Manisada oturmaktayım.Evim 165 metre kare bahçeli 4 tarafı açık ara katda oturmaktayım.Doğalgaza geçmek istiyorum.E.C.A dan arkadaşlar gelip keşif yaptılar.12.40 m petek kullanmaktayım.Bana Confeo 28kw kapasiteli hermetik model kombi tavsiye ettiler.Yoğuşmalıya gerek yok dediler.Daha sonra Buderus ve Wiesmann dan keşife geldiler.Onlarda Yoğuşmalı kombi tavsiye ettiler.Şimdi çok kararsız kaldım.Birde vaillantdan bilgi almayı düşünüyorum.Sizin bu konuda tavsiyeniz ne olur.
Hocam burada sorunuzun cevabini alabileceginiz sanmıyorum... Hatta bu forumda soruya cevap alabileceginizi sanmıyorum... Cünki burasi donanim forumu... Büyük bir ihtimalle birazdan adminler sileceklerdir konunu... Umarim konu hakkinda bilgisi olan bir arkadas size yardim eder
demirdöküm
Kombide Bosch derim.
Buderus kombinin dfi sidir
Sistem tavsiyeleri bölümünde sana Ferroli Kombi sistemini tavsiye ediyorum.
Kombi sistemleri kasalara yeni girdi haberiniz yok mu? Ln2 ile çok üşüyen işlemcileri donmasın diye ısıtmak gerekiyormuşşş
quote:
Orjinalden alıntı: Teacher
Kombi dahili bileşen mi harici mi !
arkadasım bu nasıl soru ya dahılı bılesenler baslıgı altında bılgısayarın ıcıne takılan hersey yazıyor gormedınmı kombının bılgısayarla baglantısı ne.bence sılınsın bu konu yakında klozetım ne marka olsun dıyede soran olur
ya arkadaşlar dalga geçmeyin....yolunu şaşırmış yanlış girmiş işte..
GIGABYTE-KOMBİ
806$+KDV
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme