şu ağzına kadar doldurma olayında amma saçmalamışssınız ya
aşşağıdan biri kolayı tutsa öyle görünür
böceği göstermek için aşağıdan bastırmışlardır kola dolu görünür . --
feyk midir? büyük ihtimal
quote:
Orijinalden alıntı: matteblack
16 haziranda kola içmeyi bıraktım bügün 17 eylül evet günleri sayıyorum biraz zor oldu ama olsun sağlığım için doğru bi karar verdim önce günde 1 lt kesindi şimdi kurtuldum cola içmek istediğimde hemen gidiyorum su içiyorum tamamdır.
en güzel içecek nedir ?
SU bitti bu kadar.
en az 2 yıldır içmiyorum ondan öncede zaten eve fazla kola girmezdi
Bence Böceği Ezmeyi Unutmuşlar
Ben sadece mutlu ölmüş bi böcek görüyorum
Adam şişenin arkasından eliyle plastik böcek tutuyor, sizde inandınız gelip burda Pepsi mi diye tartışıyorsunuz
Ya bırak şişe bilmemnesinin bilmemnesine kadar dolu Yalan bence o
Dolum aşamasında girmesi imkansız dolumdan önce girse zaten dolum makinesinin ağzından geçemez kısacası fake.O Şişeye böcek girmesinin tek bir yolu var o da şişe pet şişirme makinasından çıktığı anda böcek şişeye düşerse ancak o şişenin içine girebilir yada şişeleri direk şişirir şişirmez cola basmayıp depo gibi bir yerde beklettilerse ki öyle yapan firma yok denecek kadar az anca manuel makinelerde pet hazırlandıktan sonra depoya konulduğu oluyor.(bknz:chat cola)
iğrenççççççççççççççççççççç
Zemzem kola için
açılmamış kolayı neresinden bastırırsan bastır dik tuttuğunda üstte boşluk kalır. açılmışıylada zaten konunun alakası yok.
abooo bide adanada kola içmiyorum artık suyu bile kontrol ederek içecem valla
quote:
Orijinalden alıntı: Corleone™
açılmamış kolayı neresinden bastırırsan bastır dik tuttuğunda üstte boşluk kalır. açılmışıylada zaten konunun alakası yok.
Belki yan yatırmıştır şişeyi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Rietveld
Eğer şişe buysa Pepsi'dir.Resimdeki Pepsi'nin şişesi.
kola şişeleri böyle ağzına kadar dolu oluyormuydu?
quote:
Orijinalden alıntı: Rietveld
Eğer şişe buysa Pepsi'dir.Resimdeki Pepsi'nin şişesi.
Maşaallah ya koladan kasmamışlar ağzına kadar dolu
Bunun fake olduğu apaçıkya, o tür bi video vardı, açılmamış bir cocacola 1lt şişesinde cocacola özütün yapıldığı böcek vardı içinde, tabi o da fake büyük ihtimal. O kadar kişinin gözünden kaçmaz herhalde. İçmiyecekseniz içmicem diyin adamlara çamur atmayın, yarın ahirette bir de bu adamları aramayalım
Hiç gazlı içecek yapan bir markanın üretim anını incelediniz mi? Böecekten üretiliyor falan filan hepsi yalan hala inan varmı bilemiyorum. Üretimde el bile değmez, gazlı karışım ve esans bir tankta hazırlanır ve yüksek basınça şişeler basılır anında da kapağı kapatılır ayrıca arena daçıkan pastahaneler gibi hamam böcekleri ile dolu bir mekan değildir malesef, kalite kontrol yapılır herzaman ve formülü için özel labaratuvarı vardır.
İkincisi ise kola şişesi ağzına kadar doldurulmaz fakat şişeyi baş aşşağa tutmuş olabilirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme