< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (880. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sanırım bizden başka maske alan kalmadı.vo yüzden fiyatı düşürdüler de talep aynı olacağından düşürmüyor lar 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Döndüm dolaştım yine bu konuya geldim. Vakaların artması sebebiyle yeniden maske kullanamaya başlayacağım. Trendyol’da Nefes Kore Tipi’nin tanesi 3TL’ye geliyor. Bu enflasyona rağmen talep olmadığı için fiyatı sabit kalmış. Tavsiye eder misiniz? Saytekmed Kore Tipi de sanırım 2,5TL idi.
-
-
1 maskeyi, kaç defa kullanıyorsunuz bunda?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben okulda ders anlatıyorken maskenin iç kısmına mendil gibi 1 kat koyuyordum o şekilde ıslanmıyordu. 1 maskeyi 2 kere kullanıyordum ama mesela pazartesi kullandığımı bekletip diğer pazartesi kullanıyordum arada süre verip.
Teşekkürler cevap için
rica ederim
-
2 aydır kimse tarafından maske kullanılmadı anlaşılan. Okulların açılmasıyla ihtiyaç artacak benim için de.
Var mı tavsiye markanız. Yoksa yine are den devam mı edelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
5 Litre dezenfektan ihtiyacım var. Bilenler paylaşırsa mutlu ederler.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
-
Migrosun stokları bitiriyoruz kısmında çokça var oradan bakabılırsınız
-
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Maalesef bulunduğum bölgede 5 Litre dezenfektan bulunmuyor Migros ta.
-
Muhtemelen ihtiyacınızı karşılamışsınızdır ancak tekrar ihtiyacın olursa güvenle tercih edebilirsiniz. Evony markasının ürettiği dezenfektan.
https://www.ofisegetirelim.com/evony-nemlendiricili-antibakteriyel-el-dezenfektani-5000-ml
-
arkadaşlar maske kutusunun altında bir üretim bir de son kullanma tarihi yazıyor. cerrahi maskelerin son kullanma tarihi mi oluyor? skt'si geçmiş maskeyi kullanabilir miyiz. bir fark olur mu
-
Kışın bu virüsün yeniden hortlayacağı iddia ediliyor. Şimdiden maske ve dezenfektan stoklamak lazım.
kaynak var mı
-
Hortlasada kimse takmaz artık. Ayrıca çok büyük ihtimal sürü bağışıklığı kazanıldı
HORT...
acil servisler RSV, influenza ve covid vakaları ile dolup taşmış durumda. Sizlerde haberlerden duymuşsunuzdur.
Maske takın, taktırın, çocuğunuzu hasta bir şekilde okula göndermeyin, hastaysanız maske takın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X