Şimdi Ara

Kolay Bir İşte Para Kazanmak İsteyenler (İzmir) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hür-Khan

quote:

Orijinalden alıntı: WolfBlood

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

günlük 50-60 lira 10günlük iş yani 10gün sonunda 500-600 lira gibi bi para mı geçicek elimize?
    lise 2 öğrencilerini kabul ediyor musunuz

Bu senin günde dağıttığın miktar ile orantılı. Lise 2 önemli değil ama günde 5-6 saat dağıtımı her gün yapacak kişi lazım ay sonuna kadar. Okul engeli vs olursa olmaz.

Ayrıca dağıtım için hatay, Göztepe-güzelyalı, Balçova ve Narlıdere dükkanlara dağıtabilecek biri olursa iyi olur.

bu hafta dahil tatilde boşum 5-6 saat. varsa kontenjan pm.

Pm atılamıyor sana. Kontenjan var. Düşünüyorsan yarın başlayabilirsin. Tel numaranı pm atarsan haberleşelim.

Pm atamıyorum hocam. Çarşıda broşür dağıtıyoruz sadece öylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5AA60993 -- 22 Ocak 2014; 0:59:08 >

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

İzmir'de ikamet eden ve broşür dağıtım işi için destek olabilecek arkadaşlar arıyoruz. Boş vakti olan ve kendine harçlık çıkartmak isteyenler varsa iş tam size göre. Fazla yorulmadan ve çaba sarf etmeden para kazanabilirsiniz. Konunun detayları ile ilgili ciddi ilgilenenler pm atabilirler.

Herkese iyi forumlar.

pm atamıyorum , nedir durum ben çalışabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan arkadas -- 22 Ocak 2014; 1:01:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Bir arkadaş beni 3 gün oyaladı ve ben yapmayacağım dedi. Şu an için acil 1 hatta 2 kişi alabilirim. Gerçekten ilgilenenler varsa pm atabilirler.

Adam arıyor musun hocam hâlâ?

@Hür-Khan

1 kişi ihtiyacım var hala

hocam skype verebilir misin pm ile ayrıntılı detaylı konuşalım. sana pm atılamıyor o yüzden ben veremiyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bir arkadaş beni 3 gün oyaladı ve ben yapmayacağım dedi. Şu an için acil 1 hatta 2 kişi alabilirim. Gerçekten ilgilenenler varsa pm atabilirler.

Adam arıyor musun hocam hâlâ?

@Hür-Khan

1 kişi ihtiyacım var hala

hocam skype verebilir misin pm ile ayrıntılı detaylı konuşalım. sana pm atılamıyor o yüzden ben veremiyorum

Arkadaşlar mail atın oyun__2014@hotmail.com donanımhaberdeki nickinizide yazarsanız iyi olur.

NOT: Mail adresini hatalı yazmıştım. Düzelttim kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hür-Khan -- 22 Ocak 2014; 1:21:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

günlük 50-60 lira 10günlük iş yani 10gün sonunda 500-600 lira gibi bi para mı geçicek elimize?
    lise 2 öğrencilerini kabul ediyor musunuz

Bu senin günde dağıttığın miktar ile orantılı. Lise 2 önemli değil ama günde 5-6 saat dağıtımı her gün yapacak kişi lazım ay sonuna kadar. Okul engeli vs olursa olmaz.

Ayrıca dağıtım için hatay, Göztepe-güzelyalı, Balçova ve Narlıdere dükkanlara dağıtabilecek biri olursa iyi olur.

bu hafta dahil tatilde boşum 5-6 saat. varsa kontenjan pm.

Pm atılamıyor sana. Kontenjan var. Düşünüyorsan yarın başlayabilirsin. Tel numaranı pm atarsan haberleşelim.

Pm atamıyorum hocam. Çarşıda broşür dağıtıyoruz sadece öylemi?

Belli başlı bölgelerde dağıtım yapıyoruz. Çarşı olarak değerlendirmeyin.

• mail attım ancak postmaster@mail.hotmail.com dan bir cevap geldi nedir bu?
  • quote:

mail attım ancak postmaster@mail.hotmail.com dan bir cevap geldi nedir bu?

Mail adresini yanlış yazmışım düzelttim yukarıda. Tekrar yollayabilirsin.
  • Aliağa da dahil mi güzergahınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaLeBee -- 22 Ocak 2014; 1:29:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail attım cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaLeBee

Aliağa da dahil mi güzergahınıza

Maalesef dahil değil.
  • quote:

mail attım cevap bekliyorum

Mailin cevaplandı kardeş
  • istanbulda tanıdığınız,önerebileceğiniz bir yer var mı? anadolu yakasında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazienza

istanbulda tanıdığınız,önerebileceğiniz bir yer var mı? anadolu yakasında

Maalesef yok kardeşim.
  • Kusura bakmayın ama 5-6 saate 50 lira az.Benim tanidiklarim vardı brosurleri cöpe atmalarina ragmen 60 falan aliyordu 4 saate.Siz hem tek tek kartvizit getirsin hem 5-6 saat calissin hem de 50 tl.Köle calıştırmıyorsunuz hatirlatirim.Öyle hakkiyla yapildigi zaman kolay iş değil 5-6 saat ayaktasınız.Calismayi dusunen arkadaslar bence 80 tlden aşağı istemeyin gidin dilenin hem yorulmazsınız hem de daha fazla kazanirsiniz.Kapitalist duzene boyun eğmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Kusura bakmayın ama 5-6 saate 50 lira az.Benim tanidiklarim vardı brosurleri cöpe atmalarina ragmen 60 falan aliyordu 4 saate.Siz hem tek tek kartvizit getirsin hem 5-6 saat calissin hem de 50 tl.Köle calıştırmıyorsunuz hatirlatirim.Öyle hakkiyla yapildigi zaman kolay iş değil 5-6 saat ayaktasınız.Calismayi dusunen arkadaslar bence 80 tlden aşağı istemeyin gidin dilenin hem yorulmazsınız hem de daha fazla kazanirsiniz.Kapitalist duzene boyun eğmeyin.

60 TL alan arkadışınız hangi firmayla çalıştı? Hangi şehirdeydi acaba?

• Tatilin sonuna kadar çalışabilirim detaylar hakkında pm atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Kusura bakmayın ama 5-6 saate 50 lira az.Benim tanidiklarim vardı brosurleri cöpe atmalarina ragmen 60 falan aliyordu 4 saate.Siz hem tek tek kartvizit getirsin hem 5-6 saat calissin hem de 50 tl.Köle calıştırmıyorsunuz hatirlatirim.Öyle hakkiyla yapildigi zaman kolay iş değil 5-6 saat ayaktasınız.Calismayi dusunen arkadaslar bence 80 tlden aşağı istemeyin gidin dilenin hem yorulmazsınız hem de daha fazla kazanirsiniz.Kapitalist duzene boyun eğmeyin.

Kardeşim,

Okulunu bitirip iş hayatına atılınca iş görüşmelerinde aynı cümlelerinin umarım arkasında olursun. O zaman kimin köle gibi çalışıp çalışmadığını anlarsın

• Hür-Khan H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar şu an için 4 kişilik bir ekip oluşturduk. Şu an için ihtiyacı karşıladık ancak herhangi bir ihtiyaç durumda tekrardan bilgilendirme yaparım.
  • Hür-Khan H kullanıcısına yanıt
    Öyle iş hayatına atılma gibi durumum yok.Ya hak savunacağım ya hakkaniyeti savunacağım aksine.Bu arkadaslara 20 lira az para vereceksiniz diye aç kalmazsınız.Aslında beni ilgilendirmez siz karşılıklı olarak anlaşırsanız sorun da yok.Ama o broşür dağıtımından arkadaşların aldığı para sizin elde edeceğiniz menfaatlerin yanında çok az kalıyor.Calistirdiginiz arkadaslar işçi konumunda.Ve her birinin de vergisini vermek zorundasınız aslında.

• Parasi öğrenci için güzelde öyle yoruyor ki ben zamanında birkaç kez yaptım. Çok yorucu bir iş görünenden zor yani.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.