Şimdi Ara

Kalorifer peteği vanasını açınca su geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli abilerim, öğrenciyim ve evde kalıyorum. Benim odamdaki peteğin açma kapama vanasını (+) yönüne çevirince su akmaya başlıyor. (-) durumundayken herhangi bir akıntı yok ama dediğim gibi çevirince su fışkırıyor.

Şimdi öncelikle benim yapabileceğim bir şey mi, yoksa bir tesisatçı mı çağırmam gerek? Ve tesisatçı gerekliyse tahmini maliyeti ne kadar olur? Sizden yardım istiyorum lütfen yardımcı olun bana. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet enes akkoyun -- 1 Kasım 2017; 15:5:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadasim cvp gec kaldi kusura bakma.

Sanirim konu basligini yanlis yere actin.

Vana bozulmus.

Eger elin anahtar tutuyorsa

Yapacaklarin sunlar. Bir adet yildiz tornavida, ve ayarli kurbacik bulmak. Sonra nalbura gidip petek vanasi almak.

Yeni Vananin cevirdigin plastik kapagini tornavida ile sök.ardindan kurbacikla vanin icini (göbek)cikar.

Ayni islemi eki sonunlu vana icin de yapacaksin. Eskiyi cikarip yeni göbeği takacaksin. Ancakkkkk. Boru tesisatinindan peteklere giden suyu bosaltman lazim. Bosaltma tapasini bulacaksin. Balkonda ya da banyodadir. Bunu yapmadan once diger tup peteklerin tum vanalarini kapattigindan emin ol. Tamiri Su varken yapamazsin. Sonrasinda kombiden su nasarak suyu tekrar vereceksin peteklere. Sorunlu petekginde islem sonrasi suyu verince havasini alacaksin.

Umarim yardimi olur.

Eger bu islerden azicik anliyorsan sorun yok. Ama hic anlamiyorsan bukasma bosver. Yakindaki Bi nalbura 70 80 lira verip rica etsen anlayan birini yollar sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizdelisi -- 2 Kasım 2017; 11:40:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 17 Mayıs 2020; 9:54:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.