Şimdi Ara

Kombi tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: disintegration

quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Arkadaşlar gerekli bilgileri verdiler zaten benim ekleyebileceğim pek bir şey yok. Sadece kombi olarak İmmergas Victrix 26 2l'de düşünmenizi tavsiye ederim, sessiz, geniş modülasyona sahip ve en önemlisi sadece 25 cm derinliği var.

Kombi tavsiyesi

immergas vitrix 26 piyasadan kaldırıldı

immergas piyasaya yeni kombileri sundu, güncel cihazlar içinde alınabilecek ve dikkat çeken tek cihazı immergas victrix maior 28tt

bu kombi teknik özellikleriyle ariston genus premium evo ile yarışabilecek düzeyde

%10'a kadar modülasyon yapabiliyor -ki bu oranda artık genus premium evo ile beraber en dip seviye diyebiliriz

kalorifer devresi 24kW sıcak su gücü ariston'a göre daha iyi tam 28kW

yine genus premium evo gibi sirkülasyon pompası modülasyonludur,bir başka avantajı alaşımlı alüminyum-silisyum-magnezyum döküm eşanjörü var korozyona karşı dayanıklı

İmmergas Victrix Maior 28 TT 1 ErP (24kW ısıtma devresi & 28kW sıcak su devresi)

minimum ısıl güç 2.8kW...................>modülasyon aralığı %11 - %100

http://www.immergas.com.tr/media/static/products/victrix-maior-28-tt-1-erp.pdf

Kombi tavsiyesi

Kombi tavsiyesi

italyanlar bu isi biliyorlar.

helal olsun adamlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• isnuerog İ kullanıcısına yanıt
    Italyanlar kadar donanim sunan uretici yok

bu kombileri almanlar yapsaydi insanimiz siraya girersi.
    italyan olunca kiymetli olmuyor.ne hikmetse hep alman olunca itibarli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Italyanlar kadar donanim sunan uretici yok

bu kombileri almanlar yapsaydi insanimiz siraya girersi.
    italyan olunca kiymetli olmuyor.ne hikmetse hep alman olunca itibarli oluyor

Üstad merhaba,
    Victrix 24 tt önerdi immergas bayii. Sizin önerdiğiniz kombinin adında ErP yazısı var sonda. 24 tt de o ekleme yok. Ne olduğunu anlamadım. Kombi+proje kolon kombi aradı tesisat toplam 37590 tl fiyat verdi. Sizce nasıl?
    Saygılar.

• donttreadonme kullanıcısına yanıt
    Immergas alacaksan victrix maior 28tt al
    ozelliklerini yazdim cok iyi
    ayrica immergas alpha eco 28 oneririm kosulsuz 7 yil garantilidir
    buyuk avantaj

• Teşekkür ederim üstadım.
    28tt için 750 daha istedi. Yani 4500 lira. 1000 lira da aksa yolsa 5,5. Çok zorluyor bütçeyi. O fiyat farkına değermi bilmiyorum. Ya da tasarruf ederek dengeler mi. Ne zor işmiş bu kombi olayı yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donttreadonme -- 10 Aralık 2015; 16:25:22 >
    yapılacak işleri teker teker yazarmısın madde madde karşısında tutarı ile beraber
  • quote:

yapılacak işleri teker teker yazarmısın madde madde karşısında tutarı ile beraber

hocam allah razı olsun ne sorsak cevaplıyorsun.
    tek tek fiyat almadım.
    yapılacak işlem, bina kolon hattı ile kombi arası tesisat çekilecek. proje ve kombi ile birlikte toplamda 3600 e kadar düştü 24tt için.
    beni biraz aşıyor gibi bu fiyatlar. :(
    o zaman 2000liranın altında f/p premix yoğuşmalı kombi al,her zaman önerdiğimiz cihazlardan biri
    evinin ortasına dijital oda termostatı günlük program yapılanlardan
    kombiye yakın iyi ısınan peteklere ve mutfağa da kaliteli termostatik vanalar
    tasarruf yapmaman imkansız
    kardeşim yoğuşmalı kombi konusunda kimse tam bir şey bilmiyor.biz de evimizde keşif yaptırırken bi firma yoğuşmalı olur dedi diğeri yoğuşmaya gerek yok dedi.servise dorduk ama onlar da tam cevap veremedi.pencere çok demişsin ama ısı cam varsa sıkıntı olmaz.petekler ne kadar uzun olursa ısıtma o kadar sağlam olur.kombi alırken de digital kumandalı olmasın benim baymak novadens extra kendi kablolu termostatlı kumandası var ama kullanamadım bu kombiyi aldığıma pişmanım keşke eca alsaydım.
  • novadens extranin kumandasini neden kullanamdinizki.
    ben 4 yildir kullaniyorum gayet basarili.

daha iyisini kullanmadigim icin bilmiyorum, suan benim icin en iyisi bu.

• isnuerog İ kullanıcısına yanıt
    valla bende anlamadım evin her yerinde yalıtım var ilk kullanmaya başladım 480 tl doğalgaz faturasu geldi.komşular eca kullanıyor en fazla 250 tl geldi diyorlar ben de şaşırdım.siz hangi ayarlarda kullanıyorsunuz
  • 400 geldide, nasil isiniyorsunuz hangi sartlarda yakiyorsunuz bunlar cok onemli.
    evinizin net m2 si oda isiniz, alt kat ust kat yakiyormu..

ben kendim 50 derece kazan sicakligi sabit, 22,5 23 derece oda termostadinda kullaniyorum.

dis hava sicakliklari 9 ila 2 derece suan 50 kazan sicakligi 23 dereceye getiriyor..alt kat bis yalitim problemimde var.buna ragmen gunluk 10 m3 yakiyor.net 90 m2.

Merhaba hemşerim benim kombi de ariston genus evo servisi var (kombiden çok şükür 1 seneyi geçti hiç sorun yaşamadım servisede ihtiyacım olmadı) mersinde mezitlide 0324 290 40 46 telefonu kombi cok sessiz çalıştığını bile farketmiyorsunuz. bu arada bende eve yaptırırken firmalar genellikle uygun fiyat olsun da satalım düşüncesiyle size yoğuşmalı gerekmez diyecektir mersinde ben kandım siz kanmayın kesinlikle yoğuşmalı alın petek metrajını mutlaka uzun tutun yoksa ısınamazsınız benşm evde şuan 50c ayarlı kombi ev 22 dereceden aşağı düşmüyor oda termostadı takılı peteklerde termostatik vanada mevcut şuan 24 saate ortalam 7-8 m3 gaz yakıyor.
    Ariston class Premium 24kw derinlik 31,5 cm yazıyor broşüründe mutfaktaki dolabına sığar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibocan_ -- 17 Aralık 2015; 16:16:28 >
  • Saolasın kardeşim. Ariston düşündüğüm ürünler arasında ama fiyatı diğerlerinden düşük değil. 350 lira daha fazlasına viessmann yoğuşmalı fiyatı aldım. Yani söylendiği gibi f/p bir ürün değil artık. Ya da ariston satıcısı öpmeye çalışıyor beni. Şu anda immergas ile viessmann arasında kararsızım. İmmergas biraz daha düşse alcam ama 3700 den aşağı inmedi tesisat ve kombi için. Ev yeni olduğu için daha doğalgaz da gelmedi zaten. Bu süreyi de araştırarak değerlendiriyorum. Petek boyu şimdilik 6 mt. Ama artırmayı düşünüyorum gücüm yettikce. Saygılar selamlar.

• Kendi evime (115 m2 3+1) 4 ay önce termoteknik 31-35 taktırdım.geçen sene hermetik kombi ile 350 tl den aşşagı fatura ödemezken evde bebek var bu sene 50 de yanıyor gece gündüz açık ve ters bağlantı vardı 2 dk bir ateşliyor du şimdi düzetildi kasımda 180 aralıkta 225 ödedim sabah 4 gece 3 petek açık oda termostatı taktım bugün, birader kendi yaptı devresini gelecek ay ne gelecek bakalım oda termostatı farkını görecegiz.ayrıyeten alt vü üst kat komşum yakmıyorlar.😰 yaksalar eminim daire başı faturamız 150 yi geçmeyecek Size tavsiyem yoğuşmalı kombi alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox-03-34 -- 24 Aralık 2015; 19:16:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.