Selamlar, Günde 5 6 saat bilgisayar başında geçiyor ve yeni bir koltuk almak istiyorum. Aradığım tek şey ise konfor. Rahat olsun 10 milyar borcum olsun HB'dan beğendiklerimi paylaşıyorum. Kullanan var ise onların fikirlerini de duymak isterim. Sizce hangisi?
eyv terletmez de daha iyi oldu bu şaka bir yana aga bir şey söyleyin kararsız kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: ucarhkn
eyv terletmez de daha iyi oldu bu şaka bir yana aga bir şey söyleyin kararsız kaldım
şaka bi yana senin bordo porsche de güzelmiş, sağlam mı acaba. Alınca konuyu update eder misin. Bende bakıyorum benzer bişeyler.
disparity
kullanıcısına yanıt
dh'de porsche'un konusu açılmış 2 sene önce. bi abi vardı nickini hatırlamıyorum o satın alıp konuyu açmış beğenmişte. ama 2 kişi var ki birisi iade etmiş, diğeri de yerlere vurmuş. o iki yorum olmasa direkt porsche u almayı düşünüyordum. Dün sabah baktığım vardı indirimdeydi bitmiş eski fiyata dönmüş şimdi ama en çok bunu sevmiştim; Navdecoration
abim baktım konuya senin mesajları da gördüm bolca, ve demişsin yorumlara güvenme kafana yatanı al diye, iyi hoş da mobilya vs işinden anlamam ayak mekanizma vs hangisi kaliteli hangisi değil :D hb ye girdim gözüme kestirdiklerimi sizinle paylaştım bu arada siz yakın zamanda aldınız mı koltuk, benim de paylaştığım adore manager için iyidir hoştur demişsiniz, kullandıysanız size soralım birde rahat mı değil mi
disparity
kullanıcısına yanıt
Aga aklın varsa uzak dur. Mağaza mağaza gezip yorulmayım diye internetten baktım çok hata etmişim. Koltuğun rengini çok sevdim derisi de güzel diyecek bir sözüm yok. Fakat öyle aptal tekerlekler takmışlar ki ne laminantta gidiyor ne halıda. Oturduğun yere çakılıp kalıyor resmen koltuk. Ayrıca HB'da bir tane olumsuz yorum bırakmıyor. Ben de 1 yıldız verdim yayınlanmadı yorum :D Ama forumda birisi yazmıştı doğruymuş, her yerinden sesler geliyor sanki her an dağılıp dökülecekmiş gibi. Mekanizma, ayak, tekerlek kalitesiz. 180 boyundayım fakat odun yutmuş gibi kendimi zorla arkaya itip dimdik durmazsam bel desteği olması gereken yer sırtıma batıyor bırakın rahat oturmayı kalkıp parçalayasım gelmişti benim. İade ediyorum ürünü. Hangi marka hangi model olursa olsun gidip denemek görmek lazım, internetten almamak lazım yoksa Yurtiçi kargo gibi lüzumsuz firmalarla uğraşıp duruyoruz bu sırada oluşan stres cabası...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme