Arkadaşlar eğer guildiniz varsa "Guildinizin Adı-Server" şeklinde alt forum acabilirim..
Bunun yanında guild forumunuza giriş adreside; GuildAdı.S-i-l-k-r-o-a-d-t-r.Com şeklinde kısa olcak.... Güzel Bir Fikre Benziyor Dimi ;) extra isteğiniz olursa PM olarak atabilirsiniz....
bu yöntem daha önce denenmişti reklam için güzel bir yol...
quote:
Orjinalden alıntı: werci
Arkadaşlar eğer guildiniz varsa "Guildinizin Adı-Server" şeklinde alt forum acabilirim..
Bunun yanında guild forumunuza giriş adreside; GuildAdı.S-i-l-k-r-o-a-d-t-r.Com şeklinde kısa olcak.... Güzel Bir Fikre Benziyor Dimi ;) extra isteğiniz olursa PM olarak atabilirsiniz....
tam bir kayserili
doğru bir tahmin değil ne yazık ki millet forum kurmak için can atıyor sanıyordum şu zamana kadar
cana atanlar için bir email şifre isteyp hemen forumu eline weren siteler war...
bölelerine
e iyide bol reklamlı olduklarını unutmamamak gerekir... İlgilenen çıkan herhalde :)
İSTERSEN GEL BEN SANA OYUN İÇİNDE DAİL FORM YAPAYIM YAW GİT SEN KUMDA OYNA REKLAMLARI DA GÜZEL Bİ YOLLA YAPSAN GAM DEĞİL
quote:
Orjinalden alıntı: werci
e iyide bol reklamlı olduklarını unutmamamak gerekir... İlgilenen çıkan herhalde :)
Forum değilde blog sistemi üzerinde durursan belki birşeyler olabilir. Ben düşünmüştüm ama daha önce uğramak zor geldiğinden uğraşmamıştım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme