Şimdi Ara

KOLAY BI SORU :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mCisKinq

beyler oyuna 15 tatilde girmek imkansız giremioyroum 2 saattir hevesim tutsagımda kaldı soleyinde bi deneyeyim

Hevesim tutsağımda kaldı diye birşey yok ;
    heves eğer biryerde kalacaksa orası kursaktır. Hevesim kursağımda kaldı olacak..
    Önceki msjımda dediğim gibi derslerine biraz önem vermelisin oyun karın doyurmuyor.. vs. vs.

Bunun tek çözümü oyuna girmek için parana kıyıp silk alacaksın silklede Premium, oda olmadı geç saatte serverların büyük kısmı populated oluyor. gece 00,30 dan sonra girersin kanımca..

Edit: Hede, hödö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Léthe -- 3 Şubat 2009; 2:55:17 >

• K.bakma uzu nzamandır loader kullanmıyorum ama aklımdan kadarı ile şunu yapıyordum

Testostoron loader indirilir., loader açılır ve ''isrobot vs vs'' ( kusura bakma hatırlamıyorum) Zaten açtığın anda görürsün o ayarı.Onu açtıktan sonra yapman gereken şey çok basit.Botu açacaksın, parmak aşağıda görünücek fakat oyunu parmakla değilde loaderla açıcaksın.Bukadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Léthe

quote:

Orjinalden alıntı: mCisKinq

beyler oyuna 15 tatilde girmek imkansız giremioyroum 2 saattir hevesim tutsagımda kaldı soleyinde bi deneyeyim

Hevesim tutsağımda kaldı diye birşey yok ;
    heves eğer biryerde kalacaksa orası kursaktır. Hevesim kursağımda kaldı olacak..
    Önceki msjımda dediğim gibi derslerine biraz önem vermelisin oyun karın doyurmuyor.. vs. vs.

Bunun tek çözümü oyuna girmek için parana kıyıp silk alacaksın silklede Premium, oda olmadı geç saatte serverların büyük kısmı populated oluyor. gece 00,30 dan sonra girersin kanımca..

Edit: Hede, hödö

Bilader Cocuk Senden Akıl Alcak Değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForTusMaqanDuS™ -- 3 Şubat 2009; 12:22:07 >

• @4KnCn

Kardeş saolda fazla karışma aramızda ki meseleye

@Lethe

Kardeş Tavsiyen icin saol ama bilki bana akıl vermen gercekten hosuma gitmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.