Şimdi Ara

KOLUMU KIRMAK İSTİYORUM.EN KOLAY NASIL OLUR. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
220
Cevap
1
Favori
242.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvah bende de o sendrom var sanki gece bacağıma sivrisinek konuyo gibime oluyo ama sinek minek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend
    eyvah bende de o sendrom var sanki gece bacağıma sivrisinek konuyo gibime oluyo ama sinek minek yok

Yat uyu birader.Saat kaç oldu.Bak ben yatacam şimdi :)
  • manyakmısın olm
  • Sağ kolumu bodruma düşerek kırmıştım ve daha 6 yaşındaydım doktor acı çekmiyim diye uyutmuştu kalktığımda elimde kafam kadar alçı ve oynattığım zaman inanılmaz bir ağrı hiç tavsiye etmem ama sağ kolum sol koluma göre daha güçlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLSamiko -- 1 Ağustos 2010; 1:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Kol kırıldıktan sonra doktorun alçıdan önce kemiği yerine oturtmasında çektiğin acıyı 10 yıl unutamazsın

Kol kırığı ve parmak kırıgı yaşamış biri olarak arkadaşa katılıyorum. Hele ki parmak kırığında doktor çok uğraştı kemiği düzeltmek için hayatımda öyle büyük acı yaşamadım daha.

•  KOLUMU KIRMAK İSTİYORUM.EN KOLAY NASIL OLUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

kolunu yumruğunla öldür

+1905 !
  • hayırdır askerlik yoklaması mı geldi
  •  KOLUMU KIRMAK İSTİYORUM.EN KOLAY NASIL OLUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsten_ramelow

Mahallede kahve varsa dal içeri. Selamun aleyküm dayılar, hepinizin anasını avradını............... de. Zaten gerekeni onlar yapar.

• Kolu kırılsaydı acısından duramazdı incinmiştir merak etmeyin
  • diş macununu dene daha kolay olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinning Star
    hayırdır askerlik yoklaması mı geldi

Yemin ederim yarın tecil ettirmeye gidicem.O yüzden hala kırmadım zaten. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ¤ Legolas ¤ -- 1 Ağustos 2010; 9:07:23 >
  • 45 gün hava değişimi için değmez kardeş
  • bu konuda en çok lafına itibar edilmesi gereken benimdir bknz:sağ ayak,solkol,sağbilek kırılması,
    ehem kesinlikle tavsiye etmem eğer çok kırmak istiyorsan deliler gibi spor yap her topa atla,2li mücadelerde kendini çabuk yere bırak,mücadeleye gireceğin adam ayıboğan biri olsun sopayla filan uğraşırsan tam kıramazsın tüm zevki kaçar benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ¤ Legolas ¤

quote:

Orijinalden alıntı: rasim888
    19 yaşına geldim daha milli olmadım diye dert edeceğine daha biyerim kırılmadı diye dert ediyor, sen gel yanıma ben senin kafanı itinayla kırarım

Hacı zina yapmayana cennette 70 tane huri veriliyomuş.Zor tutuyorum kendimi

Zina yapana da 70 tane Nuri mi veriliyor ?

Edit:Yazın çok zor olur alçının içinde durmak.Kışın kır kolunu hem alçı sıcak tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 1 Ağustos 2010; 12:46:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif
    quote:

Orijinalden alıntı: ¤ Legolas ¤

quote:

Orijinalden alıntı: rasim888
    19 yaşına geldim daha milli olmadım diye dert edeceğine daha biyerim kırılmadı diye dert ediyor, sen gel yanıma ben senin kafanı itinayla kırarım

Hacı zina yapmayana cennette 70 tane huri veriliyomuş.Zor tutuyorum kendimi

Zina yapana da 70 tane Nuri mi veriliyor ?

Edit:Yazın çok zor olur alçının içinde durmak.Kışın kır kolunu hem alçı sıcak tutar

O laf çalıntı. :) bi tv programında kadın hocaya soruyor.Cennette Erkeklere huri varda kadınlara nuri yokmu diye.Ayakta alkışlanır bu kadın

• geçen kavgada elimi kırdım bende :D çocugu doverken olayı abartmışım çok terliyor kaşınıyor acayip sıcak .D yazın eldiven takmak gibi neyseki 15 gun kaldı
  • Beyler 2 gün sonra sorun çıkmazsa olacak bu iş
  • hadi bakalım kolay gelsin SS leri bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.