Şimdi Ara

Kolay Para Kazan! SeoCambio Nedir ? Nasıl para kazanılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba SeoCambio sitesini anlatmak istiyorum sizlere.

Arkadaşlar sitede Facebook, Youtube, İnstagram, Twitter ve daha bir çok siteden yaptığınız paylaşımlarla puan kazanıyorsunuz. Bu sitede 1$ = 3400 coins ve işin en güzel yanıda belirttiğim sitelerdeki aktivitelerinizde oldukça fazla coins kaldırıyorsunuz. Örneğin youtube da verilen kişiye abone olduğunuzda 14 - 9 coins arasında değişiyor ve diğer güzel yanı ise böyle çok fazla görev var. Twitterda da aynı şekilde retweet sağlam coinsler elde ediyorsunuz.
    Sosyal medyada yaptınız beğeniler paylaşımlarla günlük sağlam coins kaldırabilirsiniz. Ben 2 saatte 1500 coins civarı kazandım ve bence birçok diğer sitelere göre çok iyi bir oran bu

Tıklama oranlarınıza göre de paket seçenekleri var günde 300 coins alabiliyorsunuz.

VIP üyelik var arkadaşlar ve kupon kodu girerek VIP üyelik elde edebiliyorsunuz bu üyeliğin avantajlarıda oldukça fazla bi kere normal üyeye göre daha fazla kazanıyorsunuz. VIP üyelik günü ve coins kazanma için kupon kodu paylaşan siteler var ben şuan haziranın 16 sına kadar VIP yim bunuda bu şekilde elde ettim kayıt olan arkadaşlara whatsapp numaramı veririm bu konuda yardımcı olurum.

İşte bahsettiğim VIP üyeliğim :

Görmüş olduğunuz gibi 179 tıklamada toplamda 1567 coins topladım.

Üyeliğim 16 hazirana kadar geçerli.

Resimde de gördüğünüz gibi VIP üyeliğim ve paylaşım sitesinden buluduğum kupon kodu ile aldığım VIP Üyelik.

50 tıklamama karşılık verilen VIP üyeliğime süreme eklenecek olan 5 günlük VIP üyeliğim ve hediye 40 coins'im.

İspanyolca bir site fakat sağ aşağıda İngilizce dil seçeneği var.

bu linkten üye olabilirsiniz: ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Herkese bol kazançlar diliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslancihan -- 22 Mayıs 2015; 12:18:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.