Şimdi Ara

Kombi çok yakarsa..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: disintegration

tesisatın sıva altı olması en azından avantaj hepimizin resimlerde gördüğü gibi sıva altında fazla dönüş olmadığı için daha az dirsek kullanılıyor
    sizin eve yapılan tesisat izmirde müteahhitlerin yaptığı en ucuz 20mm pprc ile sıva altı tesisattır,sıva altı olması biraz kurtarıyor debi çok düşmüyor
    ama bu tesisat 25mm pprc ile yapılsaydı çok daha iyi olurdu

Evet tesisatçı ya ulaştım mutfaktaki resimden o da farketti hatta o resim bile olmasa ben 25 lik boru kullandım istersen parkeleri açar ispatlarım dedi tesisattan peteklere giden borular 20 lik miş bu normal mi peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alonsomania35 kullanıcısına yanıt
    Peteklere çıkan boruların 20mm olması normaldir.
    resimlere göre yorum yapmak zor,resimler net değil,bir tane resimdeki borular gidiş dönüş hattıysa boru çapı 20mm görünüyor,diğer resimler uzaktan çekilmiş hattın genel yapısını gösteriyor ama resimler uzak,gözde yanılma olabilir
    petek bağlantıları zaten 20mm ile yapılır

Kombi çok yakarsa..?
  • Görüntülerin net olmamasına rağmen işaretli yerde redüksiyon var gibi, tesisatçı muhtemelen doğruyu söylüyor.

Kombi çok yakarsa..?
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    resimler net değil daha yakından olsaydı kesin değerlendirme yapılırdı,göz yanılması olabilir bana göre en net resim bu, 20mm görünüyor
    20mm pprc ile yapıldıysa bile hat sıva altından gittiği için çok az dirsek kullanılmış,sıva altı pprc sistemlerin tek avantajı bu:keskin dönüşler olmadığı için az dirsek

Kombi çok yakarsa..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

resimler net değil daha yakından olsaydı kesin değerlendirme yapılırdı,göz yanılması olabilir bana göre en net resim bu, 20mm görünüyor
    20mm pprc ile yapıldıysa bile hat sıva altından gittiği için çok az dirsek kullanılmış,sıva altı pprc sistemlerin tek avantajı bu:keskin dönüşler olmadığı için az dirsek

Kombi çok yakarsa..?

Net olması açısından bir kaç resim daha ekliyorum arkadaşlar
     Kombi çok yakarsa..? Kombi çok yakarsa..? Kombi çok yakarsa..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonsomania35 -- 2 Şubat 2015; 22:40:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

25mm pprc
    peteklerin daha çabuk ısınır,kombiye en uzak peteğin ısınmasında hiçbir sıkıntı olmaz,kombinin pompası daha az zorlanır
  • Kombi servisini çağırmakla işe başlayabilirsiniz şaka bir yana kombi bakımı yaptırmak şart
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.