Şimdi Ara

Koleksiyoncu olan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
4.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dergi, kağıt + madeni para (arap+türk+balkan ağırlıklı) + pul bunlar benim göz bebeğim ama son 4 senedir bıraktım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yediğim kazıkları biriktiriyorum buyur kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar koleksiyonu yapıyorum (!) elime gittikçe eski şeyler geçiyor hd3850 den gt7035 bilmem ne gibi saçma salak bir kart şuan ise geforce 2 mx440. Allah belamı versin 2 yıldır bi ekran kartı alamadım bi gün rx580 alıcam ama görüceksiniz.

• Aha hd 3850 Koleksiyoncu olan var mı?

Buda geforce 2 mx440 3g marka Koleksiyoncu olan var mı?

• bir aralar çakı koleksiyonum vardı

benchamde, microtech, chris reeve, spyderco, buck, coldstell vs.

çok pahalı bir hobi olduğu için hepsini sattım, sadece cr sebenza kaldı onuda kullanıyorum
  • Playstation, xbox ve nintendo konsollarindan olusan bir koleksiyonum var. İnternetten bozuk olarak aldigim konsollari tamir ederek olusturdum.

Ayni zamanda da forma koleksiyonum var. Ozellikle retro formalara ayri bir ilgim var. En begendigim de Euro 88 Hollanda formasidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesamtkunstwerk -- 2 Eylül 2019; 14:38:42 >
  • Retro oyun ve konsollarına ilgi duydum aşırı pahalı bir hobi vazgeçtim.Yine hayallerim yıkıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7BA8EA93

Retro oyun ve konsollarına ilgi duydum aşırı pahalı bir hobi vazgeçtim.Yine hayallerim yıkıldı
    Hayallerinizden asla vazgeçmeyin umarım en yakın zamanda gerçekleşirler.

Benim de şu alete çok merağım var ama enflasyon ve tl nin deger kaybetmesi ile işim ertelendi.

https://forum.donanimhaber.com/hayallerimdeki-tape-deck-nakamichi-zx-9-gelmis-gecmis-uretilen-en-iyi-kaset-guvertesi--138127160#138522087

3 yıla kadar (temiz az kullanılmış) bir tane almayı düşünüyom sonra yüksek hassasiyette kaset koleksiyonuna başlayacağım (elimde bir kaç adet var ama yetersizler).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 2 Eylül 2019; 14:59:17 >

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    guzelmis hocam bunu herkes yapabilir mi
    örneğin bir adet Witcher (Geralt) yapmak istiyorum

• Turkce rap album koleksiyonu yapmak
    Şu an 2 album var foto atma gereği duymuyorum

• model araba (hot wheels çoğunlukta)
    fdc (ilk gün zarfı)
    pul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 2 Eylül 2019; 17:4:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osiris34

Turkce rap album koleksiyonu yapmak
    Şu an 2 album var foto atma gereği duymuyorum
    Kasete ve yabancı albümlere geç aga çok daha havalı

Baştaki ilk parça sana gelsin

Bu ne güzellik yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppose27now

Hocam ne tür müzik dinliyorsunuz ? Plakları nereden alıyorsunuz? Bende de CD arşivi var. Baya bir para harcadım son 3 yılda. Türkiye'de kur nedeniyle her şey acayip pahalı. ABD de mesela adamlar 6 birim paraya plak alabiliyorken bizde 100 lira falan ikinci el. Sacd album aldım Amazondan mesela 260 TL ödedim. Frank Sinatra arşivim var kocaman ve Türkiye'de sadece bende olduğunu düşünüyorum. 2500 TL den fazla gitmiştir sadece Sinatra arşivi için. Öğrenciyim ve para kazanmıyorum bu arada.
    Hocam şu an elimde hep beatles pink floyd gibi gruplar var, daha çok küçük arşivim ama özellikle ilk basımlarını bulmaya çalışıyorum haliyle çok zor oluyor orijinal ülkesi olmasa da Avrupa ülkelerinden bulunabiliyor ama(Hollanda plakları bu konuda ucuz mesela). Bu işin asıl piyasası İstanbul’da Kadıköy ve taksimde dönüyor, her türlü plak bulabilir ve getirtebilirsin hocam adamlardan. Ben de öğrenciyim işte sağa sola ayırabildiklermle anca alabiliyorum. Genelde 8-9/10 kondisyonda zaten plaklarım yani ne iyi ne kötü o yüzden orta halli gidiyoruz böyle maddi manevi dengede kendi param olsa da rahat rahat harcasam ama maalesef hem öğrenciyiz hem de ülke ekonomisi malum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Gencler öyle söylemekle olmaz ss atinda bizde görek@Rust in Peace.@^7pMş^@SıradanÇinkoKarbonPil@keskediyenadam
    Subaru'larım
    Koleksiyoncu olan var mı?

Bir kısım hotwheels

Bir kısım daha çoğunluğu subaru yine

Bu kendi custom aracım. Komple boyasını söktüm boya artı vernik yaptım koltuklarını boyadım jantlarını değiştirdim ve far detayları ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Subaru'larım

Bir kısım hotwheels

Bir kısım daha çoğunluğu subaru yine

Bu kendi custom aracım. Komple boyasını söktüm boya artı vernik yaptım koltuklarını boyadım jantlarını değiştirdim ve far detayları ekledim.

Alıntıları Göster
    Guzelmis hocam kac para bunların tanesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam eğer Sagopa Kajmer de varsa Sagopa 2002 ve kafile albümü var mı merak ettim çünkü oldukça nadir albümler

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Hotwheels'lara düzenli zam geliyor şuan güncel fiyatı tanesi 10 tl ( ilk toplamaya başladığımda 5.50 tl idi) Bazıları uzun kartlı onlar 15 tl
    2 tane büyük olanlar 1/18 600 tl ye almıştım tanesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Hayallerinizden asla vazgeçmeyin umarım en yakın zamanda gerçekleşirler.

Benim de şu alete çok merağım var ama enflasyon ve tl nin deger kaybetmesi ile işim ertelendi.

https://forum.donanimhaber.com/hayallerimdeki-tape-deck-nakamichi-zx-9-gelmis-gecmis-uretilen-en-iyi-kaset-guvertesi--138127160#138522087

3 yıla kadar (temiz az kullanılmış) bir tane almayı düşünüyom sonra yüksek hassasiyette kaset koleksiyonuna başlayacağım (elimde bir kaç adet var ama yetersizler).

Alıntıları Göster
    Hayallerime kavuştum sayılır gidip bir tane Wii aldım Bakalım koleksiyonu büyüteceğiz yavaş yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppose27now

Hocam eğer Sagopa Kajmer de varsa Sagopa 2002 ve kafile albümü var mı merak ettim çünkü oldukça nadir albümler
    O albümler yok ama iyi yerden yakaladin hocam sagopa var
    Ben de bakmistim onlari hiçbir yerde bulamamistim 2016'da. Simdi yeni baskisi var mıdır olduğunu tahmin etmiyorum ama bunlar koleksiyoncularda var onlar da 100 küsür fiyat çekiyor

Bende "ikimizi anlatan birşey" ve "süveyda" var
    çok zenginim

Koleksiyoncu olan var mı?[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 3 Eylül 2019; 15:14:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.