Bildirim
KOLUMU KIRMAK İSTİYORUM.EN KOLAY NASIL OLUR. (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: EtkisizEtken
http://forum.donanimhaber.com/m_41747949/tm.htm
sen seçilmiş kişisin -
Kol kırılır yine içinde kalır. Dağılın beyler -
Beyler diyorumki undertakerle el kızartmacamı oynasam. -
sen dayak istiyon -
kesilen kol yerinden çıkmaz ama kesilen sakal daha gür olarak çıkar -
Eh.... Konu açılalı 1 günü geçmiş. Bir yığın değişik fikir de gelmiş.
Başlığın :
quote:
KOLUMU KIRMAK İSTİYORUM.EN KOLAY NASIL OLUR.--KIRILDI SS'Lİ
şeklinde değişmesinin zamanıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: muRTah
Eh.... Konu açılalı 1 günü geçmiş. Bir yığın değişik fikir de gelmiş.
Başlığın :
quote:
KOLUMU KIRMAK İSTİYORUM.EN KOLAY NASIL OLUR.--KIRILDI SS'Lİ
şeklinde değişmesinin zamanıdır.
Bikaç gün lazım kol.Ondan sonra deneyecem -
quote:
Orijinalden alıntı: ¤ Legolas ¤
Yaş 19 oldu hala biryerim kırılmadı.Nasıl bir duygudur merak ediyorum.Böyle önce kıracağım noktayı buzla uyuştursammı daha iyi olur yoksa sizin bildiğiniz başka yöntem varmı.Uyuştuktan sonra diğer elimle koltuğu kaldırıp kolumun üstüne bırakıcam
hey gidi ben kırdıydım zamanında bikaç tane...ben kırarken zorlanmadım hiç...:D -
Beyninizin önündeki su arkaya mı kaçtı noluyo size böyle . Kolunu niye kırmak istiyon yav. İlla kırık gibi olmasını istiyosan git doktora para ver alçı yapsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
Beyninizin önündeki su arkaya mı kaçtı noluyo size böyle. Kolunu niye kırmak istiyon yav. İlla kırık gibi olmasını istiyosan git doktora para ver alçı yapsın.
Yok böyle kol kımıl kımıl oynuyor ya.Işte o duyguyu merak ediyorum. -
Puhahahah. Kımıl kımıl
. Ağlıyorum gülmekten
-
Zamanında çok rocky izlemiştim.Ivan drago'nun etkisinde kaldık heralde. -
Dirseğini yala -
Ona, "senin kadar iğrenç yamuk bir kol görmedim senden utanıyorum." de üzülür, çok kırılır zaten. -
Arkadaşım darılma ama bişey soracağım. Sen bu dediklerini şaka olsun diye dikkat çekmek için mi yazıyosun. Bi insanın kolunu kırıp nasıl olduğunu merak etmesi ve buna teşebbüs etmesi pek akla mantıklı gelmiyo. Eğer kolunu kırmak istiyosan bunu şimdi de yapabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
Arkadaşım darılma ama bişey soracağım. Sen bu dediklerini şaka olsun diye dikkat çekmek için mi yazıyosun. Bi insanın kolunu kırıp nasıl olduğunu merak etmesi ve buna teşebbüs etmesi pek akla mantıklı gelmiyo. Eğer kolunu kırmak istiyosan bunu şimdi de yapabilirsin.
2 gün bekle ss gelecek. :)
işin kötü yanı basket oynuyorum yine oynayacaz arkadaşlarla.Onuda oynayalım tamamdır -
quote:
Orijinalden alıntı: MelihFenman
ben de sol bacağımı kırmak istiyorum gerçekten.. geceleri tanımlayamadığım bi duygu hissediyorum bu bacakta ve uyutmuyo.. acı desem acı değil, ağrı desem ağrı değil ama tam kırmalık bişey
tr.wikipedia.org
Huzursuz bacak sendromu - Vikipedihttp://tr.wikipedia.org/wiki/Huzursuz_bacak_sendromu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pompalamasyon -- 1 Ağustos 2010; 0:21:27 >
-
Bak burdayım ölmedim hala
tutunuyorum uçurum kenarına
senin için unutmak için
dh için dh için -
quote:
Orijinalden alıntı: DréaminLife
Dirseğini yala
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X