadece bilgisayarına Bluetooth 4.0 aygıtı alman yeterlidir en fazla 15, 20₺ dir
  • MeTeCiK kullanıcısına yanıt
    Xbox one s wireless kontroller aldım. Bluettoth ile kablosuz oynatıyor ve elime iyi oturdu gibi. Laptop bekliyorum

• xbox360 kolu wireless olarak dün kullandım çok memnun kaldım konsoldan suan için hiç bir farkı yok gibi geldi bana tavsiye ederim
  • bende xbox one kolu var ancak bir türlü alışamadım fifa oynamaya tuşlara çok yabancı kalıyorum. ps tuşlarına gidiyor aklım hep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.