Şimdi Ara

kombi ve yatak aynı odada yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni taşındığım evde kombinin olduğu odada yatmam gerekiyor ve her gece camları açıp uyumak zorunda kalıyorum size sorum yatılan odada kombi kullanımının tehlikesi var mıdır?Çevremdeki kişiler bir şey olmaz falan diyor ama ama ben rahat edemiyorum kaçak ihtimaline karşı doğalgaz ve karbonmonoksit dedektörü almayı düşünüyorum siz hangisini önerirsiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Doğalgaz kaçağı ağırlıklı olarak ocak flex inden kaynaklanır pek kombiden kaynaklanmaz ki doğalgaz zaten zarar lı bir yakıt değil zehirlemez yani sizi.Sizi zehirleyen karbonmonoksit olur eğer kombi atıkgazı dışarı atamazsa o yüzden gaz duyarlı alarm cihazı almanıza pek gerek yok.
  • doğalgaz zehirli değil öldürmez, sadece oksijensizlikten boğar. zaten havadan hafif olduğundan tavanda toplanacaktır. camda menfez varsa oradan çıkar gider.

karbonmonoksit gibi kokusuz değildir, çürümüş sarımsağa benzer kokusu. herkes rahatlıkla kokuyu algılayabilir.
  • Benim evimde de kombi maalesef yatak odamda.. 7 senedir allaha şükür bişey olmadı.. inşallah bundan sonrada olmaz..
    kombinin olduğu duvara yakın Pencerede havalandırma bacası var..kışın oradan biraz soğuk gelsede hiç kapatmıyoruz..
    Kombinin bakımını her sene aksatmadan mutlaka yaptırırım.. her bakıma gelen teknisyene sorarım bişey olurmu diye; havalandırma olduğu için bişey olmayacağını söylerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.