Şimdi Ara

KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
21
Favori
19.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hellboy_bjk

quote:

Orijinalden alıntı: ...-~AimLeSs~-...

Teşekkürler hocam. Güle güle kullanın..

pm attım geldi mi acaba ?

Cevap verildi.

Teşekkürler.. :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ZiPPO 8489 ZiPPO CLASSIC LOGO Tarafımdan Alınmıştır satıcı arkadaş Emre bey gerçekten yardımcı oluyor Almayı düşünen arkadaşlara hayırlı olsun Emre Bey' Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...-~AimLeSs~-...

Merhaba Arkadaşlar.. Kendi koleksiyonumdan bazı modelleri satışa çıkartıyorum. Gene koleksiyonuma yeni modeller de dahil ederken arkadaşlarımın istediği modeller de olursa yardımcı olmaya çalışıyorum..

Ürünlerin hepsi kesinlikle Orjinaldir.. Hepsinin turuncu güvenlik bantları arkasındadır. Bizzat kendim 10 yıldır Zippo kullanıcısı olarak orjinal olduğuna şüphe duyduğum ürünlere dahi yaklaşmam..

İlk fotoğraflar temsili, diğer fotoğraflar kendi çekimimdir. Başka bir yerde aynı fotoğrafla karşılaşırsanız bilin ki benden kopyalanmıştır. Böyle bir durumda başka insanların kandırılmasını önlemek amacıyla haber verirseniz sevinirim.

Ödeme ve kargo bilgileri;

Ödeme seçenekleri:
    Havale / Eft , Paypal , Sanalpazar (+%5 komisyon farklı ile.)

Kargo ücreti alıcıya aittir.

ZiPPO 150ZL BLACK ICE W/ZiPPO LOGO [SATILDI]

KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)
    Aynalı parlaklıkta siyah bir rengi vardır. Işığa göre renginin koyuluğu da değişir. En çok sipariş aldığım modellerden biridir.
    FİYAT: 65TL

ZiPPO 1941B "1941 REPLICA" BRUSHED BRASS

KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)

Zippo'nun 1941 yılı kasasının yeniden üretime alınmış halidir. Diğer modern zippo'lara göre daha yuvarlak hatlara sahiptir. Ön ve arka yüzü fırçalanmış, yan yüzeyleri ise parlatılımış altın sarısı rengidir. "Brass" (Pirinç Madeni) diye adlandırılan zippo'nun en eski kaplamasıdır.
    FİYAT: 70TL

ZiPPO 24485 "1941 REPLİCA" W/ZiPPO LOGO [SATILDI]

KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)
    Zippo'nun 1941 yılı kasasının yeniden üretime alınmış halidir. Diğer modern zippo'lara göre daha yuvarlak hatlara sahiptir. Ön ve arka yüzü fırçalanmış krom, yan yüzeyleri ise black ice renktedir. Forum'da en çok beğenilen - tercih edilen 3 modelden biri.

ZiPPO 24747ZL PURPLE ABYSS W/ZiPPO LOGO

KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)

Parlak Mor / Lila rengindedir. ZiPPO Logo'lu versiyondur. Çok şık bin renk tonu ve yansıması vardır.

ZiPPO 20446ZL SAPPHIRE BLUE W/ZiPPO LOGO [SATILDI]

Parlak safir mavi rengindedir. Işığa göre renginin koyuluğu da değişir. Forumda en çok beğenilen - tercih edilen 3 modelden biridir.

ZiPPO 8489 ZiPPO CLASSIC LOGO [SATILDI]

Saten krom renginde, günlük kullanıma uygun, ön yüzündeki süslemelerle şık bir modeldir. Türkiye'de pek bulunmaz/bilinmez. Yeni sayılabilecek bir model.

ZiPPO 24756ZL EBONY BLACK W/ZiPPO LOGO

Parlak, derin siyah renktedir. Forumda en çok beğenilen - tercih edilen 3 modelden biridir.

ZiPPO 24712 MSC MUSIC PLAYER BLACK MATTE

Ön tarafındaki müzikçalar baskısıyla, ufak bir müzikçaları andıran sevimli bir model. Mat siyah renktedir. 2012 itibariyle bildiğim kadarıyla DISCONTINUED item, yani üretimi bitmiş bir modeldir. Artık kolay kolay bulunmamaktadır. Benim elimdeki model de 2011 K üretim tarihlidir.

ZiPPO 214ZL BLACK MATTE W/ZiPPO LOGO [SATILDI]

Mat siyah renktedir. ZiPPO logolu versiyonudur. Türkiye'de en çok tercih edilen Zippo modelidir.
    FİYAT: 60TL

ZiPPO 44003 REPLACEMENT BURNER
     KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)
    Zippo Deluxe Hand Warmer Cep sobası için yedek başlıktır. Kullanıma göre ömrü, 60-70 kullanımlıktır.
    FİYAT: 25TL

ZiPPO 6'lı TAŞ VE ZİPPO FİTİL SETİ:

KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)
    FİYAT 10TL

Arkadaşlar lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. En son kaç olur, şu kadara olursa alıcam, bu kadar veririm vs. tarzı mesajlar cevaplanmıyacaktır.

PM yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

elinizde başka zippo var mı
  • ...-~AimLeSs~-... kullanıcısına yanıt
    Logosuz , Chameleon ya da Spectrum var mı acaba? Varsa fiyat verebilir misiniz?
  • Merhabalar;

Logolu Chamelon'um var. Henüz ilana ekleyemedim. Fiyat: 90.-TL

Logosuzlar için sipariş vermem gerekir. Aceleniz yoksa getirebilirim.

Detayı Pm'den konuşabiliriz.

Selamlar.

• Yeni modeller ilanın ilk sayfasına eklenmiştir.

Ayrıca gün ışığında fırsat bulup fotoğraflarını çekemediğim;

Zippo 0604 "Ace of Spades" Ironstone
    Zippo 28789 "Venetian Design" 40th Anniversary HP Chrome
    Zippo 28129ZL "Chameleon" Logo

modellerini de yakında ekleyeceğim.

• ZiPPO 214ZL BLACK MATTE W/ZiPPO LOGO modeli 60tl midir?

Öyle ise bir adet almak isterim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newwarrior -- 25 Mart 2016; 20:27:54 >
  • Newwarrior N kullanıcısına yanıt
    80.-TL.. Sanırım sayfanın üstündeki alıntıya baktınız. Dikkat ederseniz tarih 2013..

Güncel rakamlar konunun ilk sayfasında, ilk postta.

• Herkese selam,
    Zippo'nun Replica black ice modelini ben satın aldım ve alışverişimden de çok memnun kaldım. Zippo'nun sahtesi ve gerçeği ile ilgili bir sürü yazı okudum, bir çok video seyrettim, uğraştım didindim ama sahte olduğuna dair hiçbir ize rastlamadım. Zaten olabilecek en basit mekanizmaya sahip kendisi. Orjinal olduğunu söyleyebilirim.

Getirmekten ve paylaşmaktan zevk aldığı her halinden belli olan bir arkadaşımız. Amaç para kazanmak değil, bu hobiye ortak olmak izlenimini verdi.

Eğer almayı düşünen varsa tavsiye ederim.

Ben de ayrıca teşekkür ediyorum...

Saygılarımla
  • tugsay T kullanıcısına yanıt
    İyi dileklerin için teşekkür ediyorum abi.

Ben de bu vesile ile kıymetli bir abi, iyi bir Zippo koleksiyoneri kazanmış oldum.

Görüşmek üzere, selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugsay

Herkese selam,
    Zippo'nun Replica black ice modelini ben satın aldım ve alışverişimden de çok memnun kaldım. Zippo'nun sahtesi ve gerçeği ile ilgili bir sürü yazı okudum, bir çok video seyrettim, uğraştım didindim ama sahte olduğuna dair hiçbir ize rastlamadım. Zaten olabilecek en basit mekanizmaya sahip kendisi. Orjinal olduğunu söyleyebilirim.

Getirmekten ve paylaşmaktan zevk aldığı her halinden belli olan bir arkadaşımız. Amaç para kazanmak değil, bu hobiye ortak olmak izlenimini verdi.

Eğer almayı düşünen varsa tavsiye ederim.

Ben de ayrıca teşekkür ediyorum...

Saygılarımla

Arkadasa bende katiliyorum kendisi son derece nazik kibar ve ince bir arkadasimiz amac para kazanmak degil bunu gordum kendisine cok tesekkur ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanemmi kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim.

Selamlar.

• Konuyu hortlattım ama Şuanda hâla satış yapıyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışlar devammi acaba ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.