Şimdi Ara

Koltuk Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Günde 5 6 saat bilgisayar başında geçiyor ve yeni bir koltuk almak istiyorum. Aradığım tek şey ise konfor. Rahat olsun 10 milyar borcum olsun
    HB'dan beğendiklerimi paylaşıyorum. Kullanan var ise onların fikirlerini de duymak isterim.
    Sizce hangisi?

Porsche Makam Koltuk - Bordo
     Koltuk Seçimi

Adore Manager Trend Yönetici Koltuğu
     Koltuk Seçimi

Adore VLT-270 Manager Elite Yönetici Koltuğu
     Koltuk Seçimi

Cayenne Yönetici Koltuğu
     Koltuk Seçimi

Adore Max Office Racing Yönetici Koltuğu Beyaz
     Koltuk Seçimi

• herman miller 3-4 bin tl en iyisi budur
  • Camouflage`` kullanıcısına yanıt
    aga kayseriliyiz, bir koltuğa o kadar para vermeyiz
  • Madem 10 milyar borcun olsun buyur

http://www.racechairs.com/997_p/rc107.htm

alakantra + derisini tavsiye ederim hayırlı olsun
  • disparity kullanıcısına yanıt
    eyv
    terletmez de daha iyi oldu bu
    şaka bir yana aga bir şey söyleyin kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucarhkn

eyv
    terletmez de daha iyi oldu bu
    şaka bir yana aga bir şey söyleyin kararsız kaldım

şaka bi yana senin bordo porsche de güzelmiş, sağlam mı acaba. Alınca konuyu update eder misin. Bende bakıyorum benzer bişeyler.
    dh'de porsche'un konusu açılmış 2 sene önce. bi abi vardı nickini hatırlamıyorum o satın alıp konuyu açmış beğenmişte. ama 2 kişi var ki birisi iade etmiş, diğeri de yerlere vurmuş. o iki yorum olmasa direkt porsche u almayı düşünüyordum.
    Dün sabah baktığım vardı indirimdeydi bitmiş eski fiyata dönmüş şimdi ama en çok bunu sevmiştim;
    Navdecoration
     Koltuk Seçimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçak koltuk seçimi yardımı
    9 yıl önce açıldı
    Lastik Seçimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_41064898/tm.htm

Yukardaki konu linki tam sana göre.

Tüm sayfa ve mesajları oku hatta abone ol.
  • mustizmir kullanıcısına yanıt
    abim baktım konuya senin mesajları da gördüm bolca, ve demişsin yorumlara güvenme kafana yatanı al diye, iyi hoş da mobilya vs işinden anlamam ayak mekanizma vs hangisi kaliteli hangisi değil :D
    hb ye girdim gözüme kestirdiklerimi sizinle paylaştım
    bu arada siz yakın zamanda aldınız mı koltuk, benim de paylaştığım adore manager için iyidir hoştur demişsiniz, kullandıysanız size soralım birde rahat mı değil mi
    Aga aklın varsa uzak dur. Mağaza mağaza gezip yorulmayım diye internetten baktım çok hata etmişim.
    Koltuğun rengini çok sevdim derisi de güzel diyecek bir sözüm yok. Fakat öyle aptal tekerlekler takmışlar ki ne laminantta gidiyor ne halıda. Oturduğun yere çakılıp kalıyor resmen koltuk. Ayrıca HB'da bir tane olumsuz yorum bırakmıyor. Ben de 1 yıldız verdim yayınlanmadı yorum :D
    Ama forumda birisi yazmıştı doğruymuş, her yerinden sesler geliyor sanki her an dağılıp dökülecekmiş gibi.
    Mekanizma, ayak, tekerlek kalitesiz. 180 boyundayım fakat odun yutmuş gibi kendimi zorla arkaya itip dimdik durmazsam bel desteği olması gereken yer sırtıma batıyor bırakın rahat oturmayı kalkıp parçalayasım gelmişti benim. İade ediyorum ürünü. Hangi marka hangi model olursa olsun gidip denemek görmek lazım, internetten almamak lazım yoksa Yurtiçi kargo gibi lüzumsuz firmalarla uğraşıp duruyoruz bu sırada oluşan stres cabası...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.