Şimdi Ara

Kolay Kelime Ezberleme Yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uygulandı işe yarıyor. bol bol reading ve listening yapmak. özellikle reading. olayın özeti şu. hepimizin iyi kötü bir temeli var. seviyemize göre reading parçaları buluyoruz. ben hazırlıkta aldığım oxford kitaplarının reading parçalarını kullandım konuları eğlenceli ve dikkat çekiciydi. okumaya başlıyoruz. bilmediğimiz kelime karşımıza çıkınca sözlüğe bakmak yok ! okumaya devam et parçanın temasını anla yeter. sonra diğer parçaya geç konusunu anla geç. burda öğrenme şöyle gerçekleşiyor. örnegin bugün cahilliğimin kusuruna bakmayın 'staff 'kelimesini böyle öğrendim daha bir sürü kelime öğrendim ama aklıma bu geldi. parçada hırsızların peşinde koşan stafflar polise o anları anlattı yazıyor bunun mağaza personeli olduğunu düşündüm. biraz önce buraya yazarken sakata gelmeyelim diye kontrol ettim

digeri listening. sevdiğiniz aşina olduğunuz dizileri filmleri ingilizce alt yazisiyla izleyin. hem dinleyin hem okuyun. matrix olur breaking bad olur konularına aşina olduğunuz diziler olsun. bırakın bazı sahneler piç olsun izlemeyi kesip sözlüğe bakmayın. devam edin.

çocuklar doğunca orada grammer çalışıp kelime ezberleyip ingilizce öğrenmiyor. beyin o dile 'maruz kaldığı'zaman dil öğrenme alıcılarını sonuna kadar açar ve listening ve reading yaptığınızda orada doğmuş yeni bebekler gibi maximum verim sağlarsınız. ama speaking ve writing ilk aşamada önerilmiyor belli bir zaman geçince öneriliyor.

bunu eksiseyler.com da gördüğüm bilimsel temellere dayanan 2 yazıyı birleştirerek yazdım kaynak yazan yazarlardır onlara burdan teşekkür edelim daha ilk günden deli gibi yazı okudum ve ilk kez ing. çalışırken sıkılmıyorum. insanin anladıkça okuyası geliyor birazdan ingilizce alt yazılı forrest gump izleyeceğim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.