Şimdi Ara

Xbox ödeme yontemi ekleme yardimm!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar xbox one a kredi karti ekleyemiyorum.
    Bankaniz buna izin vermedi bankaniza danisin diyor. Ilk defa kart ekliyorum acemiyim. Adres satirlarinimi yanlis doldurdum acaba? Kafama gore doldurdum ama. Bankada kayitli olana goremi doldurmam gerekirdi?
    Internet alisverisini bankayi arayip actirdim. Kart master card. Lutfen yardimm neyapmam gerek??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de sonradan olmaya başladı. 5 yıldır kullandığım kart çalışmamaya başladı. Başka kart bile ekleyemiyorum sizde ki hatanın aynısını veriyor. Microsoft Türkiye den Burak bey ile görüştüm ve onlarda çözemedi. Yaşadığım sorunu üst birimleri olan Amerika daki XBL birimine ilettiler ve şuan bekleme aşamasındayım. Burak bey ile mailleşiyoruz gelişmeleri bana bildirecek inşallah çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 8 Mayıs 2018; 22:46:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

Aynı sorun bende de sonradan olmaya başladı. 5 yıldır kullandığım kart çalışmamaya başladı. Başka kart bile ekleyemiyorum sizde ki hatanın aynısını veriyor. Microsoft Türkiye den Burak bey ile görüştüm ve onlarda çözemedi. Yaşadığım sorunu üst birimleri olan Amerika daki XBL birimine ilettiler ve şuan bekleme aşamasındayım. Burak bey ile mailleşiyoruz gelişmeleri bana bildirecek inşallah çözülür.
    Hmmm. Peki baska odeme yontemi Ekleyemezmiyim? Cunku gold suz bi xbox hicbi isime yaramaz :(

• Hocam 4 kredi kartı, 2 bankamatik kartı, 1 tane de sanal kart denedim hiçbiri olmadı. Gold üyelik işi kolay, nette kod olarak satan yerlerden alıp hesabına girebilirsin.

• Aynı sorunu nadiren bende alıyorum. Eğer herhangi bir kartınız çalışmıyorsa, 24 saat sonra tekrar deneyin veya Xbox canlı desteğe ulaşıp, sizin adınız ile almalarını sağlayabilirsiniz.

Bunlarla mı uğraşacağım diyorsanız, ininal öneririm. Ön-ödemeli kartlarda hiç bir şekilde sorun çıkmıyor.
  • Masso kullanıcısına yanıt
    Dediklerinin hepsini denedim hatta Microsoft temsilcisi ile 1 hafta ara verdik hesaba hiçbir işlem yapmadık değişen bir şey olmadı.

• Hocam hangi kartı kullanıyorsunuz? Ve kart türü nedir?

Şunu da yapmanızı öneririm:

Account.microsoft.com'a Xbox üyeliğiniz ile giriş yapıp, ödeme seçenekleri kısmından kayıtlı olan bütün kartların ülkesine "Bilgileri Düzenle" diyerek bakın. Eğer Türkiye olarak algılanmamışsa, o kartı kaldırın ve tekrar ekleyin.

Xbox ödeme yontemi ekleme yardimm!!

Ben bu yüzden bir ara Xbox'dan oyun alamıyordum. Kart siteye İngiltere adresli olarak girilmişti. İşlemler de ona göre oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masso -- 9 Mayıs 2018; 16:31:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masso

Hocam hangi kartı kullanıyorsunuz? Ve kart türü nedir?

Şunu da yapmanızı öneririm:

Account.microsoft.com'a Xbox üyeliğiniz ile giriş yapıp, ödeme seçenekleri kısmından kayıtlı olan bütün kartların ülkesine "Bilgileri Düzenle" diyerek bakın. Eğer Türkiye olarak algılanmamışsa, o kartı kaldırın ve tekrar ekleyin.

Ben bu yüzden bir ara Xbox'dan oyun alamıyordum. Kart siteye İngiltere adresli olarak girilmişti. İşlemler de ona göre oluyordu.
    Yardiminiz icin tesekkur ederim. Dayanamadim kod olarak aldim live ve oyun . Aklimda kalsin bi ara deniyeyim tekrardan tesekkur ederim

• Masso kullanıcısına yanıt
    Hepsini denedik hiçbir şekilde olmuyor kardeş çözümü yok. Microsoft dan kaynaklı bir sorun bu biz çözemeyiz.

• 6 Mayıs Pazar günü game pass üyeliğimi yenilemek için, konsol üzerinden kredi kartı bilgisini girdim. Kart bilgisini girdiğim esnada bölge USA seçiliydi ve satın alma hatası verdi. Sonrasında bölgeyi Türkiye yapınca satın alma gerçekleşti.

Daha sonra kart bilgilerini hesaptan kaldırdım. Anladığım kadarıyla bu sorun her zaman yaşanmıyor!
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 5 yıldır profilimde ekli ve sorunsuz kullandığım bir kart zaten durup dururken çalışmamaya başladı ve hiçbir şekilde profile başka kart eklettirmiyor bile. Konsoldaki öteki profilde denedim sorun olmadı. Bu sorunu çözene 100 sikke altın verecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 9 Mayıs 2018; 20:59:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.