Şimdi Ara

Kolaysa siz bırakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bir süredir size yazmayı düşünüyorum bu konuyu, sizinle firkir alış-verişi yapalım diye.
    bilen arkadaşlar biliyodur ben mykodayım ve mykodada bir süredir çok kötü bir şekilde lag var oyun oynanmaz halde, ben pazarcılıp yapıyorum diye giriyorum ama millet girip ne yapıyo anlayamıyorum doğrusu, konu şu siz gidin üç ayınızı bir oyuna ayırın iyi bir char yapın sonra lag gelsin ve oyunu bırakın! olurmu bu şimdi sizde size adamımı itemlerimi filan söyliyim siz söyleyin öyle bir çırpıda bırakılıp bırakılamayacağını, sizin serverde bilmiyorum ama bizim serverde o itemleri yapabilmek gerçekten kolay değil yardımsız PUS suz!

char lvl 60 assasin, humanların en iyi clanlarından birindeyim
    buda resim; link

itemlerin önemlileri şunlar;

chitin +7/dex set
    dual md+7
    iron bow +7
    elf belt
    belt of dex
    +9 ve +7 dex küpe
    black dagon amulet +1
    kekuri +2 ve +1
    itemlerden hariç 100-150m de para

şimdi siz söyleyin ne yapalım lag var diye, char deleteye basıp oyunu mu unutalım yoksa birdaha girmeyip oyundan intikam mı alalım?

• bence bırakma ama eğer bırakcaksan charı bana ver
  • merak etme arkadaşım senide listeye ekliyorum senden önceki isteyen 101 kişi almazsa söz sana veririm charı oyunu bıraktığımda

quote:

Orjinalden alıntı: King Cersei

bence bırakma ama eğer bırakcaksan charı bana ver

• Diğerleri rahat rahat oynuyorsa senin bağlantıda sorun vardır.Ram de yeterli değildir
    Başka türlü açıklanamaz sanıyorum.
  • lag herkezde aynı benim anlamadığım o lagda ne yapıp nasıl oynadıkları, oyunda bir sürü 10mbps li kullanıcı var ve onlardada lag var, sorun serverin ISP sinde ama işte

quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

Diğerleri rahat rahat oynuyorsa senin bağlantıda sorun vardır.Ram de yeterli değildir
    Başka türlü açıklanamaz sanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedShade

merak etme arkadaşım senide listeye ekliyorum senden önceki isteyen 101 kişi almazsa söz sana veririm charı oyunu bıraktığımda

quote:

Orjinalden alıntı: King Cersei

bence bırakma ama eğer bırakcaksan charı bana ver

hacı yok şaka yaptım ama verceksen ver engel olmasın sana

• Örneğin areste de yaklaşık 1 hafta inanılmaz lag vardı
    ama işte 1 hafta dayandık ne yapalım
    bence biraz daha bekle derim
    Ne zamandan beri var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 15-20 gündür aşırı var, bir yazı vardı isp leri martın 10'una kadar bağlantıyı test edecek filan diye de, kimsede umut kalmadı herkez charını bi şekilde satmaya çalışıyo, buda moral filan bırakmıyo bende

quote:

Örneğin areste de yaklaşık 1 hafta inanılmaz lag vardı
    Ne zamandan beri var?
  • quote:

15-20 gündür aşırı var, bir yazı vardı isp leri martın 10'una kadar bağlantıyı test edecek filan diye de, kimsede umut kalmadı herkez charını bi şekilde satmaya çalışıyo, buda moral filan bırakmıyo bende

quote:

Ne zamandan beri var?

Yani bu durumda usko da yeni bir char açıp onu kas
    ama arada myko yuda kontrol et düzelince gieresin düzelmezse yeni charla devam edersin
    :( başka formül yok gibi
  • abi zaten knight saçmalamaya basladı noluyo yaa bilg kotu olsa bile iyi olsa bile herkese lag werio ah nerde o eski knight
  • usko mu? orasıda neresi kardeş?
    hani şu dupenin, hack'in, yalanın dolanın ve aga nın bol olduğu yer mi?
    hani insanları seeking den alıp golemlerde yatıran insanlarla dolu olan yermi?
    hani 10dk lığına dağdan şehire inip o 10dk nın da 8,5dk sını knight oynayan insanların olduğu server mi?
    hani bir item alıpda onu korkuyla kullanıp bir gün silinip silinmeyeceğini düşündüğün server mi?

yok kardeşim saol ben bu yüzyılda usko almıyım, myko içinde tek söyleyeceğim lafda "birgün uskoya benzemeyiz inşallah!" dır

sanırım anladın?

quote:

quote:

15-20 gündür aşırı var, bir yazı vardı isp leri martın 10'una kadar bağlantıyı test edecek filan diye de, kimsede umut kalmadı herkez charını bi şekilde satmaya çalışıyo, buda moral filan bırakmıyo bende

quote:

Ne zamandan beri var?

Yani bu durumda usko da yeni bir char açıp onu kas
    ama arada myko yuda kontrol et düzelince gieresin düzelmezse yeni charla devam edersin
    :( başka formül yok gibi

• walla sen istemezsen bırakma ama ben lagdan ve az sayıda insan olmasından çıldırıp usko'ya geçmiştim bikaç ay önce lvl 57 adamı bırakıp şimdi de çok huzurlu diilim gerçi, usko hakkında söylediklerin doğru çünkü... en iyisi oyunu toptan bırakmak, zaten şu anda ona uğraşıyorum, son 10 günde 1 kez girdim oyuna, olucak gibi
  • quote:

usko mu? orasıda neresi kardeş?
    hani şu dupenin, hack'in, yalanın dolanın ve aga nın bol olduğu yer mi?
    hani insanları seeking den alıp golemlerde yatıran insanlarla dolu olan yermi?
    hani 10dk lığına dağdan şehire inip o 10dk nın da 8,5dk sını knight oynayan insanların olduğu server mi?
    hani bir item alıpda onu korkuyla kullanıp bir gün silinip silinmeyeceğini düşündüğün server mi?

yok kardeşim saol ben bu yüzyılda usko almıyım, myko içinde tek söyleyeceğim lafda "birgün uskoya benzemeyiz inşallah!" dır

sanırım anladın?

ÇOk iyi anladım ve sonuna kadar haklısın

• USKO Sux MYKO Rulzz
  • mykoda insan yok ki lvl kasasın
  • e peki biz nasıl kastık? insan varda herkez arkadaşlarıyla bişiler yapıyo, lvl kasabilmek için arkadaş edinmen lazım, ayrıca konumuz kasmak değil, onu bir yana atıyoruz yeterki lag olmasın
  • haklısın varsın lag olsun dupecıden daha ıyıdır
  • öyle deme lagda olmasın dupecilerde, işte ozaman oynanası ve aşırı zevkli bir oyun haline döner oyun, bizim server lag sorununu aşabilirse sanırım başaracak o tür bi server olmayı

quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

haklısın varsın lag olsun dupecıden daha ıyıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.