Şimdi Ara

Kola yerine içecek önerisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulen bakiyorumda kimse şalgamdan bahsetmemiş pek seven yoq galiba ama buz gibi şalgam söyle bol acılı çok fena gider hemde saglıga yararliymis denemende yarar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.bascetin

ilginç gelebilir ama ben yemek yerken su içiyorum asla su olmadan da yemek yiyemiyorum.ama tabiki çiğnerken su içmiyorum gerçekten kötü oluyor.lokmamı bitirdikten sonra yemek farketmiyor nedense çok susuyorum ve su içmek zorunda kalıyorum.araştırdım zararı var mı diye aksine sindirimi kolaylaştırıyormuş

kesinlikle su kadar yararlı bişe yok..yemekten önce içersen az yersin sonra içersen hazmı kolaylaştırır ;)

alternatif olarak meyweli soda olabilir ;)
  • SUcuk
  • Nestea Şeftali
  •  Kola yerine içecek önerisi

Kolaya alternatif müthiş gider sıcaklarda ice tea bence dondurmadan felan fazla serinletiyor adamı her türlü yemeğin yanında vs süper gider
  • Schweppes
    Ice Tea
    Niğde Gazozu
    Maltana
    Efes Alkolsüz Bira
  • Votka+vişne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

Fanta kolaya benzer xd

soda olabilir yararlı xd

alalım sizi dışarı...
  • Nazo iç hem ucuzda.
  • "Yemeğin yanında iyi gidecek" ifadesi yüzünden kesinlikle ayran. Onun dışında ben meyveli soda içiyorum. Onda da 1-2 marka var iyi olan. Kola hastalığı bende de vardı bıraktım çok şükür :)
  • Mavi Powerade.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

Daha iyisini bulamazsın.

Kola yerine içecek önerisi

Aynen birde bunun yanında su ve ayranda olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.
    Ulen bakiyorumda kimse şalgamdan bahsetmemiş pek seven yoq galiba ama buz gibi şalgam söyle bol acılı çok fena gider hemde saglıga yararliymis denemende yarar var

tam yazacaktım yukarı çıktım sen yazmışsın :D ben limonlu akmina içiyom harika oluyor ama al katı meyve sıkacağı hangi meyveyi seviyorsan iç :))
  • osmanlı şırası ist de güllüoğllu na her gittiğimizde arkadaşlarla bardak bardak içiyoruz. yok böyle bi tat lezzet
  • ayran.....
  • Burn Blue Energy 2.49 TL ama serinlemek için değer...

Sonuçta fakirliğin alemi yok
  •  Kola yerine içecek önerisi

tek geçerim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.