Şimdi Ara

Kombi eşanjör çıkışından su damlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Demirdöküm Atromix kombi 3. senesinde ana eşanjörün altındaki plastik siyah parçaya (adını bilmiyorum) bağlandığı yerden su damlatıyor. Cihazın garantisi bitti. Servis geldi, elindeki contalardan deneyerek sızmayı biraz azalttı ancak yine de damlama devam ediyor. Eşanjörün kireçlenmesi sebebiyle değişiminin gerekebileceği, belki de kombinin yenilenmesi gerekebileceği söylendi. Ben contadan da şüpheleniyorum. Orjinal conta olsa belki denenebilirdi Su sızdırmaz bant alıp dışardan o bölgeyi kaplamayı denedim ancak su yine yol bulup damlamaya devam etti. Benim farklı bir malzemeyle yapabileceğim bir şey var mıdır? Sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir (Bu arada eşanjöre takılı siyah parçanın adını bilen varsa çok memnun olurum) Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bazen aleminyum parçalarda çillenme olabilir yani o parça sökülünce bloğa girdiği nokta temizlenecek ve ayna ile bakılıp alüminyum bloktaki noktada çillenme lekelenme varmı bakılmalı. eğer siyah parçadada çatlak varsa çatlağın anlaşılması için parça kurutulunca eğer çatlak varsa çatlak kurumaz ve çatlak net bi şekilde görünür. dışarda hiçbir müdahale sızdırmazlığı önlemez. eğer parça çatlat değilse ve blok sağlamsa tek çare uygun çapta oring.

• ebu abdillah E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, dediklerinize bakacağım. Uygun çapta conta bulmak zor olur sanırım, onun yerine orjinal contasını araştırdım ama bulamadım. Sanırım o siyah parça ile beraber satılıyor orjinal contası.

• Merhaba ayni yerden benim kombide akitiyor. Sorunu nasil giderdiniz acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.