< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godness -- 25 Mayıs 2015; 18:28:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godness -- 25 Mayıs 2015; 18:28:59 > |
Hocam dediklerimi uygulamadan önce iyi düsun dunya hayati ahiret hayatinin binde biri olamaz.
Ahiretini satmakta kararlıysan kimsenin olmadigi acik bir alanda ates yak lucifer seni cagiriyorum sesime kulak ver diyerek 66 defa tur at etrafinda o geldiginde ates sonecek ve yeniden yanacaktir ne istiyorsun diye soracak sana anlamadigin bir lisan ile beyninin icinden konusacak ruhumu sana vermek istiyorum ve senden istegim .... kabul ediyor musun diyeceksin sana ornegin 10 sene san sohret para verecegim ama sonra canini alacagim ruhun benim olacak diyecek sende kabul edersen seni muhurleyecek sunu unutma sana vaad ettigi verdigi seyler gecici 5 10 20 sene sen karsiliginda ruhunu veriyorsun. Erken yasta olen cogu unlu rekortmen insanlar seytana ruhunu muhurletmis kisilerdir. Elinde sonunda canini alacak. |
Satamazsın çünkü şeytan diye bir şey yok
Her şet basit bi masal hikaye İnsnaın içindeki kötülüklere şeytan diyolar |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuteRobot -- 25 Mayıs 2015; 21:30:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godness -- 25 Mayıs 2015; 22:17:07 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |