Arkadaşlar karavan ve araç dönüşümlerinde araçprojecim . com diye bir site var, ben bu siteye projemi yaptırdım. Gayet güvenilirler ve bilgililer inanın aradığım tüm projeciler bana saçma sapan şeyler söyledi. Sinirlenmiştim vazgeçecektim ama bu dediğim sitedeki yetkili mühendisler karavan konusunda baya bilgili. 1 gün önce de bir arkadaşımın tanıdığına araçprojecimin mühendisini tavsiye ettim onlarda pazartesi günü projelerini alacaklar. Proje onaylanınca parayı istiyorlar. Proje fiyatları standart ve karavan konusunda en uygun fiyatı bu firmadan aldım ben. Minibüs konusunda 850 TL proje ücreti istiyorlar il il yönlendiriyorlar, tüm süreçleri tane tane anlatıyorlar. Güvenilirler. Bunu reklam için yazmadım arkadaşlar, ben 4,5 aydır çok araştırıyordum fakat ne bir bilgi ne de yöntem söyleyen oldu saçma sapan şeyler isteyen oldu. Özellikle proje konusunda karavan yaptıracağım aradığım projeciler bana yok koltuk sökelim kamyonet yaptıralım gibi şeyler saçmaladılar. Yani karavan bilmediklerine illa proje yaptıracaklar. Sadece işini iyi yapan kimseleri yaymak istedim. |
Bildirim