Şimdi Ara

Kola yerine içecek önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asitli içeceklerin hemen hemen hepsi zararlılarsa eğer, eşit zararlıdır. Ben de çok kola içiyorum 30 senedir ama bir sıkıntım olmadı şu ana kadar. Age of Empires oynarken 10 litreyi devirmişliğim vardır sabaha kadar Öte yandan, kardeşim ise mideyi bıraktı resmen. Reflü, ülser başlangıcı falan derken, kola yüzünden 22 yaşında mideyi mahvetti. İşin püf noktası, bu tür içecekleri aç karna içmemek. Ben bu yüzden sağlam kaldım sanırım.

Alternatif ise, limonatalar ve buzlu çaylar.
  •  Kola yerine içecek önerisi
  • Cappy Kırmızı Meyveleri öneriyorum
  • Nesta Mango-Ananas sıcak havalarda süper gider ya su niyetine içersin ya da kız olsan ilk ona verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodrin -- 23 Haziran 2011; 3:14:59 >
  • Yaz kış hiç farketmez. Kahve kahve kahve...

Hareketsiz olmama rağmen kollarımın bacaklarımın bile terlediği acayip nemli ve sıcak havalarda bile kahve içerim. İçerken de terlemem 2 katına çıkar ama kahve için değer

Bir ara dişlerimi sarartıyor diye tamamen bırakmıştım. 1 ay kadar dayandım sonra haftada 1-2 bardak içmeye başladım. Şu aralarsa eski halime döndüm günde 2-3 bardak içiyorum Tek kahve de değil 2 bardak falan da bitki çayı içiyorum. Sıcak şeyler içmeyi çok seviyorum

• Fanta kolaya benzer xd

soda olabilir yararlı xd
  • kefir olabilir.
  • Ben hiç su içmediğim zamanı hatırlarım, su iç bolca.
  • Lipton Ice Tea - Mango.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Kola yerine içecek önerisi

6 lı şişe 3.9tl

herbiri 250 ml 1.5 litre 3.9 tl
    ona vereceğine 2.5 litre uludağ portakal 1.75 tl

Bunun tadını hiçbiri vermiyor biz de hesap biliyoruz fiyatı pahalı biraz.

• Hayda kimse niğde gazozu dememiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

30 litre

Nerde bulucaz bunlardan ? Bende bağımlısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

kefir olabilir.

Bozuk süt gibi tadı var ağırdır bunu yerine ayran daha iyi gider. al 1,5 litrelik içim ayran dikle.
  • ilginç gelebilir ama ben yemek yerken su içiyorum asla su olmadan da yemek yiyemiyorum.ama tabiki çiğnerken su içmiyorum gerçekten kötü oluyor.lokmamı bitirdikten sonra yemek farketmiyor nedense çok susuyorum ve su içmek zorunda kalıyorum.araştırdım zararı var mı diye aksine sindirimi kolaylaştırıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

% 100 Katılıyorum.Su sadece susayınca güzel.Kola-fanta-gazoz asitli,her zaman içesin gelmiyor.Meyve suları çeşme suyu gibi.Uludağ Limonata en iyisi
  • Soda (Aşırıya kaçmamak şartıyla), Ayran, Şalgam (Acılısı tadından içilmez), Turşu Suyu, Lipton Ice Tea'nin bütün çeşitleri.
    Uludağ Limonata, light filan hikaye bence, al normalini öyle iç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasikomen -- 23 Haziran 2011; 4:49:48 >
  • Taze sıkabildiğiniz meyveler. Hazır m.sularıda çok mantıklı değil bence
  • Portakal suyu sık , içine soda dök.Meyveleri değiştir yine soda kat içine.Güzel oluyor.

Hazır limonatalar zararlı , evde yap , iç.
  •  Kola yerine içecek önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LεhV™ -- 23 Haziran 2011; 5:31:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.