Şimdi Ara

KOLASINDAN HAMAM BOCEGI CIKTI CUS.GIF (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu ağzına kadar doldurma olayında amma saçmalamışssınız ya

aşşağıdan biri kolayı tutsa öyle görünür

böceği göstermek için aşağıdan bastırmışlardır kola dolu görünür
    .
    --

feyk midir? büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: matteblack

16 haziranda kola içmeyi bıraktım bügün 17 eylül evet günleri sayıyorum biraz zor oldu ama olsun sağlığım için doğru bi karar verdim önce günde 1 lt kesindi şimdi kurtuldum cola içmek istediğimde hemen gidiyorum su içiyorum tamamdır.

en güzel içecek nedir ?

SU bitti bu kadar.

en az 2 yıldır içmiyorum
    ondan öncede zaten eve fazla kola girmezdi
  • Bence Böceği Ezmeyi Unutmuşlar
  • Ben sadece mutlu ölmüş bi böcek görüyorum
  • Adam şişenin arkasından eliyle plastik böcek tutuyor, sizde inandınız gelip burda Pepsi mi diye tartışıyorsunuz
  •  KOLASINDAN HAMAM BOCEGI CIKTI CUS.GIF

• Ya bırak şişe bilmemnesinin bilmemnesine kadar dolu Yalan bence o
  • Dolum aşamasında girmesi imkansız dolumdan önce girse zaten dolum makinesinin ağzından geçemez kısacası fake.O Şişeye böcek girmesinin tek bir yolu var o da şişe pet şişirme makinasından çıktığı anda böcek şişeye düşerse ancak o şişenin içine girebilir yada şişeleri direk şişirir şişirmez cola basmayıp depo gibi bir yerde beklettilerse ki öyle yapan firma yok denecek kadar az anca manuel makinelerde pet hazırlandıktan sonra depoya konulduğu oluyor.(bknz:chat cola)
  • iğrenççççççççççççççççççççç
  • Zemzem kola için
  • açılmamış kolayı neresinden bastırırsan bastır dik tuttuğunda üstte boşluk kalır. açılmışıylada zaten konunun alakası yok.
  • abooo bide adanada kola içmiyorum artık suyu bile kontrol ederek içecem valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone™

açılmamış kolayı neresinden bastırırsan bastır dik tuttuğunda üstte boşluk kalır. açılmışıylada zaten konunun alakası yok.

Belki yan yatırmıştır şişeyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Eğer şişe buysa Pepsi'dir.Resimdeki Pepsi'nin şişesi.

KOLASINDAN HAMAM BOCEGI CIKTI CUS.GIF

kola şişeleri böyle ağzına kadar dolu oluyormuydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Eğer şişe buysa Pepsi'dir.Resimdeki Pepsi'nin şişesi.

KOLASINDAN HAMAM BOCEGI CIKTI CUS.GIF

Maşaallah ya koladan kasmamışlar ağzına kadar dolu

Bunun fake olduğu apaçıkya, o tür bi video vardı, açılmamış bir cocacola 1lt şişesinde cocacola özütün yapıldığı böcek vardı içinde, tabi o da fake büyük ihtimal. O kadar kişinin gözünden kaçmaz herhalde. İçmiyecekseniz içmicem diyin adamlara çamur atmayın, yarın ahirette bir de bu adamları aramayalım

• Hiç gazlı içecek yapan bir markanın üretim anını incelediniz mi? Böecekten üretiliyor falan filan hepsi yalan hala inan varmı bilemiyorum. Üretimde el bile değmez, gazlı karışım ve esans bir tankta hazırlanır ve yüksek basınça şişeler basılır anında da kapağı kapatılır ayrıca arena daçıkan pastahaneler gibi hamam böcekleri ile dolu bir mekan değildir malesef, kalite kontrol yapılır herzaman ve formülü için özel labaratuvarı vardır.

İkincisi ise kola şişesi ağzına kadar doldurulmaz fakat şişeyi baş aşşağa tutmuş olabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.