Şimdi Ara

Kolumu açamıyorum ne olmuş olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
148.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün biraz düzeldi.Spor salonundaki hoca gelsin bekleyerek geçmez,çalışması gerek demiş.
    Bekleyerekmi geçer çalıştırarak mı geçer ?
  • Dostum bende de olmustu doktorluk bir durumun yok korkma yani. Aşırı yüklemeden kas öyle kalmıs. Zamanla açılır hocana sor o da böyle söyleyecektir zaten. Git gide daha fazla agrır sonra git gide azalır. Yemin ederim bi kere dumbell lara o kadar asıldım ki bir bucuk hafta acılmadı kol 45 derece kalkık gezdim
  • Kolunu nasıl zorladığını biraz anlat ayrıca şişlik ya da morarma varmı bunun dışında üzerine basınca ağrı nasıl,
  • Ön kol hareketlerini çok yaptık.Kolumu açmaya çalıştığımda pazı bölgesindeki kaslar acı yapıyor . kısa süreli ağrı oluyo.Günden güne elimi daha fazla açabiliyorum.Dün çok kötüydü durum şimdi biraz daha iyi.

Şişlik yada morarma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 20 Haziran 2008; 1:05:04 >
  • Lif yırtılması zorlama kolunu fazla kas gevşetici almaya devam et dozu abartmadan 1 haftaya daha da düzelir, ama şişme ya da momarma olursa dr. başvur.
  • Teşekkür ederim söylediklerini yapacağım.Liflermi yırtılmış ?

Benim şuanda sormak istediğim şu.Biraz önceki mesajımdada belirttiğim gibi hoca spor salonuna gelmemi istemiş.Beni ağırlık çalıştırmaya devam edecek.Daha hafif çalıştırır ama çalışmam doğru olurmu ? Yoksa tamamen geçmesini mi beklemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 20 Haziran 2008; 1:14:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Teşekkür ederim söylediklerini yapacağım.Liflermi yırtılmış ?

Benim şuanda sormak istediğim şu.Biraz önceki mesajımdada belirttiğim gibi hoca spor salonuna gelmemi istemiş.Beni ağırlık çalıştırmaya devam edecek.Daha hafif çalıştırır ama çalışmam doğru olurmu ? Yoksa tamamen geçmesini mi beklemeliyim?

Evet yüklenme koluna bi kaç gün geçsin zorlarsan kopmaya kadar gider buda pek hoş bir şey olmaz,
  • Suan aynı durumdayım . Sağ elimle yazıyorum . Az önce agridan dolayı gözümden yaş geldi . Tüm gün boyunca merhem surup acmaya calistim ama ise yaramadı hatta şimdi dahada arttı gibi .
    Yarına kadar geçmesi lazım arkadaşlar agridan dolayı apranax içtim şimdi . Ne yapmamı onerirsiniz ? Körlük yada şişme yok ama sol kolum acilmiyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok basit çözümü rahat ol, şimdi sadece dirseğin masada olacak şekilde dirseğini masaya koy sonra kolunu yavaş yavaş aç açılmıyor deme kas gücünle açmana gerek yok öteki elinden yardım al yavaş yavaş gerdire gerdire aç açılır, dümdüz yapana kadar uğraş sonrasında buz doldur bir poşete onu kolunun açılmamasını sağlayan kısma yani kolun ortasına koy, 15 dakika yap bunu sabah akşam yarına bile biraz daha iyi olur sonraki güne geçer.
  • Ben ilk bacak çalıştığım günün ertesi zamanı yürüyememiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Hocam bence doktora gitmende fayda var yine de. Kasla ilgili sorunlar şakaya gelmez bölünmeyen bir hücre çünkü. Wenigma'ya linki attım birazdan o da bakar.

Sağol hocam

• hımmm doktor diye birisi vardı hastaları tedavi ediyordu gitmeyi düşünebilirsin
  • Bağyan mı o

• kol tetaniye girmiş. yani kaslara kasılması için uyarıyı sık aralıklarla verirsen bi noktadan sonra beyin artık uyarıyı otomatik olarak alıp sürekli kasılı kalmasına neden oluyor. merak etme 2 3 güne kendiliğinden geçer. bu arada fizik tedavi öğrencisiyim.
  • Hocam bende 3gun once basladim da agrim geçti gibi çok az kaldı ama sol kolum sismis yeni farkettim bunun bi zarari olabilir mi?

• up
  • Ennsatir kullanıcısına yanıt

Senle aynı kaderi yaşamışız dün aynısını yaptım 65 kere ben yaptım ama  Sabah sol kolumu 90 dereceden fazla açamıyordum sağ açılıyor ancak ağrıyordu  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.