Ben de çok merak ediyodum 30 gün önce halı sahada kırıldı. Fazla merak iyi değil. Bu yaz günü 15 gün alçıyla geçmez.
quote:
Orijinalden alıntı: *UmutSS
Ben de çok merak ediyodum 30 gün önce halı sahada kırıldı. Fazla merak iyi değil. Bu yaz günü 15 gün alçıyla geçmez.
Alıntıları Göster
denize fln gir öyle kır kolunu
quote:
Orijinalden alıntı: ~ConsoLe.Drawn.
Bu Kısmı Sert Bi Şekilde Kırıyoruz ... Yukarda Yntemler Verilmiş
Sonra Napıyoruz; Bir Hastahaneye Gdiyoruz ve doktor "Ben" Kolumu Kırdım Çok Acıyor doktor: nasıl becerdin Sen:Kırdım İşte Doktor:[kırılan kolu hem oturturken hemde sararken]
Sen :
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
Kol kırıldıktan sonra doktorun alçıdan önce kemiği yerine oturtmasında çektiğin acıyı 10 yıl unutamazsın
Kol kırılınca yerine oturtmak
quote:
Orijinalden alıntı: ~ConsoLe.Drawn.
Bu Kısmı Sert Bi Şekilde Kırıyoruz ... Yukarda Yntemler Verilmiş
Sonra Napıyoruz; Bir Hastahaneye Gdiyoruz ve doktor "Ben" Kolumu Kırdım Çok Acıyor doktor: nasıl becerdin Sen:Kırdım İşte Doktor:[kırılan kolu hem oturturken hemde sararken]
Sen :
Alıntıları Göster
benim elim çatlamıştı çocuğun kafaya yumruk atmıştım bir dene istersen
Yarın askerlik tecili var.Onu atlatalım ondan sonra gelsin aksiyon
quote:
Orijinalden alıntı: fthzgr
quote:
Orijinalden alıntı: ¤ Legolas ¤
Yaş 19 oldu hala biryerim kırılmadı.Nasıl bir duygudur merak ediyorum.Böyle önce kıracağım noktayı buzla uyuştursammı daha iyi olur yoksa sizin bildiğiniz başka yöntem varmı.Uyuştuktan sonra diğer elimle koltuğu kaldırıp kolumun üstüne bırakıcam
12 angry men
quote:
Orijinalden alıntı: Buckiex
Hanım odunluktan küreğimi çıkart.
Alıntıları Göster
beyler denendi %100000 kırılıyor kol
şimdi kendinin 2 katı kadar bir basket potası bulacaksın ve yanında 2 arkadaşın olacak arkadaşların ellerine basarak ayakta duracaksın basket topunu alıcaksın smaç basmayı denerken yere yapışacaksın denendi %31000 çalışıyor ama dikkat et potanın direği bi taraflarına girmesin benim kafa direğe çarptı bayıldım 2 gün hastanede kaldım sağ kolumun yeşil ağaç kemiği ve üst tarafta bi kırık oldu kafamda davul gibi şişti ama dediğimi yaparsan %31000 sonuç alırsın ..
Beyler adamı uçurmuslar
quote:
Orijinalden alıntı: rasim888
19 yaşına geldim daha milli olmadım diye dert edeceğine daha biyerim kırılmadı diye dert ediyor, sen gel yanıma ben senin kafanı itinayla kırarım
adam doru demis
quote:
Orijinalden alıntı: beko3
quote:
Orijinalden alıntı: rasim888
19 yaşına geldim daha milli olmadım diye dert edeceğine daha biyerim kırılmadı diye dert ediyor, sen gel yanıma ben senin kafanı itinayla kırarım