Şimdi Ara

Kombi ve Oda Termostat tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    doğru ürün gelmiş

danfoss ra 2000 (gaz sensörlü) yatay köşe
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim
  • 2. yer olarak İstanbul Bilişim'e sipariş ettim kombiyi, aynı gün kargo yazmışlar ama 3 gün bekleyip biraz önce aradılar, tedarik edemiyoruz diye. Ben bu İstanbul bilişimden zaten henüz bişe alabilmiş değilim, rahat 5 sipariş vermişimdir hepsi iptal Yeni yer arıyorum şimdi Projeyide onaylattık, yapacak bişey yok, ferroli yoğuşmalı kombi alacaz yani..

Yada econcept tech 25C veya bluehelix tech 35C ye mi yönelsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilimpuli -- 13 Şubat 2015; 15:11:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilimpuli

2. yer olarak İstanbul Bilişim'e sipariş ettim kombiyi, aynı gün kargo yazmışlar ama 3 gün bekleyip biraz önce aradılar, tedarik edemiyoruz diye. Ben bu İstanbul bilişimden zaten henüz bişe alabilmiş değilim, rahat 5 sipariş vermişimdir hepsi iptal Yeni yer arıyorum şimdi Projeyide onaylattık, yapacak bişey yok, ferroli yoğuşmalı kombi alacaz yani..

kombi sitelerinden kombi almadım ama forumda kombi alanlar akakçe den araştırıyordu
    akakçe arama motorundaki kombi sitelerini araştırın,ferroli bluehelix tech,güncel stok ürün bulunduran vardır,bir de kombiyi alınca,yanında kombinin orijinal hermetik bacasını mutlaka ücretsiz isteyin,bazı satıcılar ilave para ister,veya başka marka baca gönderirler,herşeyi baştan konuşun

• cilimpuli kullanıcısına yanıt
    bluehelix tech 35C fazla gelir,35kW cihaz genelde 200m2 dubleks tripleks evlere takılır
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Şimdi ustam, araştırdım ben akakce'den falan ama bu kombi şu anda Türkiye'de yokmuş. Bitmiş tedarikçinin elinde. Ben birkaç yerle görüştüm, kombi işi yapan ve satış yapan. Bir abimiz söyledi şu anda ana tedarikçide olmadığını. Baya bi sohbet ettik. Kendisi yoğuşmalı kombide tek veya çift eşanjör gibi bir seçenek yok dedi. Pro modeli daha üst segment, ferroli bu üründe kendi patentli eşanjörünü kullanıyor ama tech modelinde başka marka eşanjör kullanıyor dedi. Econcept ile ilgili de efsane olmuş bi kombi, herhangi bir kronik problemi yok, çok iyi bir kombidir dedi. Şimdi pro ile econcept arasındayım eğer almak istiyorsam. Tech 25 ve 35 C hiçbiryerde bulamadım. Yada düğün 21 Mart'ta, artık 10 Mart'a kadar falan bekleyecem tech modeli gelir belki diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilimpuli -- 13 Şubat 2015; 15:41:00 >
  • Kafam tamamen karışmış durumda, bildiklerimi de unuttum yani. Ferroli'yi aradım, bluehelix tech ve pro ellerinde yok, ne zaman geleceği konusunda da bir tarih veremiyorlar. Sonra bir kaç teknik sorum olacağını söyledim ve beni başka bir birime aktardılar. Şimdi bluehelix serisinin daha üst düzey bir eşanjör sistemine sahip olduğunu daha az elektrik sarfiyatı olduğunu ve içindeki boruların v.s. daha iyi olduğunu söylediler. Tek farklarının tech modelinin çift pro modelinin tek eşanjör olduğunu söylediler. Econceptler de dahil hepsinde patentli Ferroli eşanjör kullanılmış. Ama çift ve tek eşanjörün sıcak su kullanımında peteklerdeki suyu soğutmaması ile bir ilgisi olmadığını belirttiler. Tek eşanjörün sıcak suyu daha hızlı sağladığını çift eşanjörün ise daha geç sağladığını ama çift eşanjörün konfor aralığının daha yüksek olduğunu söylediler. Önceden sıcak su performansının daha iyi olabilmesi için çift eşanjörün kullanıldığını ama yeni teknolojik gelişmeler ile birlikte tek eşanjörlede iyi bir performans yakalandığını ve bu nedenle yoğuşmalı kombilerde dahi tek eşanjör seçeneğinin de sunulduğunu anlattılar. Yani benim kafa iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilimpuli -- 13 Şubat 2015; 16:23:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cilimpuli

Şimdi ustam, araştırdım ben akakce'den falan ama bu kombi şu anda Türkiye'de yokmuş. Bitmiş tedarikçinin elinde. Ben birkaç yerle görüştüm, kombi işi yapan ve satış yapan. Bir abimiz söyledi şu anda ana tedarikçide olmadığını. Baya bi sohbet ettik. Kendisi yoğuşmalı kombide tek veya çift eşanjör gibi bir seçenek yok dedi. Pro modeli daha üst segment, ferroli bu üründe kendi patentli eşanjörünü kullanıyor ama tech modelinde başka marka eşanjör kullanıyor dedi. Econcept ile ilgili de efsane olmuş bi kombi, herhangi bir kronik problemi yok, çok iyi bir kombidir dedi. Şimdi pro ile econcept arasındayım eğer almak istiyorsam. Tech 25 ve 35 C hiçbiryerde bulamadım. Yada düğün 21 Mart'ta, artık 10 Mart'a kadar falan bekleyecem tech modeli gelir belki diye.

kombi işi yapan arkadaş eksik bilgi aktarıyor,satıcı arkadaşın cihazı iyi bildiğini sanmıyorum
    tech ve pro'da ferroli'nin ferroli patentli titanyum alaşımlı AİSİ 316 paslanmaz çelik ana eşanjör var,tek fark pro'da bu patentli eşanjörün içinde bir boru daha geçiyor ve kullanım suyu bu borunun içinde ısıtılıyor buna da pipe in pipe (pip) adını vermişler,
    http://www.ferroli.com.tr/uploaded_files/file/Bluehelix%20PRO%20bro%C5%9F%C3%BCr.pdf

Kombi ve Oda Termostat tavsiyesi

tech ve pro'da ana eşanjörler aynı,pro'da eşanjörün içinde boru ekleme suretiyle hem kalorifer devresi hem kullanım suyu patentli eşanjörde hazırlanıyor doğal olarak tek yani bitermik eşanjör var,PRO'da kombinin kapağını açtığında bir tane eşanjör var,patentli titanyum alaşımlı eşanjör
    tech'te kombinin kapağını açtığında hem patentli titanyum eşanjörü var hemde plakalı ufak kullanım suyu eşanjörü var

tech'te ise eşanjörün için PİP yapmamışlar,ana eşanjör sadece kalorifer devresi suyunu hazırlıyor
    http://www.ferroli.com.tr/uploaded_files/file/BLUEHELIX%20Tech.pdf
    kombinin altında ufak plakalı eşanjör eklemişler,şebeke suyu bu eşanjör de üretiliyor,

geçen yıl fuarlarda sergilenen,ferroli'nin patentli ve bluehelix hem tech hem de pro modellerinde kullandığı titanyum alaşımlı AİSİ 316 paslanmaz çelik ana eşanjör,bu eşanjör kaynaksızdır ve her türlü sert suya karşı son derece dayanıklıdır,biliyorsun premix yoğuşmalı kombilerde ana eşanjör pahalı parçadır ve bazen delinebiliyor

• Yani ben bluehelix pro mu alayim? Econcept tech 200 tl daha ucuz bluehelix pro'dan. Ne önerirsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cilimpuli kullanıcısına yanıt
    Econcept tech üretimden kaldırıldı,bluehelix pro daha iyi tercih

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.