Şimdi Ara

KOLEKSİYONDAN ZiPPO ÇAKMAKLAR ( MEVCUT 7 FARKLI MODEL!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
21
Favori
19.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARDEŞ ZiPPO 150ZL BLACK ICE W/ZİPPO LOGO BU MODELLE İLGİLİ BİRAZ BİLGİ VE KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİNİN OLUP OLMADIĞINI PM OLARAK YOLLARMISIN
  • Zippo sahtesiyle orjinali arasındaki fark nedir ?
    Yani 2'sininde yaktıgı gaz ayni,taşı aynı değil mi ?
    Konu hakkında çok bilgisizim yardımcı olurmusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fkarizmatik

Zippo sahtesiyle orjinali arasındaki fark nedir ?
    Yani 2'sininde yaktıgı gaz ayni,taşı aynı değil mi ?
    Konu hakkında çok bilgisizim yardımcı olurmusun ?

Sahte zippolar da kalitesinden kalitesine değişiyor. Ucuz taklitler zaten ağırlığıyla, kapak sesiyle, mekanizmanın çalışmasıyla vs. kendini belli ediyor.

Bir de kaliteli yapım taklitler var. Bunları daha önce zippo kullanmadıysanız farketmeniz zor. Ama uzun süre Zippo kullanan kişiler farkı anlıyor.

Kaliteli taklitlerde genelde az da olsa ağırlık farkı oluyor. Bunun yanı sıra kapak sesi orjinal zippolara yakın da olsa mekanizmadaki kapağı tutan dil'in ve horoz'un perçinleri genelde sahte zippo'yu en çok ele veren kısımlardır.

Aslında daha fazla detay var ama yazıyla anlatmak zor.. Esasında hemen hemen bütün taklitler kutusundan anlaşıyor. Kutunun üzerindeki baskı kalitesi, arkasında barkod numarasının olmaması, kutunun içindeki kadife vakumun kalitesinden dahi tecrübeliyseniz anlayabilirsiniz.

Taklitçiler genelde ürünü odaklandıkları için kutuyu fazla önemsemiyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...-~AimLeSs~-... -- 29 Ağustos 2012; 18:09:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• http://i1111.photobucket.com/albums/h461/Mr_AimLeSs/ZiPPO/20446ZL_Sapphire.jpg
    bu ürünü ustad bana ayır, baska sıparısım olabılır dıye yarın oglen sıparısımı hazırlayacagım, bu ürün benim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan Bey

http://i1111.photobucket.com/albums/h461/Mr_AimLeSs/ZiPPO/20446ZL_Sapphire.jpg
    bu ürünü ustad bana ayır, baska sıparısım olabılır dıye yarın oglen sıparısımı hazırlayacagım, bu ürün benim :)

Dert değil üstad, elimde şu anda 1'den fazla sapphire blue var zaten..

• arkadaştan blue sapphire aldım tam istediğim gibi geldi teşekkür ederim bu arada blue lighter getirebiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feeldevotion

arkadaştan blue sapphire aldım tam istediğim gibi geldi teşekkür ederim bu arada blue lighter getirebiliyor musun?

Memnun kalmana çok sevindim, güle güle kullan..

Zippo blue lighter'lardan hiç getirmedim. Hem bütan gazıyla çalışıyor, hem de fiyatları yüksek.. Ama getirtilebilir..

• p.m
  • Butun p.m. ler cevaplandi, gonderiler yapildi. Guncel stok duzenlendi arkadaslar..

• Pm atildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P.m.'ler cevaplandı, liste güncellendi..

• dostum resimlerin hicbirisi gozukmuyor almayi dusunuyorum da resimleri yenilermisin elinde olanlari
  • Resimler gözukmekte esasında.. Mobilden falan girdiyseniz gorememis olabilirsiniz. Yada tarayıcınızın ayarları ile ilgili birsey sanırım.

• 1941 reğlica ve black ice modellerini aldım, güvenilir satıcı, tavsiye ederim
  • Teşekkürler, güle güle kullanın..

• Bayramda alınan siparişler bugün kargolandı, stok güncellendi. Teşekkürler..

• You can fly higher modeli varmı elinizde ? 2 adet alacağım hemen alabilirim. Cevap lutfennn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 50 liraya olan modellerde orjinal mi ? hani ucuz gibi geldide
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso31185

You can fly higher modeli varmı elinizde ? 2 adet alacağım hemen alabilirim. Cevap lutfennn

Söylediğiniz model elimde yok. Amerikadaki shoplarda ve katologlarda da rastlamadığım bir model. Orjinalliği konusunda şüpheliyim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.