BEN SROBOT ALDIM ARKADAŞLAR YALNIZ OYUNA GİRİORUM İD PASS YAZIORUM OYUNA GİRMİO E BOLE LOADERSIZDA COK ZOR LOADERLA BİRLİKTE CALISTIRAMAZMIYIM SİMDİDEN TY
beyler oyuna 15 tatilde girmek imkansız giremioyroum 2 saattir hevesim tutsagımda kaldı soleyinde bi deneyeyim
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=BEN+SROBOT+ALDIM+ARKADA%C5%9ELAR+YALNIZ+OYUNA+G%C4%B0R%C4%B0ORUM+%C4%B0D+PASS+YAZIORUM+OYUNA+G%C4%B0RM%C4%B0O+E+BOLE+LOADERSIZDA+COK+ZOR+LOADERLA+B%C4%B0RL%C4%B0KTE+CALISTIRAMAZMIYIM+&btnG=Google%27da+Ara&meta=
quote:Orjinalden alıntı: mCisKinq asd Amacın Ne Senin Postmu Kasıyorsun Loaderden Gir Bak Ne Diye Gereksiz Konu Açıyorsun Ki
ya off parmaga ilk tıkladıgımda sro clienti target ladım bida sormadı konu dısında post mu kasılıo zeki insan
quote:Orjinalden alıntı: mCisKinq ya off parmaga ilk tıkladıgımda sro clienti target ladım bida sormadı konu dısında post mu kasılıo zeki insan Kusura Bakma ama Cevabıda Çok Basit Evt Oluyu
quote:Orjinalden alıntı: TuRKuMCaLiSKaNim @MaFrAk Konu dışında post kasılmaz. Hatırlatığın için Sağol Bilmiyordum Zaten Öğrenmiş Oldum
quote:Orjinalden alıntı: mCisKinq tm sus oyuna giremedim bot aldım ama Canım Bitanem Sende Anlama Problemi Var Herhalde Bi Konu Açmadan Önce Açacağın Konu İle İlgili Bi Araştırma Yap öle Gel Okiş
ya kes yapıstı topic e bi git allaalla sanki sana sorduk Bu forumdaki kullanıcılar: mCisKinq, _OutOfControL_, MaFrAk, KaNaDaL_, :::Pesimist:::, wammer, AzuRyhmer, Aeqnor, 0warlord0, 300üb500, -Fronto-, Ying Xiong, DeathWall, emreovic5, 3Yasir9, umayumay, rkkh, Lurtz, KöTü_CoCuK, splendour.rrr, Exadusthebest, horuss, LastSoldi3r, -PiToN-, Xbow, Saq0_Pa, FeReTTi_48, H^^ERO, larenuf, TheEmperoR, phantom12, feddbba, _GOLDBERG_, synaX:Lecter, Tregedor, omeryen, sostekar, DeLü_KurBik, Kara_Kutu, MrEmq, uqurrrrr, patronizm, digital2, thegreenblack, kafadar, 2kerasus8 47 kayıtlı üye, 112 misafir
pre alamalıydın loaderle bot calısmaz sadece bot kllanamasın bot alcaksan preyıde dusunmelısın oyuna tekte gırmelısın yoqsa bot olmaz eskı denedıgmız gıbı cıkıp gırıp denersın oyunu anca oda uzun ve zahmetlı olur kolay gelsın.. :)