Şimdi Ara

komik adamlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, iç transferde 8 oyuncuyla anlaşmalarının büyük bir ,iş olduğunu söyledi. Fenerbahçe'nin en az 3-4 oyuncularına transfer teklifi yapmış olabileceğini belirten Gökşen, "Ama oyuncularımız takıma çok bağlılar" dedi.

Fatih Gökşen, 8 oyuncu ile anlaşmalarının önemli bir olay olduğunu belirterek, "İç transferde şampiyon takımın bütün oyuncularıyla yeniden anlaşabilmek başlı başına bir olay. Bu anlaşmaları yaparak büyük iş başardık" dedi.

Beşiktaş'tan Tümer'i transfer eden Fenerbahçe'nin, kendi oyuncularına da teklifte bulunmuş olabileceğini ifade eden Gökşen, "En az 3-4'üne transfer teklif bulunmuşlardır. Zaten Hasan Şaş, bu teklifi açıkladı, ama oyuncularımız takıma çok bağlılar. Şampiyonluk da zaten renklere olan bağlılıktan geldi" şeklinde konuştu.

fenerin transfer teklifi yapmış OLABİLİR düşüncesiyle iç transferi bitirmek başarı anlayışı oldu artık daha ne kadar küçüleceksiniz fenerin karşısında merakla bekliyoruz

• Evet ünlü GS'li oyuncu "Fake" e de transfer teklifinde bulunmuş FB. İnsan inanamıyor
  • dostum biz bu başarılarla şampiyon oluyoz
    ya siz?
  • hangisi daha komik ben karar veremedim :)

http://www.ntvmsnbc.com/news/374628.asp

Özhan Canaydın, yönetimi, futbolcusuyla, teknik direktörü ile ciddi bir ekip olduklarını dile getirirken, bu şampiyonluğu 100. yıllarında aldıkları iddiasını da tekrarladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraqovic -- 1 Haziran 2006; 17:24:08 >
  • Bence Bu Aralar hazımsızlığın Verdiği Acı Nedeniyle Böyle Fake Alıp yaygara Kopartmak Daha Komik
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraqovic

hangisi daha komik ben karar veremedim :)

http://www.ntvmsnbc.com/news/374628.asp

Özhan Canaydın, yönetimi, futbolcusuyla, teknik direktörü ile ciddi bir ekip olduklarını dile getirirken, bu şampiyonluğu 100. yıllarında aldıkları iddiasını da tekrarladı.

Özhan Canaydın o kadar ağır çekim yaşıyor ki 1 yıl gerimizde kalmış yazık

• bu fener ne kadar büyük takımmış kimse başarılarına yetişemiyor sanacak dışardan biri görse boş bi topic...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yy2 -- 1 Haziran 2006; 19:48:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.