Sizin tesisatta yeterli kalın boru kullanılmamış veya ek yaparken daralttıkları ek yerleri olabilir, yeterli sirküle olmuyor Reglaj yaparak sonuç alamazsanız kombi pompasını kontrol edin veya ek harici sirkülasyon pompası kullanmak çözüm olabilir Bizim 3 kat bu şekilde gömülü sistem pprc bütün radyatörler tek taraftan bağlı hepsi tam ısınıyor 10 senedir hiç tesisat temizliği de yapılmadı ECA 30 luk kombi kendi pompası ile çok rahat radyatörleri tam ısıtıyor fakat 3 katın ana kolon hatları 1.5 parmak boru ile yapıldı uç tarafı doğru incelerek gidiyor sadece radyatöre bağlantısı yarım parmak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 24 Şubat 2025; 13:33:2 > |
KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ SAYFASI [ANA KONU] (1615. sayfa)

-
-
İlk sayfaya baktınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ama buderus listede yoktu o yüzden tekrar yazdım listede bulunmuyorsa onermiyormusunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eca proteus içinde bu yazdıklarınız gecerlimi?
İlk sayfadaki kombilere bakın, listede olmayan kombileri önermiyorum
-
Eca citius, Eca'nın en çok satan kombisi. Alaşımlı ana eşanjör, kompozit hidroblok grubu, fazla özelliği yok
Merhaba. 3+1 130m2 evimiz var. 2 banyoda havlupan var.Sıfırdan kurulum yapılacak. Kombi balkonda açıkta duracak. Henüz bir dolap yok. Bütçemiz çok fazla değil. F/p oranı yüksek kombi tavsiyesi alabilir miyim acaba ?
Merhaba Baymak lunatec 24kw kombi taktirdim garanti uzattirmak mantikli midir
Bence mantıklı hocam, en son 15 gün önce sorduğumda +5 yıl, 9900 dü (6-10 yıllar arası periyodik servis bakımı da dahildi) 10 yıl garantili ve sadece ilk 5 yıl yıllık servis bakım ücreti ödeniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam, kombim Viessmann vitodens 100, 26 kw…(13 yıllık) maalesef reglaj ayarı yapmama rağmen altlar yeterince ısınmıyor, yinede çok az birazcık farketti. Eca 30 veya baymak 30 kw alsam pompa açısından daha iyi randıman alırmıyım ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 25 Şubat 2025; 8:59:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bilen yokmu kombi takıldı henüz kullanılmadı ilk kullanım için servise haber vermekmi gerekli warmhouse
Pompası daha güçlü bir modele geçmek daha iyi olabilir, fakat çok birşey farkeder mi bilemiyorum, tesisat iyi değilse çok farketmeyebilir.
Apartman ise ve benzer diğer daireler varsa onlara bakın durum nasıl ne kullanıyorlar sizinkinde farklı bir durum varsa onu düzeltmeye çalışın
Kombi mi sorun tesisat mı başka bir neden mi var belli olur
-
Petek bağlantıları ne durumda?
-
İstanbul kuzey cephe iyi yalıtımlı 90 mt2 3 metre petek olan bir daireye hangi kombiyi önerirsiniz ? Öncelikli olarak kalitesine ve verimli olmasına dikkat ediyorum. Fiyat aralığı olarak 30 bin tl civarı düşündüm. Eğer önereceğiniz kombi gerçekten iyiyse fiyatı biraz daha esnetebilirim. İyi günler dilerim.
-
Bu kombilerin hepsi gerçekten iyi , bütçeniz de yeterli
Evinizin bulunduğu lokasyonda hangisinin servisi evinize uzak değilse o markalardan birini tercih edin
-
Muhtemelen ondandır. Benim evde de bağlantılar öyle. Aşağısı üst taraf gibi olmuyor.
karasal bölgelerde yoğ tahliye borusunu açık balkonda gidere bağlamayın ve kombi altında yoğ tahliye borusuna T havalık taktırın. su geri teperse havalıktan dökülür kombinin içine yoğ suyu kaçmaz
Ankara Kombi Pazarıyoutube
Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2025 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=O8zoEvcZ3o0 -
Hocam selamlar,
Kombi tavsiyelerinize baktım. Emeğiniz için teşekkürler. İzmir’de müstakil dubleks 3+1 ve ısı yalıtımlı net 130m2 ev için hangi kombiyi önerirsiniz? (kombi evin dışında dolap içinde konumlandırılacak)
Müstakil evler için ayrı listenizi gördüm ve şu an listenizdeki ürünlerden internette Baymak duotec 42-45kw cihazlar 30-32bin lira arasında.
ECA Proteus premix 42-45kw cihazlar ise 40bin TL civarı.
Daikin VZ için 36kw önermişsiniz ama piyasada yok. Kendi sitelerinde de kaldırmışlar. 42kw olan modelini 37bin TL’ye şu linkte buldum:
https://www.e-mekanik.com/urun/daikin-premix-vz-42-kw-yogusmali-kombi?ref=akakce&v=1.93.8
Warmhaus Enerwaplus’lar 28-30bin TL civarında.
Siz olsanız hangisini alırdınız? Daikin algı olarak beni daha çok cezbetti ama bir dayanağım yok. Sizin fikriniz benim için kıymetli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X