|
Bildirim
|
biz fantaya kacıyoz
|
yav he he bi bitin arkadaş sistemde sinaps sinir hücreleri gibi yığılmanın haksız rekabetin sefilliğin üçkağıtçılığın olduğu mezun olduğu bölümden iş bulamayınca intihar edenin korkak, simitçilik yapanın yapmak istemeyenin iş beğenmez ilan edildiği ruhani bozgunculuğun top yaptığı ülkede bu kadar zor şartları başaran 4-5 kişinin bak yapıyor sen de yap diye parmakla gösterilerek insanlara normalleşme algısı yaratılması gerçekten ayıptır. yapmayın. evet şartlar zorlaştıkça kabul etmek zorlaşıyor savaş kaç mekanizmasına giriyoruz ama şu gerçek ki insanımız da artık zorluk yaşayanı linç eder psikolojide. haya hosgörü empati yok sadece yarış var. yarış yarış yarış. biraz da bu sisteme ses çıkarın insanlar zaten yeterince trajedi yaşıyorlar. şu çalışana iş mi yok kafası nedir allah aşkına ya. bak ben artık bu halktan da tiksiniyorum. dibine kadar bu ülkenin her şeyinden bıktım. ve buna da birileri vakıflar kurumlar üçkağıtlarla zenginleşirken hepimizin hakkı var.burada kişinin öz benliğini, kurgusal art alanını, mizacını ve kalıtımsal ve çevresel örgülerle üstüne inşa ettiği kişiliğini, travmalarını bilmeden oradan 1-2 kişi çıkıyor, bak aslanım bak "kardeşim" (falan filan) akıl veriyor. para kazanmak istiyorsan ruhunu ve hayatını satacaksın minvalinde şeylerle dolduruyor orayı. iş bulamadığı için insanların açıklarını aramaktan vazgeçin artık.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 6 Temmuz 2019; 17:42:59 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|