Şimdi Ara

KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
21
Favori
19.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlanım eskilere (2012 Haziran) dayanır. Uzun bir süredir iş yoğunluğum sebebiyle Zippo getirmiyordum. Son dönemde yakın arkadaşlarımın istekleri, forumda eski alışveriş yaptığım arkadaşlarımın ricası derken tekrardan ilanı aktif ediyorum. Talebe göre çeşitliliği arttırabilirim. Özellikle aranılan bir model olursa yardımcı olabilirim.

Çoklu alımlarda (2 ve üzeri) her Zippo için 5.-TL indirim (2 adet alımda toplam tutar üzerinden 5.-TL, 3 adet alımda 10.-TL gibi.) uygularım. Bunun haricinde indirim talep etmeyiniz lütfen.

Ürünlerin hepsi kesinlikle Orjinaldir.. Hepsinin turuncu güvenlik bantları arkasındadır. Bizzat kendim 13 yıldır Zippo kullanıcısı olarak orjinal olduğuna şüphe duyduğum ürünlere dahi yaklaşmam..

İlk fotoğraflar temsili, diğer fotoğraflar kendi çekimimdir. Başka bir yerde aynı fotoğrafla karşılaşırsanız bilin ki benden kopyalanmıştır. Böyle bir durumda başka insanların kandırılmasını önlemek amacıyla haber verirseniz sevinirim.

Ödeme ve kargo bilgileri;

Ödeme seçenekleri:
    Havale / Eft , Paypal.

Kargo ücreti alıcıya aittir. Eğer istediğiniz Zippo ile birlikte 5.-TL eklerseniz kargo ücreti tarafımca karşılanır.

ZiPPO 1941B "1941 REPLICA" BRUSHED BRASS

KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)

Zippo'nun 1941 yılı kasasının yeniden üretime alınmış halidir. Diğer modern zippo'lara göre daha yuvarlak hatlara sahiptir. Ön ve arka yüzü fırçalanmış, yan yüzeyleri ise parlatılımış altın sarısı rengidir. "Brass" (Pirinç Madeni) diye adlandırılan zippo'nun en eski kaplamasıdır.
    FİYAT: 95TL

ZiPPO 24485 "1941 REPLİCA" W/ZiPPO LOGO [Satıldı. Talebe göre yeniden sipariş verilebilir.]

KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)
    Zippo'nun 1941 yılı kasasının yeniden üretime alınmış halidir. Diğer modern zippo'lara göre daha yuvarlak hatlara sahiptir. Ön ve arka yüzü fırçalanmış krom, yan yüzeyleri ise black ice renktedir. Forum'da en çok beğenilen - tercih edilen 3 modelden biri.
    FİYAT: 100TL

ZiPPO 28969 DRAGON SURPRISE BRUSHED CHROME
     KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)

Yeni Dragon Serisinden. Modelin dikkat çekici özellikleri var. En başta kadife kutuda, poşetli gelmesi. Normalde bu kutular sadece Sterling ( gümüş kaplama ) Zippo'larla gelir. Diğer özelliği kaplaması. İç içe geçen bir kaplama (ejderha dişleri) mevcut. Bu tarz kaplamaları Japonlar Zippoların üzerine yaparlar ve ütopik fiyatlara satarlar. Yurdışında da ilgi gören trend modellerden birisi. Getirmek için uğraştığım, devamlı "out of stock" mesajı aldığım bir model.
    FİYAT: 155TL

ZiPPO 28279 VENETIAN DESIGN 40th ANNIVERSARY EDITION

KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)

Klasik haline gelen Venetian'ların 40. yıl özel versiyonudur. Special Edition sınıfı bir Zippo olup üretimi muhtemelen yakın bir tarihte bitecektir. İleride koleksiyon değeri olması muhtemel, özel bir model.
    FİYAT: 130TL

ZiPPO 0604 ACE OF SPADES IRONSTONE [Satıldı. Talebe göre yeniden sipariş verilebilir.]

KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)  KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!)

2015 yılı Ace of Spades kreasyonundan. Gördüğüm en derin baskılardan biri. Elinizde hafif bir sürtünme hissi bırakan taş türevi bir kaplama. Rengi ile baskı çok uyumlu. Koleksiyonuma eklediğim modellerden biri.
    FİYAT: 130TL

ZiPPO 20446ZL SAPPHIRE BLUE W/ZiPPO LOGO

Parlak safir mavi rengindedir. Işığa göre renginin koyuluğu da değişir. Forumda en çok beğenilen - tercih edilen 3 modelden biridir.

ZiPPO 28129ZL CHAMELEON W/ZiPPO LOGO [Rezerve. Talebe göre yeniden sipariş verilebilir.]

İsminden de anlaşılacağı üzere derin, bukalemun yeşili bir rengi vardır. 3 yıl önce Zippo'nun çıkartmış olduğu, nisbeten yeni bir bir kaplamadır. Şahsi olarak ilk 10'da yer alan favori renklerimden bitanesidir.

ZiPPO 214ZL WHITE MATTE W/ZiPPO LOGO [Satıldı. Talebe göre yeniden sipariş verilebilir.]

Mat beyaz renktedir. Mat renkler arasında kişisel olarak en sevdiğim modeldir. Yıllardır Zippo logolu versiyonu üretilmemekteydi. Logosuz versiyonu satılmaktaydı. 2014 tarihi itibari ile tekrar logolu versiyonu üretilmeye başlanmıştır.
    FİYAT 90TL

ZiPPO 218ZL BLACK MATTE w/LOGO

Mat siyah renktedir. ZiPPO logolu versiyonudur. En çok tercih edilen 3-5 modelden birisidir.
    FİYAT 90TL

ZiPPO 24712 MSC MUSIC PLAYER BLACK MATTE

Ön tarafındaki müzikçalar baskısıyla, ufak bir müzikçaları andıran sevimli bir model. Mat siyah renktedir. 2012 itibariyle bildiğim kadarıyla DISCONTINUED item, yani üretimi bitmiş bir modeldir. Artık bulunmamaktadır. Benim elimdeki model de 2011 K üretim tarihlidir.
    FİYAT: 105TL

ZiPPO 150ZL BLACK ICE W/ZiPPO LOGO
    Aynalı parlaklıkta siyah bir rengi vardır. Işığa göre renginin koyuluğu da değişir. En sevilen modellerden biridir.

ZiPPO 44003 REPLACEMENT BURNER
    Zippo Deluxe Hand Warmer Cep sobası için yedek başlıktır. Kullanıma göre ömrü, 60-70 kullanımlıktır.
    FİYAT: 50TL

ZiPPO 6'lı TAŞ VE ZİPPO FİTİL SETİ:

FİYAT 15TL

Arkadaşlar lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. En son kaç olur, şu kadara olursa alıcam, bu kadar veririm vs. tarzı mesajlar cevaplanmıyacaktır.

PM yoluyla veyahut Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler..
    [simage][/simage]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...-~AimLeSs~-... -- 29 Ekim 2016; 16:54:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Elden alma, kapıda ödeme veya once kargo sonra odeme şeklinde yaparsanız alım yapabilirim.Sanalpazar kullanmıyorum veyahut diğer komisyon alımı yapan web sayfalarını.Ayrıca benim referans listemden biriside size kefil olursa, önce ödeme sonra kargo şeklinde de alım yapabilirim.2 adet zippo ve 2 adet taş seti ile ilgileniyorum.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan Bey

Elden alma, kapıda ödeme veya once kargo sonra odeme şeklinde yaparsanız alım yapabilirim.Sanalpazar kullanmıyorum veyahut diğer komisyon alımı yapan web sayfalarını.Ayrıca benim referans listemden biriside size kefil olursa, önce ödeme sonra kargo şeklinde de alım yapabilirim.2 adet zippo ve 2 adet taş seti ile ilgileniyorum.Kolay gelsin.

Ayrıntıları PM ile paylaştım. Yardımcı olabilmişimdir umarım.

• bir zippo meraklısı olarak konuyu takip edicem para biriktirdikten sonra alıcam 1 tane :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

bir zippo meraklısı olarak konuyu takip edicem para biriktirdikten sonra alıcam 1 tane :)

Tabii, yardımcı olmaya çalışırım..

• Teşekkür ederim,siparişimi geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan Bey

Teşekkür ederim,siparişimi geçtim.

Paketiniz yola çıktı Kaplan Bey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkur ederim,elime gecer gecmez yorumlarımı yazacagım
  • Kusura bakma ustadım iş güç tatil derken yazmayı unuttum,ürünler gayet güzel, teşekkür ederim,ayrıca tavsiyede ederim
  • Black ICE modelini bulabilme olasılığınız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sgnr

Black ICE modelini bulabilme olasılığınız var mı?

Merhabalar;

Resimdeki model Zippo 24096 "1941 Replica" Black Ice modeli.

Bir de aynı modelin Zippo logolu versiyonu da var.

2 modeli de temin edebilirim. Fakat biraz zaman alır.

• Arada kaldım şimdi mat beyazda güzel black ice ta güzel. Ne kadar sürer temin etmeniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgnr

Arada kaldım şimdi mat beyazda güzel black ice ta güzel. Ne kadar sürer temin etmeniz?

Ortalama 10 işgünü sürüyor... Yani 2 hafta civarı..

• warcraft zippo elinize geçermi?
  • pm kontrol...
    pm kontrol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BacKStyL -- 3 Ağustos 2012; 16:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

warcraft zippo elinize geçermi?

Malesef yok.. Warcraft Zippo adı altında GG'de vs. satılan ürünlerin de orjinal olduklarını zannetmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: BacKStyL

pm kontrol...
    pm kontrol...

Kusura bakma gün içindeki üst üste gelen yoğunluktan ötürü yeteri kadar hızlı olamadım, ama ilan vs. tamam şu anda..

• quote:

Orijinalden alıntı: ...-~AimLeSs~-...

quote:

pm kontrol...
    pm kontrol...

Kusura bakma gün içindeki üst üste gelen yoğunluktan ötürü yeteri kadar hızlı olamadım, ama ilan vs. tamam şu anda..

sıkıntı yok
    ödeme işlemi tamamlandı

bundan sonra beklicem artık cok saol zaman ayırıp ilgilendiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BacKStyL -- 3 Ağustos 2012; 18:51:19 >
  • ürün elime gecti son derece güzel bi ürün kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

ürün elime gecti son derece güzel bi ürün kesinlikle tavsiye ederim

Teşekkürler.. Beğenmene çok sevindim. Gle güle kullan..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.