Şimdi Ara

Kolay Server Bulma Yontemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar Forumlarda cogu zaman goruorum Yok sole server arıyorum yok bole server arıyorum bu msg ler sadece forum kırlılıgı yapıor.

Rank sıralamasına gore Muonline serverı bulmak ıcın

www.xtremetop100.com a bakmanızı onerırım yuzlerce server wardır..

Turk serverlarını bulmak için Donanım haber Forum umuzu kullanabılırsınız Bır suru turk serverı mevcut su anda zaten..

Lutfen wanted Aranıyor Yardım Lutfen Server lazım vs vs lamerce baslıklar acmayın... butun msglarda aynı exp 300 500 olsun kolay olsun Forum u okumanızı onerırım....

• quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

ARkadaşlar Forumlarda cogu zaman goruorum Yok sole server arıyorum yok bole server arıyorum bu msg ler sadece forum kırlılıgı yapıor.

Rank sıralamasına gore Muonline serverı bulmak ıcın

www.xtremetop100.com a bakmanızı onerırım yuzlerce server wardır..

Turk serverlarını bulmak için Donanım haber Forum umuzu kullanabılırsınız Bır suru turk serverı mevcut su anda zaten..

Lutfen wanted Aranıyor Yardım Lutfen Server lazım vs vs lamerce baslıklar acmayın... butun msglarda aynı exp 300 500 olsun kolay olsun Forum u okumanızı onerırım....

haklısın katiriorm

• ben fun server ararken bi site var oraya bakıyorum;

www.searchirc.com a girin üst tarafta arama yerine muonline 97d+99 exp max points 50 yazın bayaa bi server çıkıyo
  • arkadaşlar ben bu konuyu yayınladım bana dedilerki bu konu 500 kere yayınlandı şimdi ben sana diyorum bu konu 500 kere yayınlandı biliyoruz
  • ben de de bir site http://mu.hopzone.net
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Master

ben de de bir site http://mu.hopzone.net

ama burdaki serverlerin çoğu açılmıyo
  • Peki Ozaman bu konu 500 kere yayımlandıysa Neden hala kaskafalılar Lutfen pls Yardım wanted dıe topicler acıo 501 kere yazılsın nolur? belki anlarlar bu sefer ınsan gıbı deıl hayvan gıbı yazarsan kımse s. bıle takmaz tabii.Burda bole boş boş msglar atmayın bildiginiz Muonline Server Search siteleri werin!... Aq her acılan topıc amacından sapıo nedır bu ya??? 501. kez yazıom warmı?
  • bi kere terbiyeli konus ben senle konusurken a.q vs ifadeler kullanmıyorum 2 olarak ben sadece benim böyle konu açtığımı ve seninde açmana gerek olamdığını söyledim e bende konumda dediğin gibi yazdım ilk önce bi öğrende gel sonra konuş
  • Ozaman bızım forumdakı ıNsanlar Mal anlamıolar 1 kere denınce bende 2.kez dıem artı aq gıbı terımlerı ole kısıye ozel sarfetmem el alıskanlıgı cıkıo werıo :d Benden sonraa kım bılır kac kısı yazar ama bu forumda bole aptal aptal msglar eksık olmaz
  • Sanane kardeşimmisteyen istediği gibi davranır ölçülü bir şekilde bu senin yaptığın davranışlar hiç oş deileralemin derdi seni mi gerdi sanane eralemin derdin den a.q

• quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Master

Sanane kardeşimmisteyen istediği gibi davranır ölçülü bir şekilde bu senin yaptığın davranışlar hiç oş deileralemin derdi seni mi gerdi sanane eralemin derdin den a.q

• sananeTR senın bıyerlerın kalkmıs herşeye maydonoz olma sonra her topic te senı goruyorum yok soyle yapmayın, yok boyle yapmayın diyorsun bunları diyecegine yardım etsen daha iyi olmazmi
    quote:

Burda bole boş boş msglar atmayın bildiginiz Muonline Server Search siteleri werin!...
    demissin ilk once kendin uy buna.
  • rezil insan işte saygısız insan mal insanherşeye maydonoz gibi kafasını sokuyo
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.