Şimdi Ara

KOLTUK-DÖŞEME TEMİZLİĞİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar focus1 ghia'mın kadife ve bez olan koltuk döşemeleri kirlendi.yer yer lekeler oluştu.artık temizlemek veyahut temizletmek istiyorum.siz ne önerirsiniz?aranızda koltuk döşeme temizliğine girişen oldumu?temizlemenin en iyi yolu yöntemi nasıldır?veyahut izmir'de ucuz ve kaliteli temizletebileceğim bir yer önerebilirmisiniz?

• Aynı sorun bende de var. Çocuğun maması koltuğa döküldü temizlemeyince de kaldı öyle. Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan arkadaşlar yardımcıolursa sevinirim:)
  • ben geçen halı silme şampuanıyla bir güzel silmiştim bez vasıtasıyle ama pek olmadı benim de aracın içi bej renk ve su dökülse bile iz kalıyor bu nasıl bir iştir anlamadım

izmirdeyim bende kaliteli bir yer bilen varsa benim de haberim olsun aracım fiesta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 18 Aralık 2009; 22:14:01 >
  • ıslak mendille koltuğun tamamını silince lekelr çıkıyor ama mendili biraz fazla kullanmak lazım koltuk iyice ıslansın .ben öyle yapıyorum. ama koç taşta fealn turtle ın loltuk temizleme spreyi var üstünde fırçasıyla beraber bi ara onuda kullacağım
  • zamanında benim aracın içide kirlenmişti çok.. bej renk... kendim temizlemiştim marketlerden temzileyici alıp.. ama dışarıda yapılan detaylı iç temizlik gibi olmuyor hiçbir zaman... 150 tl e yaptırdım ve inanın benim çıkaramadığım kirlerin hepsini çıkartmışlardı.. ilk günkü gibi tertemiz oldu aracın içi.. benden tavsiye aracın içini dışarıda yaptırın ... benim aracın detaylı iç temizliği 24 saat sürdü bu arada
  • Ben eve halı yıkama makinesi aldım.İçine kosla makine sampuanı alıp koydum,temizledim.Tavan,koltuk,kapı döşemeleri.Gayet güzel oldu.Yada aracınızın içine elde yıkama halı şampuanları alın.Kirli yere dökün bezle silin.Sonra kuru bezle silin olur.Silme işlemi yaparken sade kirli bölgeyi değil o bölgenin tamamını silin.Yoksa leke kalır.Elektrik süpürgesiyle sonradan çektirebilirsiniz kiri.Şampuan yukaıya çıkarıyor,makineylede alıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yırtılan Koltuk Döşemesi Hk.
    8 yıl önce açıldı
    Plastik Far Temizliği
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.