Şimdi Ara

Kolayca Kendi Guild Forumunuz Kurun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eğer guildiniz varsa "Guildinizin Adı-Server" şeklinde alt forum acabilirim..

Bunun yanında guild forumunuza giriş adreside; GuildAdı.S-i-l-k-r-o-a-d-t-r.Com şeklinde kısa olcak.... Güzel Bir Fikre Benziyor Dimi ;) extra isteğiniz olursa PM olarak atabilirsiniz....

• bu yöntem daha önce denenmişti reklam için güzel bir yol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: werci

Arkadaşlar eğer guildiniz varsa "Guildinizin Adı-Server" şeklinde alt forum acabilirim..

Bunun yanında guild forumunuza giriş adreside; GuildAdı.S-i-l-k-r-o-a-d-t-r.Com şeklinde kısa olcak.... Güzel Bir Fikre Benziyor Dimi ;) extra isteğiniz olursa PM olarak atabilirsiniz....

tam bir kayserili
  • doğru bir tahmin değil ne yazık ki millet forum kurmak için can atıyor sanıyordum şu zamana kadar
  • cana atanlar için bir email şifre isteyp hemen forumu eline weren siteler war...
  • bölelerine
  • e iyide bol reklamlı olduklarını unutmamamak gerekir... İlgilenen çıkan herhalde :)
  • İSTERSEN GEL BEN SANA OYUN İÇİNDE DAİL FORM YAPAYIM YAW GİT SEN KUMDA OYNA REKLAMLARI DA GÜZEL Bİ YOLLA YAPSAN GAM DEĞİL
  • quote:

Orjinalden alıntı: werci

e iyide bol reklamlı olduklarını unutmamamak gerekir... İlgilenen çıkan herhalde :)

Forum değilde blog sistemi üzerinde durursan belki birşeyler olabilir. Ben düşünmüştüm ama daha önce uğramak zor geldiğinden uğraşmamıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.