Şimdi Ara

Kombi seçimi için yardım lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Trabzon Toki konutlarında 2+1; brüt 125m2, net 93m2 zemin kat sığınak üstü, 6 petekli kuzey-dogu cepheli yalıtımlı (ancak alt kat sıgınak) evimize doğal gaz hattı çekilecek. Evde 3,2m petek ve 1 havlupan var. Biraz araştırma yapma gereği duydum. Aklımda 3 soru var, bunların cevabını burda bulabileceğim ümidindeyim.

Öncelik 1- yogusmalımı, hermetik kombimi secmeliyim. Ben yogusmalı kombi almak icin planlarımı yapıyorum

Ve 2- Vissman Vitodens 050 W/24 veya 100 W/26-----Buderus Gb062/24 veya gb072/24 bu dördünden hangisini secmeliyim (kendi aralarındaki tercihlerim icinde yorumlarmisiniz)

Son olarak 3- Belirttiğim evim ici siz hangi marka-model önerirsiniz, neden?

Simdiden herkese cok tesekkur ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snowrax -- 1 Eylül 2016; 20:21:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snowrax S kullanıcısına yanıt
    kombiden önce petek metrajını düzeltmelisiniz evinizde ısıtılacak net alan 93m2 ise kesinlikle 3.2metre petek olmaz,havlupanı zaten hesaba katmayın bile alt katınız da sığınak yani alttan soğuk hava transferi olabilir petek metrajınızı en az 4-5metre daha arttırmanız gerekir almak istediğiniz kombiler premix yoğ
    bu metrajla hem ısınamayacağınız gibi kombiyi devamlı olarak yüksek kazan sıcaklığında kullanacaksınız
    vitodens 50w ve buderus gb62 ikiside olabilir, buderus gb62 nin avantajı,eşanjörlü alüminyum-silisyum-magnezyum korozyona karşı daha dayanıklı ve de en önemlisi buderus'un çeşitli modülasyonlu oda termostatlarını kullanabilirsiniz buderus rc10,rc100,rc150,rc20...gibi,

petek metrajını arttırın sıkıntı yaşarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop seçimi için yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.