Şimdi Ara

KOLASINDAN HAMAM BOCEGI CIKTI CUS.GIF (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fake ya adam açıp içine böcek atıp kapatmadığı nerden belli
  • Sısenın kapagını acmıssa ıcındekı hava bosalınca gelır oraya alt tarafından ezık varsa yıne agzına kadar dolu gıbı gozukur.Haber de fake fılan degıl tutanak tutulmus.

Şişe içerisindeki böceğin insan sağlığına zararlı olabileceğinin de belirtildiği tutanakta, şişenin içerisinde olması gereken gazlı içeceğin bulunduğu, şişenin sert bir şekilde şişik olduğu ifade ediliyor. Öte yandan üretici firmanın üst düzey bir yöneticisi üretim bandında milyonda bir de olsa bu tür durumların yaşanabileceğini belirtti.
  • Bence bu bazı rakip firmaların karalama kampanyası ! bir de o kolaya hiç benzemiyor daha çok vişne suyuna benziyor .ki bunlar band üretim sisteminden kaç kişinin gözlemlerinden geçiyor. bana yalan geldi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Stewie_

/>

Charles Foster Kane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Bourn

Sısenın kapagını acmıssa ıcındekı hava bosalınca gelır oraya alt tarafından ezık varsa yıne agzına kadar dolu gıbı gozukur.Haber de fake fılan degıl tutanak tutulmus.

Şişe içerisindeki böceğin insan sağlığına zararlı olabileceğinin de belirtildiği tutanakta, şişenin içerisinde olması gereken gazlı içeceğin bulunduğu, şişenin sert bir şekilde şişik olduğu ifade ediliyor. Öte yandan üretici firmanın üst düzey bir yöneticisi üretim bandında milyonda bir de olsa bu tür durumların yaşanabileceğini belirtti.

Tutanağı görelim o zaman?
    Karalama kampanyası arkadaşım ap açık belli. Coca cola için de asırlardır aynı şey yapılıyordu.
  • mavi kapaklı cocacola olmaz. derseniz ki başka markadan çıkmış ondan bize ne
  • eskiden sadece formulünde adı geçiyordu böceklerin,krizde maliyet düşsün diye direkt olarak koymaya karar verdiler heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruknu

Bence bu bazı rakip firmaların karalama kampanyası ! bir de o kolaya hiç benzemiyor daha çok vişne suyuna benziyor .ki bunlar band üretim sisteminden kaç kişinin gözlemlerinden geçiyor. bana yalan geldi,

Rakıp fırmanın karalama sı olabılır ama ben yıne de sogudum.Kutu kola ıcereken dusunsenıze cıktıgını.
  • le colaya devam
     KOLASINDAN HAMAM BOCEGI CIKTI CUS.GIF
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

İsterse Fare çıksın. İçicem kardeşim. Boşuna uğraşmayın.

/>
    />
  • Önemli olan böcekten kolanın çıkması

< Bu ileti sürünerek atıldı >
  • feykkkkk
  • Coca Coladada çıkmıştı yine Türkiyede birine denk gelmişti.Başka bi böcekti galiba video çekmişti adam.Nedense hep Türkiyede oluyo böyle böcekli kolalar.
  • Coca colaya dewam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Bourn

Le Colaya devam Okunmus uflenmıs 2.5 lıtresı 1.400 lıra

• forever CC
  • açıklamaya bakar mısınız, milyonda bir de olsa böyle şeyler yaşanabilirmiş yemin ediyorum başka bir ülke de olsa sürüm sürüm süründürürler.işte gel gör türkiyemizi.
  • BUZZZ Gibi LE PORTA açardım şimdi oruçlu olmasam

Le Porta'ya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transporter67.............. -- 17 Eylül 2009; 17:57:59 >

• KRAL
  • tekilada kurtçuk görünce bişi olmuyor pepside hamam böceğinden mi korkucaz, için dostlar için, şifadır proteindir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.