Şimdi Ara

Kombi seçerken. Hangi Kombi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde eski bacalı kombi vardı biz binanın alt katında oturduğumuz için tehlike yüzünden hermatik taktırmaya karar vedik.
    Hangi kombi daha iyi?
    Çevremde çoğunluk Demir döküm Nitron, bu kombiyi söyledi taktırdım, bence çok kötü tercih olduğunu kullanınca anladım,
    kesinlikle nitron seçeneğinde durmayın. daha başka ve daha ucuz kombiler tercih edebilirsiniz .
    çünkü eski bacalı Alarko kombimden pek farkı yok.
    Tasarrufa gelince eviniz ısı yalıtımlı ise ve altta üste oturan varsa tüm kombiler tasarruflu normal bir evde oturuyorsanız . kesinlikle daha ucuzunu tercih edin hiç bir farkı yok...
    Banyoda soğuk ve sıcak ayarı kendiliğinden değişiyor siz sıcağı ayarlıyorsunuz az sonra kendiliğinden soğuk akmaya başlıyor. sıcağı çok açarak yeniden ayarlamaya çalışıyorsunuz bu sefer yanıyorsunuz. bu sabah bunları yaşadım.
    Kesinlikle sizi çok met edilen ürünlerden uzak durun ki bu toplum kim daha iyi kazık atıyorsa onun ardından gidiyor.
    Kötü olsa da alan kişi onun iyi reklamını yapıyor. sakın umutulmasın...

Not ayrıca kombiyi taktırdıktan sonra gelen Demirdöküm garanti onayı yetkilisi size, bu kombinin normal verdiği 2 yıllık garantisi garanti sayılmadığını, Asıl garanti 3 yıllık özel garanti olduğunu anlatıyor ve 400 tl karşılığında bunu yapacağını söylüyor 3 sene içinde 2 bakım öneriyor aksi taktirde arıza yüzünden çok zarar göreceğinizi anlatıyor ki ben yaptırmadım. 1200 tl kombi 400 tl garanti parası bozulursa başka bir kombi alırım . iste demir döküm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan vurguni -- 1 Mart 2014; 13:02:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi ve Tesisat Öneri-eski-
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.