Şimdi Ara

Kombo>Hepsiburada world pay ile 500e 75, 1000e 100 puan ve hb de 75e kadar puan (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
20
Favori
29.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ama 75 verdi ,25 vermedi enteresan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbol23

Evet ama 75 verdi ,25 vermedi enteresan

Bende de öyle oldu, Yalan değilse, bazı arkadaşlar a sayaç işlemiş, tuhaf bir durum. Kayıt acicaz mecbur.

Hem makas yüksek şu an. İptal seçeneği gözüküyorsa iptal et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 21 Temmuz 2021; 9:13:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Hepsiburada mobil uygulama üzerinden ödeme seçenekleri arasında mobil pay görünmüyor. Daha önceki alışverişlerde kaydettiğim bonus ve world kartım görünüyor sadece seçenek olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirt kullanıcısına yanıt

Uygulamada Dijital banka ödemeleri kısmında hocam Word ve garantipay lle ödeme yaziyor

• Arkadaşlar yüzde 20 hepsi papel hangi ürünler de geçerli belli bir marka vs varmı. ? Ben kumtel ankastre alacağım ona göre yararlanayım. Ayrıca ekstre bir indirim kodu Olan varsa yardımcı olabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi06

Arkadaşlar yüzde 20 hepsi papel hangi ürünler de geçerli belli bir marka vs varmı. ? Ben kumtel ankastre alacağım ona göre yararlanayım. Ayrıca ekstre bir indirim kodu Olan varsa yardımcı olabilir mi ?

zaten sayfada ürün görselinin tepesinde yüzde 20 hepsi papel diye bir yazı var, ordan anlaşılır

• Hepsiburada cüzdana yükleme yapılınca worldpuan veriyormu☺️

• Vakıf World ile cüzdan işlemedi. Vakıf bazen çok geç işliyor sayaca, acaba bu şekilde sayacı işleyen oldu mu?

• Hpay +wpay oluyormu deneyen var mı

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Şimdi gördüm. ödemeye geç deyince o kısmı kafasına göre atlıyor. dediğim kısma geliyor. üst sekmeden geri gitmek gerekiyormuş. uygulamayı yapan üstün zekalı arkadaşlara selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 22 Temmuz 2021; 1:36:29 >
  • Seçili site kampanyası bitti mi World de ben bulamıyorum. Ekstra bir hediye kodu çek varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi06

Seçili site kampanyası bitti mi World de ben bulamıyorum. Ekstra bir hediye kodu çek varmı

Seçili site bitti. Şu anda sadece visa (250/50) kampanyası var birleştirilebilecek sanırım.

• Malumunuz HB de şu an 1000/100, 2500/250 TL indirim var. Birkaç parça ürün alacağım, 2100+250+200 TL toplamda 2550 tutuyor, şayet aldıklarımdan birisi olmaz ve iade edersem bu ürünün bedeli iade nasıl iade edilecek?

Örneğin 200 TL lik ürün iade edilirse; 2500/250 kampanya şartı bozulduğu için, 1000/100 şartı ile aradaki 150 TL'LİK kampanya farkı ürün bedelinden düşülüp mü iade edilir?

• _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt

sepette gözüken miktarı iade ederler, oranlı olarak düşüyor.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Şu kampanyaya wordden hepsipaye para yatırarak katılan yok mu? 1000 liraya 75 puan alınabiliyor mu?

• HEPSİPAY E YUKLEME YAPINCA PUAN VERMİYOR.

DENENDİ. OLUMSUZ. OLMUYOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengos07

Seçili site bitti. Şu anda sadece visa (250/50) kampanyası var birleştirilebilecek sanırım.

Alıntıları Göster

İlk defa visa kredi kartını kaydedenlere mi yoksa 250 üstü alışverişe 50 tl indirim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sabbra

HEPSİPAY E YUKLEME YAPINCA PUAN VERMİYOR.

DENENDİ. OLUMSUZ. OLMUYOR.

Vakıfbank a hepsipay ile 500 TL yüklesek yararlanabilirmiyiz ? Siz hangisine denediniz ?

• Yapı kredi world kart ile denedim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.