Arabanın kapısını aç sok içine kolunu sonra bir arkadaşın tüm gücüyle tekmeyi bassın kapıya.
ya aklımı yicem gece gece bu nasıl bi zihniyettir 19 yaşına gelip bi yerinin kırılmaması olayı batıyormu arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: Zande33
ya aklımı yicem gece gece bu nasıl bi zihniyettir 19 yaşına gelip bi yerinin kırılmaması olayı batıyormu arkadaş
insanın her konuda tecrübe kazanması gerek bence
Bizim salona gel, bir tane tekme asılam sana hele
quote:
Orijinalden alıntı: end77
Bu Kısmı Sert Bi Şekilde Kırıyoruz ... Yukarda Yntemler Verilmiş
Sonra Napıyoruz; Bir Hastahaneye Gdiyoruz ve doktor "Ben" Kolumu Kırdım Çok Acıyor doktor: nasıl becerdin Sen:Kırdım İşte Doktor:[kırılan kolu hem oturturken hemde sararken]
Sen :
Tam olarak o kısımdan da olmasa sağ elim kırılmıştı.O anda neler olduğunu kavrayamazsınız.Herkes elim kırıldığında hiç acımadı hemen geçti diyor.Kesin olarak söylüyorum YALAN! Elin kırıldığında bayılacak kadar ağlayabilirsin.Ha sonra 1 ay geçer ve nasıl acıyor muydu diye soranlara yok canım hiç acımadı diyebilirsin.Ayrıca kırılan elin diğer eline göre biraz daha güçsüz olur. Bu arada kırdıktan sonra kontrollere gitmeyi unutma yanlış kaynayabiliyor.
montla s*ç
acıların en büyüğü..
quote:
Orijinalden alıntı: DOLAPDERELİ HASAN
dolapdere trafik ışıklarının oradan aşağı dogru düzgit orada kardeşler kıraathanesinin önüne gel
ovv sakat iş
kol bacak itinayla kırılır kafa patlatılır
Üstüne otur
akşam e5e çık üzerine gelen 2beyaz ışığa doğru koş
quote:
Orijinalden alıntı: Off Topic
mesajım bulunsun
hayırdır sende mi kırıcan kolunu
quote:
Orijinalden alıntı: MelihFenman
quote:
Orijinalden alıntı: benii7bitirdi
quote:
ben de sol bacağımı kırmak istiyorum gerçekten.. geceleri tanımlayamadığım bi duygu hissediyorum bu bacakta ve uyutmuyo.. acı desem acı değil, ağrı desem ağrı değil ama tam kırmalık bişey
huzursuz bacak o oynatınca geçiyor dimi?
eet ya oynatıyosun 2-3 saniyeliğine geçiyo sonra yine oluyo yine ve yine
Doktora görünmenizi tavsiye ederim, huzursuz bacak sendromunun çeşitli sebepleri olabilir ve bunlar can sıkıcı şeyler olabilir (örn. Şeker hastalığı), umarım öyle bir şey yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: ¤ Legolas ¤
quote:
Orijinalden alıntı: rasim888 19 yaşına geldim daha milli olmadım diye dert edeceğine daha biyerim kırılmadı diye dert ediyor, sen gel yanıma ben senin kafanı itinayla kırarım
Hacı zina yapmayana cennette 70 tane huri veriliyomuş.Zor tutuyorum kendimi
peki malum işin haram olduğunu biliyor muydun ?
quote:
Orijinalden alıntı: carsten_ramelow
Mahallede kahve varsa dal içeri. Selamun aleyküm dayılar, hepinizin anasını avradını............... de. Zaten gerekeni onlar yapar.
Bu yoruma bişey diyemem valla gece gece öldüm.
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrioR
quote:
Orijinalden alıntı: erasmus1907
kolunun üstüne otur... kırılmasa bile bu sana cok zevk verir
Sabun Sürmene Gerek Yok Gel ADANA'ya Bi Güzel Kıralım Yol Paranıda Ben Vercem