Merhaba Arkadaşlar Kombiye bakım yaptırmayı düşünüyorum bakım ücreti genelde nekadardır ? ilave olarak kombide neleri değiştirmek gerekir. Kulaktan duğdugumuz bir kaç konu var mesela en az 3 petek açık kalması gerekiyormuş bu doğrumu Petekleride 3-4 senede bir yıkatmak gerikiyormuş nekadar doğru Kombi Demirdöküm
Teşekkürederim
Kesmisirun
kullanıcısına yanıt
Demirdöküm bakım ücreti 75 TL galiba, emin değilim, bakım esnada sorunlu parça tespit edilirse ücreti mukabil değişimi yapılır. Sağlıklı devirdaim için en az 2 petek açık olmalı yoksa pompa zorlanır. Peteklerin ısıtma verimi düştüğü zaman temizletmek gerekiyor bunun bir zamanı yoktur, genelde üstü sıcak altı soğuk olması en büyük belirtisidir.
Zebza
kullanıcısına yanıt
Neyle temizleniyor hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
BonezCrusher
kullanıcısına yanıt
İki yöntem var, tazyikli su ve kimyasal. Kimyasal ile temizlik düzgün bir firma tarafından yapılırsa daha etkili oluyor.
BonezCrusher
kullanıcısına yanıt
eger temizlik ve bakım istiyosanız bunu güzel yapan arkadaslarım var istanbulda yönlendirebilirim bakım temizlik 300 tl gibi bir rakam tutar
chnkrc35C
kullanıcısına yanıt
Yok hocam ev yeni zaten merak ettim hiç bilmiyordum temizlendiğini içinin.
BonezCrusher
kullanıcısına yanıt
2 sene diyolar ama 5 senede bir yaptır
Teşekkürederim Arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme