Şimdi Ara

KOLTUK DEĞNEKLİ VATANDAŞA KAPI AÇMAYAN OTOBÜS ŞOFÖRÜ - İZMİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker1041

1) Orası durak değil almaması gayet normal. Onu geçtim arkada önde durak bile yok. Vatandaş otobüsü minibüs sandı herhalde.
    2) İzmirde durak harici otobüs durmaz. Kural kuraldır. İster kadın ol ister erkek.
    3) İzmirde bütün otobüsler belediyeye aittir. Özel halk otobüsü denen çağdışı saçmalık yoktur.
    4) Evet izmir kocaman bir köydür lütfen ama lütfen artık gelmeyin, yeteri kadar göç aldık.

Gözler görmek istemiyor, beyin yorumlamıyor. Bundan dolayı akıcı trafikte , durak olmayan mekanda, belediye otobüs şoförü yolcu almadı diye eleştiriliyor. Belediye otobüsünün duracağı mekanlar bellidir, belediye otobüsü ambulans mı ki istediği yerde dursun. Üç büyükşehirde yaşamış biri olarak en rahat , trafik ve toplu ulaşımın İzmir de olduğunu rahatça söyleyebilirim. Yoruma katılıyorum, İzmir artık boğazına kadar doldu, gelmeyinnnnn.

• Motorcu linci başlamış yine çok komiksiniz ya .Bu kadar boş olmayın rica ediyorum.Şeritten çekil diye bağıran denyoları , Göre göre fırlayan insanımsıları,üstüne üstüne gelenleri hiç konuşmazsınız. Acaba onlarda siz olduğunuz için olabilir mi ?
    Üstelik İzmir sevdalıları da doluşmuş daha da komik olmuş ,he almaz otobüs şöförü haklı he ,İzmir şöyle evet boyoz,Çiğdem bik bik bik.
    İnşallah koltuk değneğine muhtaç olmazsınız birgün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Kırmızıda herkes efendi gibi beklerken, arabaların arasından değdire değdire geçen motosikletli duyarlı vatandaş tespiti.

Kırmızı ışık dedin mi sadece 4 tekerlekliler içindir he mi. Sen aralardan geç git.

Cahilliğin de bu kadarı yani. Hadi cahilliği geçtim, gördüğünüzü dahi yorumlayamıyorsunuz.

1- Kırmızı ışıkta geçen bir motosikletli mi var videoda?
    2- Motosiklet sürücüsü otobüsün ardında yolun açılmasını beklerken bu olaya tanık olup otobüs sürücüsünün yanına gitmiyor mu?

Hepiniz uyuz oluyorsunuz değil mi?
    Bir motosikletin 20 katı para vererek dört tekerlekli binek hayvanları alıp, 5-6 katı fazla vergi ödeyip, 4-6 katı benzin harcayarak motorcunun 20 dakikada gittiği yolu 1,5 saatte gittiğiniz için motorculara uyuz oluyorsunuz.

He he uyuz oluyoz.

Üstelik ben hem uyuz oluyom hem de çok kıskanıyom.

Vayy bee diyom yanımdan bi motosikletli li neyin geçince. Nasıl da fıydırdı geçti diyom.

Keşke kuryeci, pideci, kebapçı olsaydım şimdi trafikte beklemezdim diyom.

La allah aklı fikir versin. Ruh sağlığın yerinde değil mi. Motorsikletlilere uyuz oluyormuşuz. Çünkü biz beklerken onlar geçip gidiyorlar ya onu ima ediyor.

Ba ba ba kendini neye inandırıp mutlu olma yolu bulmuş. Tam tedavilik vaka ya.

He şimdi arabaların içinde buz gibi kış günü sıcacık gidip gelirken, o motorun üstünde .tü donan, yağmurda sıçana dönen motorcuları çoh gısganıyom yaaa.

Ama uyuz olduğum bişey var gerçekten. Senin gibi motor alıp "trafikte herkeş beklerkene aradan geçeriz olm" kafasındakiler, arabaların arasından zikzak çizerek geçerken, bi yere gömçürünce viyaklamasına harbiden çok uyuz oluyom

Hadi git yanıt ver altına da bol bol zuhaha ekle.

Artı kırmızı ışıkta herkes yerinde duruyorsa, sen de bir motorlu taşıt olarak trafikteysen yerinde sabit duracaksın.

Ayrıca geçende bi video gördüm forumda, otobüs durak harici yolcu indirdi, arkadan hızla gelen araba adamı biçti.

O engelli durak harici otobüse binmeye çalışırken düşüp başına bişey gelse o otobüs şoförünü feriştahı kurtaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 23 Şubat 2016; 15:48:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kırmızıda herkes efendi gibi beklerken, arabaların arasından değdire değdire geçen motosikletli duyarlı vatandaş tespiti.

Kırmızı ışık dedin mi sadece 4 tekerlekliler içindir he mi. Sen aralardan geç git.

Cahilliğin de bu kadarı yani. Hadi cahilliği geçtim, gördüğünüzü dahi yorumlayamıyorsunuz.

1- Kırmızı ışıkta geçen bir motosikletli mi var videoda?
    2- Motosiklet sürücüsü otobüsün ardında yolun açılmasını beklerken bu olaya tanık olup otobüs sürücüsünün yanına gitmiyor mu?

Hepiniz uyuz oluyorsunuz değil mi?
    Bir motosikletin 20 katı para vererek dört tekerlekli binek hayvanları alıp, 5-6 katı fazla vergi ödeyip, 4-6 katı benzin harcayarak motorcunun 20 dakikada gittiği yolu 1,5 saatte gittiğiniz için motorculara uyuz oluyorsunuz.

He he uyuz oluyoz.

Üstelik ben hem uyuz oluyom hem de çok kıskanıyom.

Vayy bee diyom yanımdan bi motosikletli li neyin geçince. Nasıl da fıydırdı geçti diyom.

Keşke kuryeci, pideci, kebapçı olsaydım şimdi trafikte beklemezdim diyom.

La allah aklı fikir versin. Ruh sağlığın yerinde değil mi. Motorsikletlilere uyuz oluyormuşuz. Çünkü biz beklerken onlar geçip gidiyorlar ya onu ima ediyor.

Ba ba ba kendini neye inandırıp mutlu olma yolu bulmuş. Tam tedavilik vaka ya.

He şimdi arabaların içinde buz gibi kış günü sıcacık gidip gelirken, o motorun üstünde .tü donan, yağmurda sıçana dönen motorcuları çoh gısganıyom yaaa.

Ama uyuz olduğum bişey var gerçekten. Senin gibi motor alıp "trafikte herkeş beklerkene aradan geçeriz olm" kafasındakiler, arabaların arasından zikzak çizerek geçerken, bi yere gömçürünce viyaklamasına harbiden çok uyuz oluyom

Hadi git yanıt ver altına da bol bol zuhaha ekle.

Artı kırmızı ışıkta herkes yerinde duruyorsa, sen de bir motorlu taşıt olarak trafikteysen yerinde sabit duracaksın.

Ayrıca geçende bi video gördüm forumda, otobüs durak harici yolcu indirdi, arkadan hızla gelen araba adamı biçti.

O engelli durak harici otobüse binmeye çalışırken düşüp başına bişey gelse o otobüs şoförünü feriştahı kurtaramaz.

Öncelikle belirtmeliyim ki ikisi koleksiyonluk olmak üzere üç otomobil, iki tane de motosiklet sahibiyim.
    Hepsinden ayrı ayrı hazlar alırım lakin motosiklet kullanırken sizin gibi beyin yapısına sahip olanlar yüzünden "kelle koltukta" gidiyoruz.

İleri sürüş teknikleri bilgisiyle bir sistem doğrultusunda motosiklet kullanan "bilinçli" kullanıcılar dışardan bakan bilinçsiz barzolona vatandaşları tarafından "trafikte herkeş beklerkene aradan geçeriz olm" olarak görülürler.

Allah ıslah etsin, akıl fikir versin.

Zaten öyle bir at gözlüğünüz var ki beyninizde, konu ENGELLİ VATANDAŞIN OTOBÜSE ALINMAMASI iken "LAAEEEYY BU MOTÜRCÜLEEEEER HEP BOYLE, HEP BOYLE"ye bağladınız konuyu.

Siz uyuz olmaya devam edin. Hatta üzerine sürün aradan geçen hamam böceği motorcuların... Hatta ve hatta duvara çarpıp da geberen bir motorcu falan görürseniz durun; üzerine işeyin büyük bir kahkahayla.

Allah ölüm acısı yaşatmasın. Sakat bir aile bireyine ömür boyu bakmak tecrübesi yaşatmasın.

• otobüsçü kendine göre haklı, engelli vatandaş kendine göre haklı, motorcu herkese göre haksız
  • O yolu da tramvay yapacağız diye bir bozdular bozuş o bozuş. Ne şerit var ne asfalt düzgün, zıplaya zıplaya gidiyorum her gün.
  • bak sen herkes motosiklet düşmanıymış meğerse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

1) Orası durak değil almaması gayet normal. Onu geçtim arkada önde durak bile yok. Vatandaş otobüsü minibüs sandı herhalde.
    2) İzmirde durak harici otobüs durmaz. Kural kuraldır. İster kadın ol ister erkek.
    3) İzmirde bütün otobüsler belediyeye aittir. Özel halk otobüsü denen çağdışı saçmalık yoktur.
    4) Evet izmir kocaman bir köydür lütfen ama lütfen artık gelmeyin, yeteri kadar göç aldık.

İçimden geçen her şeyi demişsiniz.
  • Durak harici yolcu alıp bindirme neden yasak çünkü insanların vaktini çalmaya hakkın yok, bir kişi için koca otobüsü durdurup yolcu indirip bindirirsen içerdeki 30 kişinin zamanını çalmış olursun.Fakat burda şöför saçmalamış zaten trafik var kapıyı açabilir ayrıca vatandaş engelli bununda + bir töleransı olmalı.
  • Febr kullanıcısına yanıt
    ulan varsan baksan 5 binlira etmeyen dandirik bisey biniyosundur attigin havaya bak kimsin sen? En baba motoru alip aralardan gecmeyi bilmiyomuyuz ? Motor apaciliktir

• Killer_Elite kullanıcısına yanıt
    Sen önce toplum içinde nasıl konuşulması gerektiğini öğren, sonra milyar tane kimyasal içerek çıkarmaya çalıştığın pazularınla burada gövde gösterisi yaparsın.

Noktalama işaretlerinden bihaber, soru eklerini ayrı yazmayı bilmeyen bir zihniyet geliyor ve "motor apaçiliktir" diyor.

Tamam, sen babayı al ve araya gir; kendin ifade ettiğin üzere.

• Bu arada at gözlüklü hemşehrilerim yine ÖZMÖR ÇOH GÖÇ OLDOOOOOOĞĞĞĞĞ beynine girmişler...

Neymiş, ÖHO yokmuş. E dört kişi taşımak için dünyanın mazotunu yakan, lastikleri parçalayan, kafasına göre güzergahı tamamlamadan geri dönüp yarım saat yolcuyu bekleten mafya kılıklı sürüclerin kullandığı Dacia'lar ne?

Alışmışsınız bir "HÖKÖMÖT ÖNGÖL OLİYYYOOOOOĞĞĞ" demeye, her şeyi oraya dayandırın.
    Tramvay denen nane de 10 sene önce icat edildi zaten, Tayyip de ondan yaptırmadı.
    Şimdi belediye "İzmir de elden gidecek" korkusuyla bir şeyler yapmaya başladı, onu da ellerine yüzlerine bulaştırma arefesindeler.

Neymiş, kural kuraldırmış. Yahu bre insan, git de bir vapura bin. Bak bakalım kaç kişi sigara içiyor KURALLAR ŞEHRİ İZMİR'de.

Milim milim dahi ilerleyemeyen trafikte DURAN BİR OTOBÜSE el eden bir engelli vatandaş iken konu İZMİR DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHRİDİR başlıklı ergen Facebook sayfalarına benzemeye başladı.

Yazıktır, günahtır...

• quote:

Neymiş, kural kuraldırmış. Yahu bre insan, git de bir vapura bin. Bak bakalım kaç kişi sigara içiyor KURALLAR ŞEHRİ İZMİR'de.

heh işte tam da bu yüzden artık gelmeyin diyoruz zaten. göçle beraber şehrin kimyası iyice bozuldu.

izmir gavur, izmir köy, izmir çok pis, hizmet gelmiyor buraya, siz de gelmeyin. gidin istanbula ankaraya, hizmet orda...
  • Bunları seçip alıyorlar kesin.
    Bende ailemle bindiğim otobüste kartımdan 2 kişi çekti 3. Kişiye bakiye kalmadı birkaç kişiden rica ettim onlardada bakiye çıkmadı daha 1 km gitmeden durdu inmememi iste hemde bebek arabası ile bebeğim olmasını rağmen adamla kavga ettim azıcık daha bekleyip yardımcı olmak yerine 2 kişi çekmeme rağmen ailemle birlikte inmemi isteyecek kadar karaktersiz bir insan. Daha sonra biz kavga edince arkadan bir bayan gelip kartını bastı o şerefsizde sustu otobüsten iner inmez arayıp şikayet ettim bana 1 hafta sonra gelen cevap şoförü uyardık ve gerekli eğitimler için çalışma başlattık. Oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 24 Şubat 2016; 9:33:00 >
  • ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Siz hiç İzmirlilerin "AAAA, SANA DENK GELMİŞTİR" lafını duydunuz mu?

• ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Yahu ne zannediyorsunuz ki İzmir'i?
    Dünyada başka bir yer görmeyip sadece İzmir gören bir insan insan hayranı olabilir.

İşiniz gücünüz ANKARA BÖYLE, İSTANBUL ŞÖYLE...

Neden bir New York ile, Amsterdam ile ya da Stockholm ile kıyaslamıyorsunuz İzmir'i?

Vapurda sigara içenler de göç edenler değil mi?

• quote:

Siz hiç İzmirlilerin "AAAA, SANA DENK GELMİŞTİR" lafını duydunuz mu?

İzmir'liye sorarsan çok medeni süper bir şehir :) Hatta metro istasyonlarında "Yaşayan şehir yaşanacak şehir" gibi bir yazı var ama bulunduğum ilçede daha kanalizasyon sistemi yok vidanjörler dolanıyor :)) büyük ve medeni şehir burası.

• Doğma büyüme izmirliyim durağı 3 4 metre geçsin otobüs asla açmaz kapıyı. Amaaaaaa meslektaşı isterse istediği yerde bırakıyor. Adalet??

• Durak harici iniş-biniş yasaktır.Ama işte kuralları delik deşik ettiğimizden olması gerekenler abes geliyor bize.
    Hastanelerde de doktordan rapor isteyen tipler vardır,tatil sürelerini arttırmak isterler.Bir tanesi BİMER e şikayet bile etmişti: patron rapor alabilirsin demişti
    ama doktor rapor vermiyor ,şikayet ediyorum.' komedi...
  • Durak harici indi bindi yasak ok kabul. Şoför kuralı uygulamış.

Tamam da adamın bir düşünmesi lazım. Orada engelli bir vatandaş var. Trafik durmuş zaten ilerlemiyor. Durağa da çok var belki. Şoför kapıyı açabilirdi. En azından ben öyle yapardım.

Kural da kural diyenler sanki hepimiz her şeye harfiyen uyuyoruz da.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.