Şimdi Ara

Kolay Dolan Kartuslu Canon MG5650 199 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
9
Favori
7.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasmeram

Bende bursakartustan Epson Sx435w için dolan kartuş seti almıştım.
    Ancak belli bir süre sonra kartuşlar ink cartridges not recognized hatası vermeye başlıyor.
    Yenisini alıyorsun kısa sürede oda aynı hatayı vermeye başlıyor.Çözüm için önerilen hiçbir yöntemde işe yaramıyor.
    Bıktım artık bende kaldırdım yazıcıyı , kullanmıyorum.

Bende de aynı model yazıcı var. Zamanında yazıcıyı bir siteden alıp bursakartuş dan kartuşları aldım. İlk gelen kartuşlar üzerinde bulunan düğme ile resetleniyordu. Uzun süre kullandım aslında. Dediğin gibi zaman zaman hata veriyordu bende de fakat anlattıkları yöntemlerle çözdüm. Yalnız iki yıl sonra tek renk bozuldu komple set olarak yeniden aldım. Yeni set de de bozulma oldu geçen ay aliexpress'ten aldım hala kullanıyorum yazıcıyı. Yazıcıyı aldığımda yüksek lisansa yeni başlamıştım. Aletle bir dünya kaynak tez (hatta arkadaşların tezlerini de) çıktı aldım. Hatta pad dolu hatası alıp bi programla onu da resetledim ve hala kullanıyorum. Ya sana gelen kartuşlar bozuktu yada tam çözemedin sorunlarını bilemedim. Bu arada diğer arkadaşın dediği cescesor dan da mürekkep aldım. Temelde bu firmaların hepsi aliexpress üzerinden satılan aynı kartuşu alıp üzerine kendi marka etiketlerini yapıştırıyorlar bilginiz olsun. Mürekkep için de durum aynı.

Bide bazı arkadaşlar bitmeyen kartuş sistemleri ile karıştırmış ama bu farklı bir sistem bu kolay dolan kartuş sistemi. Ev kullanıcısı için kolay dolan kartuş çok daha sağlıklı.

Bir de kartuşların donduğundan bahsedilmiş. Taşınma sebebiyle kartuşlar ile yazıcıyı kutulayıp bir 8 ay kadar kullanmadım. Mürekkepler donmadı ama kartuşlardan biri çalışmadı zaten o yüzden aldım en son kartuş setini.

Lafın kısası ev kullanıcıları için ben bu sistemi öneririm. Zaman zaman uğraştırır. Zahmetlidir ama çıktı maliyeti ciddi anlamda düşük (zamanında hesap ettiğimde 3 kuruştu şimdi taş çatlasın 5 kuruş olmuştur)

Edit: İlk gelen kartuşlar düğme ile resetleniyor diyip bırakmışım :D sonradan aldıklarım otomatik kendini resetliyordu. Çıkartıp takmak yetiyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodking -- 18 Nisan 2017; 17:16:6 >

• HESAPTA 10 TL KUPON VARDI 189 a aldık bakalım eşim kızımız için çıktılar alacak umarım memnun kalırım
  • Canon mx 475 kullanıyorum 2 senede 15 bin sayfa çıktı aldım siyah kartuşu 3 kere yeniledim. Biraz pahalı ama epson sıkıntısız heralde arkadaşım memnun. Tek kartuş fiyatı 60-70 lira.
  • Yakın zamanda 329 TL'ye satılıyordu, bu fiyata harika bence. Ben de eve aldım, ofiste de kolay dolan kartuşlu MB2150 var ve memnunum. Ama fotoğraf için Epson, döküman çıktısı için Canonu tavsiye ederim. Çünkü Epsonun çoğu modelinde otomatik çift taraflı baskı yok..
  • en son 580 lira gibi bir fiyata ikili satış yapılıyordu. o zaman ortak bulamadığım için alamamıştım. şimdi fiyat oldukça uygun. wi-fi var ve cep telefonundan direkt baskı yapabiliyorsunuz. çerçevesiz fotoğraf baskısı yapıyor. youtube'da inceleme videoları var. kaliteli baskı yapıyor. kampanya gayet iyi. ben de bir sipariş verdim...
  • kargolama süresi 3 gün sürebilirmiş yoğunluktan dolayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar alıp deneyen oldu mu?
  • Bende Mg5350 vardı, tavsiye ederim ben yazıcıyı 270 liraya hepsiburadan almıştım bitmeyen kartuştan da bu kartuşları almıştım, yaklaşık 4000 sayfa civarı çıktı aldım fotoğraf ağırlıklı.

Benim cihazın mürekkep püskürten başlığı tıkandığı serviste masrafı 300 lira bende yaptırmadım eğer sık sık çıktı alabilirseniz sıkıntı olmaz ama ben her zaman çıktı alamam diyorsanız bu oluşum size gore değil başlığı tıkanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazıcının nozzleları yazıcı içinde kartuş sadece mürekkep deposu olarak görev görüyor. Kartuş zaten arıza yapmaz. Ama nozzleler tıkandımı yazıcı çöp olur. Benim ürün kargolanmadadı iptal mi etsem diye düşünüyorum. Nozzleler çok çabuk tıkanır genelde. Bu yazıcıdan uzun süre kullanan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun doldurma olayi nasil oluyor.. bir renk bitince uyari mi veriyor .. yoksa biz takip mi ediyoruz .. kendi kendine mi resetliyor

• 3 sene boyuncu sürekli dolum sistemli olanları kullandım. Ne yaparsanız yapın kartuşlar bozulurdu, öyle tıkanma filan olmazdı. Kartuştan renkler gayet güzel gelmesine rağmen, kartuş işlevini yapmaz oluyordu. Her sene kartuş almaktan bıkmıştım. Bu kolay dolan kartuşta da sürekli bozulur mu? Bilgisi olan var mı?

• Bende hp3525 var, doldurmakla uğraşacağıma, aliexpress ten üç kuruşa muadil kartuj alıyorum, orijinaliyle aynı performansta kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 19 Nisan 2017; 8:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Bende Mg5350 vardı, tavsiye ederim ben yazıcıyı 270 liraya hepsiburadan almıştım bitmeyen kartuştan da bu kartuşları almıştım, yaklaşık 4000 sayfa civarı çıktı aldım fotoğraf ağırlıklı.

Benim cihazın mürekkep püskürten başlığı tıkandığı serviste masrafı 300 lira bende yaptırmadım eğer sık sık çıktı alabilirseniz sıkıntı olmaz ama ben her zaman çıktı alamam diyorsanız bu oluşum size gore değil başlığı tıkanıyor.

Fotoğraf çıktısı için photoınk markalı mürekkeplerin iyi olmadığı söyleniyor.

Bu modellerde cescesorun daha iyi sonuç verdiği söyleniyor.Sizin tecrübeniz nedir?
  • Arkadaşlar ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Kurulumu yaparken farkettim YBGK kodlu siyah kartuşun tırnağı kırılmış, tabi ambalajı açtığımda farkettim.

Satıcı arkadaşa mesaj attım. Tabi elimde ambalajdayken kırık olduğuna dair herhangi bir görüntü vs. yok. Tırnağın neye yaradığını da bilmiyorum malum. Neyse sağlık olsun, satıcı telafi etmezse, satın almam gerekecek.

Var mı arkadaşlar tek başına YBGK'yı alabileceğim bir yer?
  • mustiabi M kullanıcısına yanıt
    Direk satın aldığımız şekilde fotoğraf baskısı alamıyormuyuz?

Ayrıca cihazı alıp kullanan varsa tavsiye edermi?

• abars kullanıcısına yanıt
    Gitti gidiyordan gelen ürün nasıldı. Straforu varmıydı. Satıcı yok diyor ama. Sağlam teslim aldınız mı. Deneme imkanımız oldu mu?

• labkamil kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyordan alınan ürün tam kutulu, straforlu, tertemiz bir üründü.
  • Bursakartuş dan mı aldınız?

• Bir Acayip Adamm B kullanıcısına yanıt
    Ben cescesor dan çok da memnun olamadım mürekkep açısından yani çok bariz fark yok ama ocp mürekkeplerle kalıcılık daha iyi gibi bursa kurtuşun siyah mürekkebini kullanıyorum aralarında en az tıkanma yapan bursa kartuştu kalıcılık konusunda birşey diyemeyeceğim.

Cescesorun kaplarını da beğenmiyorum mutlaka şırınga falan kullanmak gerekiyor diğerlerinde uçları sivri ve direk kendi kabından dolum yapılabiliyor işimi kolaylaştırıyor açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

Direk satın aldığımız şekilde fotoğraf baskısı alamıyormuyuz?

Ayrıca cihazı alıp kullanan varsa tavsiye edermi?

Direk satın aldığımız şekilde derken?

Yazıcı gelir gelmez kullanabilirsiniz.
    Fotoğraf baskı kalitesi açısından soruyorsanız. Profesyonel baskılar kadar olmaz tabi ama yakın performans verir, tabi bir çok faktör var kağıt kalitesi mürekkep kalitesi gibi hepsi iyi ise en iyi sonucu alabilirsiniz.

Fotoğraf kağıdı olaraktahttp://cescesor.com/fotograf-kagidi/premium/parlak-fotograf-kagidi-300gr-50yp-10x15.html önerebilirim, canon foto kağıtları iyidir ama fiyatları yüksektir bu kağıtlar fiyat performans ürünü kağıt iyise mürekkebin kısmi eksikliklerini kapatıp daha uzun ömürlü fotolar elde edilebiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.