Ulen bakiyorumda kimse şalgamdan bahsetmemiş pek seven yoq galiba ama buz gibi şalgam söyle bol acılı çok fena gider hemde saglıga yararliymis denemende yarar var
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet.bascetin
ilginç gelebilir ama ben yemek yerken su içiyorum asla su olmadan da yemek yiyemiyorum.ama tabiki çiğnerken su içmiyorum gerçekten kötü oluyor.lokmamı bitirdikten sonra yemek farketmiyor nedense çok susuyorum ve su içmek zorunda kalıyorum.araştırdım zararı var mı diye aksine sindirimi kolaylaştırıyormuş
kesinlikle su kadar yararlı bişe yok..yemekten önce içersen az yersin sonra içersen hazmı kolaylaştırır ;)
alternatif olarak meyweli soda olabilir ;)
SUcuk iç
Nestea Şeftali
Kolaya alternatif müthiş gider sıcaklarda ice tea bence dondurmadan felan fazla serinletiyor adamı her türlü yemeğin yanında vs süper gider
Schweppes Ice Tea Niğde Gazozu Maltana Efes Alkolsüz Bira
Votka+vişne
quote:
Orijinalden alıntı: Dreazz
Fanta kolaya benzer xd
soda olabilir yararlı xd
alalım sizi dışarı...
Nazo iç hem ucuzda.
"Yemeğin yanında iyi gidecek" ifadesi yüzünden kesinlikle ayran. Onun dışında ben meyveli soda içiyorum. Onda da 1-2 marka var iyi olan. Kola hastalığı bende de vardı bıraktım çok şükür :)
Mavi Powerade.
quote:
Orijinalden alıntı: Sailyn
Daha iyisini bulamazsın.
Aynen birde bunun yanında su ve ayranda olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: noth1nq. Ulen bakiyorumda kimse şalgamdan bahsetmemiş pek seven yoq galiba ama buz gibi şalgam söyle bol acılı çok fena gider hemde saglıga yararliymis denemende yarar var
tam yazacaktım yukarı çıktım sen yazmışsın :D ben limonlu akmina içiyom harika oluyor ama al katı meyve sıkacağı hangi meyveyi seviyorsan iç :))
osmanlı şırası ist de güllüoğllu na her gittiğimizde arkadaşlarla bardak bardak içiyoruz. yok böyle bi tat lezzet
ayran.....
Burn Blue Energy 2.49 TL ama serinlemek için değer...
Sonuçta fakirliğin alemi yok
tek geçerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme