Kanmayın bir çift tatlı söze iddialı beyanlara yalana dolana bunlara 12 senedir kandık başımıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi Fenerbahçe ondan önce daha küçük bir klüp değildi hatta daha büyüktü değerleri vardı halkın takımıydı Bana itiraz edecekler dur bi dinle beni! Şu yazdıklarımı tamamen oku haksızsam konuş imma let you finish
Ekonomik büyüklükten söze girecekler dostlarım görüşlerinizde unuttuğunuz çok önemli nokta evet Fenerbahçe ondan önce gelir olarak şimdiki gelirinden ekonomik büyüklüğünden çok daha fazla gerideydi bunu aziz yıldırıma mal etmek nedir peki dostlarım? rakiplerimizle kıyaslarsak galatasarayda bundan 12 yıl önce şimdiki ekonomik büyüklüğünün 20 de 1 ine bile sahip değildi beşiktaşta.Yani keramet onda değil o şahsın kendisinde değil başımızda herhangi başka birsii olsaydıda bu büyüklük belki daha fazlasıyal sağlanırdı çünkü bundan 12 yıl önceisne göre gitgide sanayileşen bir spor oldu futbol adeta bacasız sanayi para akıyor kitleler sevdikleri camialarıan renklerien destek oluyor o şahıs olmasaydıda bu büyüklük zaten sağlanacaktı bunu başarı gibi sunmayın diye arada değindim
Perde inmiş gözlere diyorum ki dostlarım değerden bahsetmiştim değilmi? bakalım harcanan isimlere atilla kıyat,Uğur dündar,Hakan bilal kutlualp,sadettin saran,aziz yılmaz,tahir kıran vs bu liste uzar gider soruyorum tüm bu isimler hep yanlışta o şahıs mı doğruydu? tüm bunlar fenerbahçeyi sevmiyorduda diğer şahıs mı seviyordu bu renkleri ve en öenmlisi bu isimleri kendisine muhalif diyemi harcadı yoksa fenerbahçenin çıkarları doğrultusundamı? size bırakıyorm cevapları
O şahıs popülaritesine gölge düşürecek futbolcu teknik direktör herkesi kolaylıkla bu camiadan gönderebilecek biri bunu yapıyorda zico sizce daumdan daha mı başarısızdıda gitti? yoksa o şahısın çalışma prensibine aykırı olduğunundan ona diş geçiremediğinden kadroyu kendisi yapamadığından ve en önemlisi popüleritesine gölge düşürmesinden mi korktuda yolladı?
Bir başka detaya değineceğim detaylar önemlidir dostlar.Neden bizden her gdien futbolcu başkana sallıyor taraftara ya da camiaya değilde neden başkana? Başka takımlardan örnek vermeyin çünkü bizden gdien hiçbir futbolcu ve teknik direktör taraftarımıza tek kelime etmedi hepsi başkanı eleştirdi diğer takımlarda ise en son serdar özkan örneğinde gördüğümüz gibi taraftar biel suçlanıyor futbolu bilmemekle nankörlükle vs... yani başkalarını karıştırmayın diey verdim bu örneği
Gelelim o büyük bütçenin nasıl harcandığına yorum bile yapmıyorum transfer işine girersek bu malum şahısın ve yönetiminin kimsenin yüzüne bakacak hali yok transfer konusunda yüzleride kızarmıyor hesap soran yok ki.Ödenen futbolcu ve td tazminatları 12 yıl boyunca inanın satılan futbocluların bonservisini 2ye hatat 3 e katlıyor hesaplar ortada Klübü zarar uğratmak var taraftarı kandırmak var Değerleri yok etmek var Klüpten içeri giremez dediği insnaı takımın başına bilmem kaçıncı kez getiren İstifa edip edip geri dönerek kendi saygınlığını dibe vurdurmakla kalmayıp başkanlık makamımızı soytarı makamına çeviren medyada ve futbol kamuoyunda gayriciddi gösteren Taraftarı kendi içinde gruplara bölen ve malum bir grubu alenen hedef gösterenb bu suretle taraftarıda birbirien düşüren yien aynı şey bu adam stad yaptı tesis yaptı arazi kazandırdı bunları parayla alırsın ama taraftarlık ruhunu yokettiler bunu satın alamassın değerleri satın alamassın saygınlığı satın alamassın bugün fenerli fıkraları üretiliyorsa laz fıkraları gibi bunun tek sorumlusu koltuk sevdasına kendini kaptırmış o şahıstır seneye bugünlerde yien aynı şeyleri konuşuruz yine çıkar hata bende der ona buna çamur atar kendini temize çıkarır hem hatalıyım der hem kendinden başka herkesi suçlar ve taraftar yien kanar buna bir çok insan+25 olanlar özellikle olaya daha genç olan arkadaşlar gibi fanatizm ve duygusallıkla bakmadığı için fenerbahçeden soğuyor soğutuluyor Gittiğimiz çyol yol değil en sevilen klüpken en nefret edlen olduk bu başarı değil aldığımız kupa ise 4 sadece 4 değdimi bu kadar nefret eduyulmaya bu kadar alçalmaya değerleri satmaya? Tutunacak bir stad vardı galatasasaryda yapıyor yaptırıyor stadını ne var övünülecek? ha unutmuşum islam çupi nin meşhur sözü o söz var değilmi herv fırsatta sarıldığımız islam çupi yaşasaydı malum koltuk sevdalısı şahısı en sert eleştiren insan olurdu o öyle fenerbahçeliydi.Malum şahısın karakteri ise selçuk yula ve alaattin metin gibilerle örtüşüyor yani islam çupi mezarında rahat edemiyordur bu malum şahıs kirli ağzına onun söylemini ağzına pelesenk etti diye
Bu şahıs koltuk sevdası son nefesini erene kadar bırakmaz bu açık o halde taraftar üstüne dşeni yapmalı bişeyler yapılmalı istifa şerefli bir müessedir.yalnızca şerefli insanlar cüret edebilir. saygılar
Güzel yazmışsın hocam ama bu adam gitse bile yerine geçecek kişi onun yalakalarından biri olacak. Ayriyeten en çok stada seyirci çeken taraftar biz, en çok kombine alan taraftar biz, kulübüne en çok para harcayan taraftar biz tabiki de ekonomisi iyi olacak takımın.Ekonomimizin iyi olmasının başlıca nedeni Fenerbahçe taraftarıdır.
Muhteşem ya tek kelimeyle bir çırpıda okudum.Yazıda tek yanlış yer let you finish değil, let me finish olmalıydı.O da işin şakası tabiiki.
Fenerbahçe, bu adamın çiftliği olmuş ama farkeden sen, ben ve bir kaç kişi.Forumu takip ettiysen görmüşsündür bazıları Aziz Yıldırım istifa etmedi diye sevindi.Gerekçeleri ise Aziz Yıldırım giderse takım çok kötü duruma gelirmiş.Bundan kötü bir durum var mı ki zaten.12 yılda 4 kupa.2 tane son dakikada yaşanan facia.Transfer, hoca kararlarına girmek istemiyorum çünkü zaman kaybı.Herşey ortada.
Diyorlarki yerine geçebilecek kimse yok.Aziz Yıldırım'ın yaptığı icraatlardan biri de bu işte.Kendisine muhalefet olanları kulüpten uzaklaştırdı.İstikrar diye diye istikrarı ızdıraba dönüştürdü.
Son sözüm ise Allah bu adamdan bizi tez vakitte kurtarsın...
aziz başkanlığı bırakamaz çünkü devlet ihaleleri var bırakırsa onun için iyi olmaz biz fenerin rakipleri olarak başkan olmasından memnunuz kaçan şampiyonluklar ve kaçan kupaların sorumlusu kendinde asla görmez suçlu bellidir önce hakemler,daum,futbolcular,anonsçu,rüştü vs vs her sene böyle gider taraftarlarına bir şekilde hedef gösternekten kaçınmaz o derece kişiliği vardır
Ayrıca fener büyükmüş tek büyük cumhuriyet gibi övünülecek şeylere abartarak söyler bu geçmişte yaşanmış olabilir herşey geçmişte kaldı bu yıl tek büyük şampiyon BURSASPOR ve kupayı alan TRABZONSPOR dur bu yıl fenerin herhangi bir başarısı olmadığı için büyüklükten söz edilemez trabzonu yenemediysen bükemediğin eli öpeceksin rakibini tebrik edeceksin böyle 3 şampiyonluk vaat edip kimden söz aldınız? kusura bakma ama meydan boş değil bu şekilde agresif ve feveran sözler söylemek rakipleri hırslandırmaktan başka bir işe yaramaz ne umdunuz ne buldunuz
Bu söylediklerimin devamı olarak önümüzdeki senede aynı şeyleri yaşamaya hazırlanmalısınız
aziz yıldırım baykalın kulüp başkanı versiyonu, baykal istifa ediyorum diyor hemen maaşlı elemanlarını ayarlayıp kapısında yalvartıyor, aziz yıldırım da hemen faksı çekiyor maaşlı elemanlarına yürüyüş ayarlayın diye millet yürüyor, kulüp içindeki adam gibi adamları yok ediyor aynı şeyi baykal da partide yapıyordu, baykaldan video çıktı da kurtulduk aziz yıldırımdan video bile kurtaramaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme