Şimdi Ara

Kombi Su Akıtıyor (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 10 küsür yıllık demirdöküm kombi su akıtmaya başladı resimde daire içine aldığım yerden damlatıyor ve vana kapalıyken bile damlıyor nedense? Su basıncını kontrol ettim sabit. Zaman zaman kombinin suyu ısıtmasında problem oluyordu. Araştırmalarım sonucu emniyet ventili ya da genleşme tankında problem olabileceğini öğrendim. Servis çağırmadan önce başucu forumumdan :) fikir almak istiyorum. Ne tür bir sorun olabilir ve ne kadar mal olabilir yaptırması? Dediğim gibi kombi oldukça eski, yaptırması masraflı olacakca bir de servis ücretiyle uğraşmayayım. Cevaplarınız için teşekkürler.
     Kombi Su Akıtıyor (Resimli)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende baymak var yeni bi daireye ilk kiraci olarak girdim. Kış aylarinda donmuş dedi servis cihazin icinde bir parca icin. Catlayinca da su kacirmaya baslamis. Aradim servis geldi degistirdi dun. 60 lira fiyati vardi dedi eger garanti bitmis olsaydi. Sizinki de ayni durumda o fiyatlara halledeesiniz insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim eski tip Vaillant kombimde de emniyet ventilinden su akıtması vardı, tam da sizin daire içine aldığınız yerden. İlk zamanlarda basınç sabit kalıyor ama uzun vadede iyice düşüyor, sürekli takviye yapma zorunluluğu doğuyor.

Bendeki sorun, eski kiracının fazla dolum yaptığı için basıncı azaltmak için ventilden su tahliyesi yapmasıydı. Tamirciden öğrendiğime göre açılan ventil bir daha ne kadar sıkarsanız sıkın tam kapanmıyormuş. Contasını değiştirsek falan dedim ama komple emniyet ventili değişmeden olmaz dedi. Haziran 2015'te 75TL ödedim İstanbul'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amcamsin -- 15 Kasım 2015; 15:15:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi Sıcak su Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.