Arkadaşlar, pc'mde müzik dinlemek üzere kullanmak için, stereo hoparlör almak istiyorum. Microlab solo-7'de karar kılmıştım, fakat bugün sony'nin ss-f6000 modelli bir hoparlörü olduğunu gördüm. Önce bu iki hoparlörü de dinleyeceğim elbette fakat, benim için bass'tan çok sesin derinliği, ayrıntı ve tiz önemli. zaten apartman dairesinde oturuyorum, sesi açınca kapıma doluşuyorlar. bu şartlar altında, bu konuda uzman arkadaşlarım, bana hangi seti önerirsiniz ? bütçem 300-350 civarı, bunlar benim bildiklerim, bu modeller dışında da öneriniz varsa alabilirim. Şimdiden, teşekkürler. Saygılarımla.
Sony daha iyidir de, Sony için amfi almanız gerekiyor. Eğer amfim var veya alırım diyorsanız Sony almanızı öneririm.
amfim var fakat, amfiye bağlı ayrı bir ses sistemim var. bu hoparlörü pc'ye bağlayacağım, amfi olmadan yani. sony'de bass'lar çok öne çıkıyor dediler, ondan fikir almak istedim.
solo7 lerı bı nebze olsun bookshelf gıbı kullabılırsın ama sony de boyle bır sansın yok
yumusak bır ses arıyorsan sahsı fıkrım solo7 senı tatmın etmeyebılır solo7 bana bıraz sert gelıyor tız konusunda solo7 den memnum kalacağına emınım
solo7lerın arkasında bas tız ayarı ordan ıstedığın gıbı bası tızı artırıp kısabılırsın
sunuda belırtmeden etmeyım solo7 de cok değişik baslar mesafe uzadıkca baslar daha cok hıssedılıyo
ben odada setın sesını yukseltınce yan bınadakı adam basslardam sıkayate gelıyo halbukı benım odada oyl hayvanı bı bas yok
sorun bendemi , yandakı adamdamı yoksa solo7demı anlamıs değilim
quote:
Orjinalden alıntı: windu
amfim var fakat, amfiye bağlı ayrı bir ses sistemim var. bu hoparlörü pc'ye bağlayacağım, amfi olmadan yani. sony'de bass'lar çok öne çıkıyor dediler, ondan fikir almak istedim.
amfi olamadan f6000 leri pc ye bağlayamazsın, zaten pc ye bağlamak için neden bu hoparlörleri alıyorsun onuda anlamış değilim. pc için multimedya sistemler daha kullanışlıdır.
üstad, @dominicss, multimedya sistemlerden kastın 5.1 (logitech, creative) tarzı aletler ise, bu aletleri denedim ve kullandım, gözlemlediğim kadarıyla, surround içeren olaylarda(film, oyun) daha başarılılar. ben müzik dinlemek istiyorum, pc'de geçirdiğim zaman genelde bu şekilde, ve ihtiyaçlarımı bu tarz bir sistem karşılar diye düşündüm. Fikirlerinizi dikkate alacağım, ilginiz için teşekkür ediyorum.
audio engine 5 , m-audio ve birçok marka stüdyo monitörler işini görecektir