İzmir'de ikamet eden ve broşür dağıtım işi için destek olabilecek arkadaşlar arıyoruz. Boş vakti olan ve kendine harçlık çıkartmak isteyenler varsa iş tam size göre. Fazla yorulmadan ve çaba sarf etmeden para kazanabilirsiniz. Konunun detayları ile ilgili ciddi ilgilenenler pm atabilirler.
Herkese iyi forumlar.
Arkadaşlar şöyle kısa bir açıklama yapayım. Ortalama 5-6 saatlik bir çalışma ile 60 TL günlük kazanma şansınız var. Ya da sizin temponuza göre daha fazlası. Acil 2 kişi ihtiyacım var.
quote:
Orijinalden alıntı: Hür-Khan
Arkadaşlar şöyle kısa bir açıklama yapayım. Ortalama 5-6 saatlik bir çalışma ile 60 TL günlük kazanma şansınız var. Ya da sizin temponuza göre daha fazlası. Acil 2 kişi ihtiyacım var.
vallah izmirde olsam alacam çok iyi iş o kadar parayı ihtiyaci olan yapsın bu işi.Tek defamı her zamanmı
Açıkçası şu an elimizde dağıtılacak belli bir sayı var ve 3 kişi ile ortalama bir tempoda 10 günlük bir iş. Ancak elimizde başka işler var ve yeni bir ekip oluşturmam gerekiyor. O yüzden bu işi ben yaparım diyen arkadaşlarla devam edebiliriz.
quote:
Açıkçası şu an elimizde dağıtılacak belli bir sayı var ve 3 kişi ile ortalama bir tempoda 10 günlük bir iş. Ancak elimizde başka işler var ve yeni bir ekip oluşturmam gerekiyor. O yüzden bu işi ben yaparım diyen arkadaşlarla devam edebiliriz.
Çalışmaya başlayan arkadaş broşürleri bi çöpe atıp 5-6 saat kahvedelerde falan takılacak %90 ihtimalle haberin olsun
Görkem3123G
kullanıcısına yanıt
Merak etme onun çaresi var ;) Öyle bir şansı olmayacak bu işi yapacak kişinin
quote:
Merak etme onun çaresi var ;) Öyle bir şansı olmayacak bu işi yapacak kişinin
Niye ben zamanında çok attım çöpe gezdim kızlarla :D
Görkem3123G
kullanıcısına yanıt
Bröşür dağıtanın peşine adam takıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Akward MoménT
Indıgo cevabı vermiş :)
quote:
Orijinalden alıntı: Indigo
Bröşür dağıtanın peşine adam takıyorlar.
Ne zaman yapılacak dağıtım işi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Akward MoménT
Indıgo cevabı vermiş :)
Alıntıları Göster
Bende o adamla anlaşırım beraber gezer çayımızı içeriz :D
quote:
Orijinalden alıntı: asal sayı
Yarın başlayabilirsin.
quote:
quote:
Yarın başlayabilirsin.
İzmir'de yaşıyorum da Ankara'dayım şimdi yarıyıl tatili için. İlerde olursa yine dağıtım işi, yapabilirim.
quote:
quote:
quote:
Yarın başlayabilirsin.
İzmir'de yaşıyorum da Ankara'dayım şimdi yarıyıl tatili için. İlerde olursa yine dağıtım işi, yapabilirim.
Olur tabi ki.
Hür-KhanH
kullanıcısına yanıt
Arkadaşlar bir anda ilgi arttı. Yarın için 1 kişi ile anlaştık gelecek. Ayrıca başka bir arkadaşta ok dedi. Toplamda 3 kişi düşünüyorum ilk etapta. Şimdilik 1 kişilik kontenjan kaldı.
Bilgilerinize,
quote:
Arkadaşlar bir anda ilgi arttı. Yarın için 1 kişi ile anlaştık gelecek. Ayrıca başka bir arkadaşta ok dedi. Toplamda 3 kişi düşünüyorum ilk etapta. Şimdilik 1 kişilik kontenjan kaldı.